Hydrogenterapi

Hydrogenterapi er en terapiform baseret på inhalation af molekylær hydrogen H2. Molekylær hydrogen (H2) kan også indtages via hydrogenrigt vand eller hydrogenhudplejeprodukter. Molekylær hydrogen er en naturlig antioxidant, som vi selv producerer i tarmen. De fleste mennesker producerer dog ikke længere tilstrækkeligt til at klare kroppens udfordringer i dag.

Molekylær hydrogen er en den mindste og kraftigst antioxidant, der findes. Det kan ligesom andre antioxidanter sænke niveauet af oxidativ stress i cellerne. Oxidativ stress er årsagen til en lang række fysiske og psykiske udfordringer. Hydrogenterapi kan genoprette balance i cellerne. Da molekylær hydrogen er mindre end andre antioxidanter, vil det kunne trænge helt ind i mitokondrierne blandt andet i hjernen.

Derfor har molekylær blandt andet vist sig at kunne booste humør og energiniveau. Ny forskning tyder på, at hydrogenterapi kan sænke aktiviteten af det sympatiske nervesystem og stimulere dit parasympatiske nervesystem – det vil sige få os til at slappe mere af i hovedet.

Mærk hydrogenterapi på egen krop

Hydrogenterapi har været brugt som behandling i Østen i mange år. I dag forskes der i molekylær hydrogen over hele verden. Forskning viser gode resultater og interessen stigende. Du kan vælge mellem flere forskellige hydrogeninhalatorer, alt efter hvor meget molekylær hydrogen, du vil indtage ad gangen. iWater har en række samarbejder med klinikker i hele landet, hvor du kan prøve hydrogenterapi på egen krop, inden du investerer i en hydrogeninhalator. Du finder alle vores inhalatorer her på siden samt et bredt udvalg af flasker og kander, der kan producere hydrogenrigt vand.