Chanson Royale Ioniseringsmaskine

— optimal hele familiens sundhed med antioxidant vand

Hvis hele familien skal kunne drikke antioxiderende, hydrogenvand igennem dagen, så er Chanson Royale det perfekte valg. Den stilrene ioniseringsmaskiner vandhane monteres let ved vasken, men maskinen monteres under vasken. Det gør det nemt at tappe ioniseret vand hele dagen og få masser af antioxidanter, men stadig bibeholde stilen i køkkenet. Chanson Royale er det helt rigtige valg til et moderne hjem.

Den nemme vej til en sundere livsstil er bedre vand. I et liv med energi og overskud er det vigtigt at drikke mellem 2-3 liter vand hver eneste dag. Chanson Royale ioniseringsmaskine producerer ioniseret basisk vand med antioxidanter og renser dit drikkevand for pesticider. Chanson Royal kan levere pH-værdi fra stærk syrevand pH 2,5 op til stærkt basisk vand pH 10,8. Chanson Royale har en vandhane med touchscreen, der monteres direkte på din håndvask, mens ioniseringsmaskinen monteres under vasken — en let og lækker måde at implementere ioniseret vand i dagligdagen.

 • Tilfører dit vand antioxidanter i form af H2
 • Regulerer pH-værdien af ​​dit drikkevand til basisk drikkevand med 50% flere basiske mineraler
 • Regulerer din indre syre-base-balance
 • Renser dit vandet for pestisider som roundup og Tebuconazol svampegifte, bakterier, tungmetaller, nitrat, flour, klor og andre stoffer med det effektive aktive kulfilter
 • Giver mere energi til kroppens celler, da vandet bliver mere levende og energifyldt
 • Reducerer spændingen på dit drikkevand, så det er langt nemmere for kroppen at optage
 • Perfekt som hjælp til at udskille kroppens ophobede affaldsstoffer eller medicinrester
 • Gør, at du vil drikke mere vand pga. vandets mindre vandmolekyle klynger i forhold til almindeligt postevand
 • Varmtvandssensor og automatisk alarm

Læs meget mere om, hvordan en Chanson ioniseringsmaskine fungerer her.
Eller se en video med hende.

kr. 19.995,00

På lager

Chanson Royale Ioniseringsmaskine

Antioxidanter som alle kan tåle og som kan reducere frie radikaler

Hvordan kan man tale om, at der er antioxidanter i vand? Det kan også være svært at forstå. Helt simpelt er det, fordi helt almindelig postevand under en ioniseringsproces laver et hydrogenatom. Hydrogen er det mindste og letteste element i det periodiske system. Vi kender elementet i H2O, som er til hydrogenatomer og et ilt (ilt). Når to hydrogenatomer går sammen bliver det til H2 også kaldet molekylær hydrogen. H2 er verdens mindste antioxidant med en molmasse på 2 modsat ascorbinsyrens (C-vitamin) molmasse på 176. Det gør, at H2 kan trænge hurtigere ind i alle kroppens celler og eliminere de frie radikaler.

Molekylær hydrogen hjælper dig med at slappe af

Studier tyder på, at molekylær hydrogen er i stand til sænke aktiviteten i det sympatiske nervesystem og aktivere det parasympatiske nervesystem. Med andre ord: sænke stress og få os til at slappe af. Samtidig virker molekylær hydrogen altså neutraliserende på oxidativ stress, der opstår i vores celler, når kroppen er i ubalance fx på grund af stress.

Oxidativ stress bekæmpes med antioxidanter. Molekylær hydrogen er både den kraftigste antioxidant og den mindste. Det giver noget helt særlige kompetencer, når det kommer til fatigue i hjernen. Studier viser nemlig, at molekylær hydrogen, modsat andre større antioxidanter, er i stand til at trænge gennem blod-hjerne-barrieren.

Fordele:

 • Lav og høj vandføring alarmer, som advarer dig, når ioniseringen ikke kan levere maksimal ionisering.
 • Justerbar selvrensende intervaller kan til hver 30., 40., 50. eller 60. liter brug. Dette gør det muligt at justere udefra vandkvaliteten i dette område, og/eller hvor ofte maskinen rengøres med citronsyre.
 • Chanson Royale ioniseringsmaskine snakker til dig ved brug. Her kan man justere volumen eller fravælge det.
 • Grundig testet og godkendt af både UL og CE organisationer
 • Integreret vægmontering på bagsiden af ​​enheden som skal placeres under vasken.
 • Quick Connect koblinger til enkel installation og minimal mulighed for vandskader
 • En let vægt på 3,7 kg
 • Chanson elektrode/pladerne er lavet af titanium og belagt med 5 lag platin. Pladerne er hele og solide.

