iWater desinfektions spray – Naturlig og hudvenlig

Bærbar desinfektionsgenerator som med vand, salt og elektrolyse, på daglig basis kan producere hypoklorsyre i de mængder du har brug for.

Hypoklorsyre betragtes som et universalrengøringsmiddel, desinfektionsmiddel og lugtfjerner der erstatter blegemiddel, kemisk fremstillede lugtfjernere og kan bruges på mennesker, i køkken, bad, legetøj, mobiltelefon, håndtag, i bilen – ja, alle steder du har et behov for at desinficere med vira og bakterier.

Hypoklorsyre er lige så effektivt, som de bedste konventionelle rengøringsmidler,
–  iWater hypoklorsyre kun med vand, salt og elektrolyse

BRUGERMANUAL

Der er foretaget omfattende undersøgelser af mildhed og effektivitet af HOCl, når det kommer til at dræbe bakterier  Det er så pålideligt og effektivt, at hospitaler bruger det som et desinfektionsmiddel i både USA, Japan, Rusland og mange andre lande. I danmark bruges det allerede af fødevare industrien og i landbruget. Læs mere om naturens kraftfulde desinfektionsmiddel

 

Hypoklorsyre dokumentation iWater

Hypoklorsyre dokumentation Istanbul

 

kr. 1.295,00

hypoclorsyre - desinficering
iWater desinfektions spray – Naturlig og hudvenlig

kr. 1.295,00

Hypoklorsyre HOCL er et desinficerende og samtidig et helende og hudvendvenligt produkt

Hypoklorsyre har vist sig at være yderst effektiv til bekæmpelse at mikrobielle patogener end f.eks. klor. Hypoklorsyre vinder derfor mere og mere ind i både fødevare industrien, som rengøring og desinficering på skoler, hoteller, private sundhedsklinikker, frisører, yogacentre og selvfølgelig i private hjem.

Dobbeltelektrolyse

Teknologien bag generering af hypoklorsyre er udviklet over sidste 20 år, men markedet har indtil nu været domineret af den klassiske ioniseringselektrolyse dobbeltelektrolyse hvor vandet ved tryk deles i et surt produkt og et alkalisk produkt.

Det sure vand eller syrevand som vi også kalder det, er af de fleste kendt som et restprodukt når man producere basisk ioniseret vand. Hos Chanson har vi de sidste 7 år slået et stort slag for syrevandet og anbefalet det til brug ved et utal af hud problematikker, heling af sår, betændelse, svamp, psoriasis, acne etc.

Enkeltcellet elektrolyse

Med udviklingen af enkeltcelle elektrolyse er det nu  blev mange af disse hindringer overvundet.  Enkeltcellet elektrolyse bruger ikke høje tryk på tværs af en membran, derfor kræves der lidt eller ingen vedligeholdelse.  Og fordi elektrolyse af enkeltceller ikke tvinger saltvandet til to strømme med modsat oxidationsreduktionspotentiale og modsat pH, genereres der en mere stabil opløsning, en opløsning, der ikke søger at genvinde en ligevægt.  Enkeltcellessystemer genererer kun en opløsning, en anolyt i pH-området fra 5 til 7. Dette pH-område er optimalt for hypochlorsyre med hensyn til stabilitet og effektivitet som et desinfektionsmiddel.

Så effektiv er hypoklorsyre til at angribe bakterier og vira?

Hypochlorsyre bevæger sig hurtigt og er istand til at oxidere bakterierne i løbet af få sekunder, mens normale rengøringsartikler kan tage op til en halv time at gøre det samme. Forklaringen skal findes i deres  elektriske ladning, hvor hypoklorsyren mangler en elektrisk ladning og derfor har den fri adgang til trænge mere effektivt igennem beskyttelsesbarrieren der omkranser en bakterie eller vira.

Hypoklorsyre er neutralt og netop hypoklorsyrens manglende elektriske ladning gør det muligt at trænge effektivt igennem beskyttelsesbarrieren der omkrænser bakterier og vira.

Hypochlorsyre bevæger sig hurtigt og er istand til at oxidere bakterierne i løbet af få sekunder, mens hypoklorit-ionen kan tage op til en halv time at gøre det samme.

Bakterier er på overfladen negativ elektrisk ladet, som resulterer i en afstødning af den klassiske negativt ladede hypoklorit-ion. Derfor er hypochlorit-ioner mindre effektive til at reducere bakterier end hypoklorsyre er.

Del gerne
Show Buttons
Hide Buttons