Ioniseringsmaskiner
Vi har et bredt udvalg af topprofessionelle ioniseringsmaskiner, som hver dag kan levere renset, antioxidant vand med basiske mineraler.

Den nemmeste vej til en sundere livsstil er bedre vand. Ioniseringsmaskiner gør hverdagen nemmere med hydrogenrigt vand. I et liv med energi og overskud er det nemlig vigtigt at drikke mellem 2-3 liter vand hver eneste dag. iWaters ioniseringsmaskiner gør det muligt at producere naturligt ioniseret, basisk vand af højeste kvalitet, som er fyldt med antioxidanter grundet indholdet af molekylært hydrogen (H2) i vandet.

Vand er et af de absolut vigtigste næringsstoffer for vores krop. Derfor kan du også let og effektivt skabe forandringer i dit liv ved at drikke hydrogenberiget drikkevand. iWaters ioniseringsmaskiner kan nemt og enkelt optimere kvaliteten af dit drikkevand, så du kan drikke dejlig blødt og levende vand fyldt med antioxidanterne H2 (molekylær hydrogen). Vandets pH-værdi hæves samtidig til ca. 8,5 og dermed let basisk.
Til hjemmet eller med på farten
iWater har et bredt udvalg af ioniseringsmaskiner til alle behov – uanset om du har brug for en stor maskine til hjemmet eller en mindre maskine, der er lige til at have med i tasken. De store maskiner kan nemt producere store mængder af hydrogenrigt vand, som du let kan servere for hele familien. De små maskiner kan du have med på arbejde, til yoga eller på gåturen, så du nemt kan få rigeligt med antioxidanter i din hverdag. Her kan du kigge nærmere på Ionizer Office eller Ionizer On The Go. Se vores brede udvalg nedenfor.