Få en smuk hud og sund krop med hydrogen
Et sundt indre er den sikreste vej til et smukt ydre med sund og lækker hud. Dels fordi et sundt indre styrker hud, hår, negle og resten af kroppen – dels fordi sundhed giver glæde og overskud, som også afspejles i dine hudpleje og skønhed.

For mange mennesker spiller huden en stor rolle i deres følelse af skønhed. Huden afspejler i høj grad kroppens indre tilstand. Det gælder fx, hvis kroppen er syg, stresset eller udfordret psykisk eller fysisk. Samtidig viser det sig i huden, når vi bliver ældre. Vi kan få solskader, hudskader, hudsygdomme og for mange også uønskede rynker.

Rigtig mange af disse hudgener kan dog mindskes ved hjælp af hydrogenrigt vand. Basisk hydrogenrigt vand med antioxidanter har blandt andet vist sig yderst effektivt som anti-age. Hydrogenrigt vand kan aktivere din hud, så den igen ser yngre ud samt bliver frisk, ren og fri for appelsinhud.
Huden afspejler din sundhed
Huden er det største organ i din krop. Den beskytter os mod sygdomme, sol og kulde og spiller en rolle i at varmeregulere vores kroppe. Mens vi er unge, er huden i meget bedre stand — den er stadig frisk og mindre medtaget. Hvis vi vil opretholde en smuk hud med hudpleje og skønhed, så handler det i høj grad om at holde huden samt resten af kroppen hydreret.
H2 er anti-age!
Molekylær hydrogen (H2) er anti-age, fordi det forbedrer enzymet telomerase. Telomerase forkorter kroppens telomer over tid. Telomer er det, vi kalder levetidsindikatorer, og det er længden på disse telomer, som afslører vores biologiske alder. Processen, hvor telomerne forkortes, bliver forstærket af oxidativ stress.

Oxidationen skaber nemlig frie radikaler, som stjæler hydrogenatomerne fra de stabile celler. Resultatet kan være betændelse, akne og tidlig aldring. Da H2 mindsker oxidativ stress, kan det indirekte hindre telomerne i at forkorte sig, ældes og dø. Derfor kan H2 modvirke aldringsprocessen og virke som anti-age.