H2 Pure Inhale 600ml/min PLUS – Leje

Optimer din sundhed med hydrogeninhalering

Hydrogenterapi 600 ml/min
Lej din egen maskine til hjemmebrug

Hydrogeninhalation er særlig velegnet til dig, som eksempelvis oplever mentalt træthed og svigtende hukommelse. Molekylær hydrogen som inhalation egnet til alle, som ønsker at optimere deres sundhed.

 Denne inhaleringsmaskine booster din krop med 36 liter i timen.
En sund og velfungerende krop kan producere ca. 12 liter i døgnet.

Administrations- og oprettelsesgebyr 2400,- kr.
Månedlig leje 1200,- kr.

kr. 1.200,00 / måned plus kr. 2.400,00 i oprettelse

På lager

Kæmper du med mental træthed eller stress?

Molekylær hydrogen har i nyere studier vist rigtig gode resultater i at kunne lette mental træthed, såkaldt fatigue. Antioxidanter er som bekendt mestre i at bekæmpe oxidativ stress. De arbejder for at neutralisere cellerne, så der igen er balance. Molekylær hydrogen er både den kraftigste antioxidant og den mindste. Det giver den noget helt særlige kompetencer, når det kommer til fatigue i hjernen. Studier viser nemlig, at molekylær hydrogen, modsat andre større antioxidanter, er i stand til at trænge gennem blod-hjerne-barrieren.

Meget tyder på, at molekylær hydrogen er i stand til sænke aktiviteten i det sympatiske nervesystem og aktivere det parasympatiske nervesystem. Med andre ord: sænke stress og få os til at slappe af. Samtidig virker molekylær hydrogen altså neutraliserende på den oxidative stress, som i forvejen er kilden til problemet.

Leje af H2 Pure Inhale 600 ml/min PLUS

Ønsker du at leje hydrogeninhalationsmaskinen H2 Pure Inhale 600 ml/min, så du hjemme i rolige omgivelser kan inhalere den virksomme H2 molekylær hydrogen, er dette nu en mulighed.

SÅDAN GØR DU
Du lægger denne vare, H2 Pure Inhale 600 ml/min LEJE, i kurven, og inden 24 timer vil vi kontakte dig. Vi starter først lejeperioden, når lejemaskinen afsendes.

LEVERINGSGEBYR
Lejer skal ved opstart af lejeperioden betale et engangsbeløb af 2400 kr., som dækker for leveringsudgifter og leveringsforsikring, inhalationsslanger, demineraliseret vand og service.

MÅNEDLIG LEJE
Lejer skal betale et månedligt beløb på 1200 kr.
Beløbet trækkes automatisk og er fortløbende.

OPSIGELSE
Lejen opsiges med en måneds varsel. Dvs. senest den 30. i måneden, en måned forud for den dato, hvor man ønsker lejen skal ophøre. Lejen er endelig ophørt, når maskinen er leveret tilbage til udlejer, og udlejer har kvitteret for modtagelse. (udlejer sender pakkelabel til returforsendelsen, og lejer forpligter sig til at pakke varen forsvarligt)

VEDLIGEHOLDELSE OG HVIS NOGET GÅR GALT
Lejer behandler det lejede med almindelig pli, så det lejede står vedligeholdt vel.
Lejer skal aflevere det lejede i ovenfor beskrevne stand, så vidt det er muligt. Almindelig slid og slitage må dog kunne forventes ved brug. Det er derfor kun betydende skader herudover, der påhviler lejeren. Med dette menes skader, der har indflydelse på det lejedes udførelse af formål.

TEKNISKE PROBLEMER
Udlejer er forpligtet til at sikre, at maskinen fungerer, og skulle der opstå problemer, skal du kontakte mobilnummer: 24605020

FORSIKRING
Lejers husstandsforsikring/indboforsikring dækker eksempelvis ved brand eller pludselig opstået skade. Hvis f.eks. maskinen falder ned fra et bord.

KØB AF MASKINE
Ønsker du at købe maskinen, vil hydrogeninhalatoren kunne købes med et afslag på 50% det beløb, som lejer har betalt i lejeudgift (dog max 3.600 kr.) En ny maskine vil da blive tilsendt, og skulle man her ønske at opgradere til en anden model, vil vi positivt imødese dette.

Vægt 6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Hydrogenterapi og hydrogeninhalation. Hos iWater kan du leje din maskine, så du hjemme i ro og mag kan opleve effekten.
H2 Pure Inhale 600ml/min PLUS – Leje
kr. 1.200,00 / måned plus kr. 2.400,00 i oprettelse Tegn abonnement