Hydrogenrigt vand er fyldt med antioxidanter
Hydrogenrigt vand er fyldt med antioxidanter, der renser og booster din krop. Nyere forskning viser, at hydrogenrigt vand reducerer oxidativ stress i dine celler, hvilket giver mere overskud, bedre kropsfølelse og meget mere — blot ved at drikke vand!

Vand er et af de absolut vigtigste næringsstoffer for vores krop. Derfor kan du også let og effektivt skabe forandringer i dit liv ved at drikke hydrogenberiget drikkevand. oniseringsmaskine og ionizers kan optimere kvaliteten af dit drikkevand, så du kan drikke dejlig blødt og levende vand fyldt med antioxidanterne H2 (molekylær hydrogen).  Hydrogen vist virkelig gode resultater i forhold til at sænke stress og fatigue — og dermed booste humøret! Du kan få større maskiner, der kan lave store mængder hydrogenrigt vand til hele familien samt mindre ionizers, der gør det nemt at tage dit sprudlende drikkevand med på farten.
Berig dit vand med H2
Hydrogen med formlen H2 er verdens mest intelligente antioxidant med vidtrækkende fordele på krop og sind, der modsat mange andre antioxidanter, kan trænge helt ind i hjernecellerne. Derfor kan det nedbringe niveauet af hjernetræthed og oxidativ stress i hjernen. Det vil booste dit humør, og tilføre dig mere energi. Nye studier viser, at molekylets evne til at sænke niveauet af oxidativ stress er helt unik og kan hjælpe på både din mentale og fysiske tilstand.

Der foregår i ionizeren en protonudvekslingsmembran mellem en katode og anode. Når du starter for maskinens ioniseringsproces, vil katode-elektroden, som er negativ ladet, tiltrække hydrogen og fordele det i det øvrige H2O vand — og deraf kommer begrebet “hydrogenberiget drikkevand”