Hydrogen er verdens mindste og
mest effektive antioxidant

Om iWater – intelligent vand

iWater er sat i verden for at bringe rent vand og hydrogens fantastiske egenskaber ud til danskerne. Vi vil gerne bringe fokus på rent vands van(d)vittige vigtige rolle i vores sundhed – og så vil vi vise danskerne, hvad antioxidant molekylær hydrogen (H2) kan gøre for din sundhed og velvære.

Du kan nemlig opleve utrolig og markant livsændring ved at drikke basisk vand med antioxidanter eller inhalere H2. Du kan opnå en sundere krop samt mere energi, renere hud, større velvære, bedre præstation og meget andet.

Molekylær hydrogen er nemlig en kraftfuld, men overset antioxidant – faktisk den mindste og kraftigste af dem alle. Det giver hydrogen nogle helt utrolige evner til at skabe balance i vores kroppe. Det utrolige er, at vi selv i kroppen naturligt producerer hydrogen, der spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af vores sundhed. Vi producerer dog ikke længere tilstrækkeligt til de udfordringer, som mange af vores kroppe står overfor i dag.

Derfor kan vi booste vores sundhed og velvære ved at drikke hydrogenrigt vand eller inhalere hydrogen. I Østen, og særligt i Japan, har man længe vidst, at molekylær hydrogen har nogle utrolige egenskaber – den viden vil vi i iWater gerne give videre herhjemme.

Vi tilbyder:

Hjernen bag iWater er Mette-Marie Linding, som er professionsbachelor i Sport, Health and Science, NLP-psykoterapeut, choktraumeterapeut med 25 års erfaring som sundhedsformidler af det sunde liv. Kontakt os på Support@iwater.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Du kan også her på hjemmesiden kan læse mere om, hvordan du kan booste din livskvalitet og sundhed med hydrogenrigt vand og hydrogeninhalering. Find alle vores artikler her eller læs testimonials fra vores kunder her.

kr. 1.200,00 / måned plus kr. 2.400,00 i oprettelse