Terapeutisk niveau

For at kunne tale om, at der er terapeutiske fordele, skal der være mellem 1-3 mg molekylært hydrogen i vandet. Undersøgelser viser, at det giver betydelige sundhedsmæssige fordele. Chansons ioniseringsmaskiner er udviklet til at lave vand med molekylær hydrogen, og er en af ​​verdens bedste producenter på sit felt. Ved pH 9,5 er der mellem 0,6-1,0 mg molekylær hydrogen i 1 liter ioniseret vand, så hvis man drikker 1-3 liter pH 9,5 Chanson vand, opnår man et terapeutisk niveau — og du kan få glæde af de sundhedsmæssige fordele.

Rent vand er sundt vand — renset for pesticider

Alle Chansons ioniseringsmaskiner er produceret med et PJ 8000-filter. Et filter, som er opdateret til at kunne filtrere mere end 200 forskellige pesticider og frie radikaler ud af dit postevand inden ionisering. Derudover vil ionisering af dit postevand fraspalte fosfat, nitrat, klor ud som restvand (restvandet er derfor pga. det høje indhold af nitrat yderst anvendeligt til blomstervanding).

Læs mere om, hvordan leje vand giver mere energi her

[gab]

7 Titanium Plader med det største kvadratcentimeter på verdensmarkedet.

Chanson Royale ioniseringsmaskine har 7 nano-belagte titaniumplader, som er produceret af 99,998% leje titanium. Titanium pladerne er 928 kvadratcentimeter på verdensmarkedet. En 928 kvadratcentimeter stor ioniseringsoverflade kan dermed udkonkurrere selv en 11-pladers ioniseringsmaskine.

Basisk vand/alkalisk vand

Chanson Royale kan levere basiske pH værdier fra 7 – 11,5

Syrevand/surt vand

Chanson Royale ioniseringsmaskine producerer naturligt syrevand fra pH 2,5 – 5,5 Ved produktion af syrevand under pH 3 tilføjes maskinen Himalayasalt.

RAD Selvrensende System

Radial Action De-calcification benyttes i Chanson Royale ioniseringsmaskine. Den største fjende i enhver ioniseringsmaskine er kalk. Kalk vil lægge sig på titaniumpladerne, men dette har man i Chanson produkterne valgt at kompensere for ved at indbygge selvrensende komponenter. En ioniseringsmaskine uden selvrensningssystemer vil tabe op til 30% af dens ydelse i løbet af de første 3 måneder på grund af opbygning af kalk.

Rensning med citronsyre

Nem periodisk rensning med citronsyre uden at købe nogle specielle filtre eller produkter. Kom 1 spsk. citronsyre ned i toppen af ​​maskinen og kør dette ind i maskinen. Lad maskinen stå natten over med citronsyren i. Alle ioniseringsmaskiner har brug for denne rengøring, uanset hvor godt den automatiske rengøringscyklus fungerer. Vi råder til at rense maskinen min 12 gange årligt — afhængig af hvor hårdt vandet er i det område, man bor.

Rensning med C-clean

C-clean er en nem og effektiv rensning. Denne metode kan kun anvendes i maskiner produceret efter 2018 og som anvender PJ-7000 eller PJ 8000 filter. Som noget unikt kan Chanson nu tilbyde et system, som gør det nemmere og hurtigere at afkalke din ioniseringsmaskine. C-clean monteres med citronsyre — og efter 35 min er maskinen renset.

Reguleringsventil

Reguleringsventilation bruges til at øge eller reducere vandføringen.
Det er vigtigt at kunne justere vandstrømmen for at få de bedste resultater og sikre forbrugerne det fornyede vand.
Kun behov for maks. 150 watt. Chanson Royale ioniseringsmaskine anvender kun 150 Wattstyrke for at beskytte titaniumpladerne, idet titaniummet er følsomt over for Watt på mere end 150 Watt.

Elektronisk strømforsyningssystem

Chanson Royale ioniseringsmaskine benytter et avanceret og elektronisk strømforsyningssystem, der med samme effektivitet — dog ved mindre strømforbrug, opnår samme effekt og samtidig forlænger levetiden på pladerne.
Strømforsyning med minimal varmeudvikling. Chanson Royale har indbygget fjerdegenerations SMPS (Switched Mode Power Supply) som er den samme, som bruges i de nyeste 3D-fladskærme. Derfor er Chanson Royale i stand til at kunne køre hele dagen lang på fuld effekt uden overophedning.

Filter

Chanson Royale ioniseringsmaskine har et indbygget aktivt fiber, carbonatfilter PJ-8000, som renser for pesticider, bly, tungmetaller, bakterier, lugt, klor, blegemidler, organisk, parasitter, farve, benzen, sand, svampe, bakterier, acetone, ethylenglycol, formaldehyd , methylenchlorid, perchlorethylen, toluen, xylen, butadien, THM og trihalogenmethaner. Nitrat og klor filtreres fra i selve elektrolyseprocessen.
Filtreret skifter min. 1 gang årligt og/eller efter 9000 liter gennemløb.

Vandflow

Chanson Royale ioniseringsmaskine producerer ioniseret vand ved et vandflow på 2-3 liter pr. minut. Herved opnår du det fornyede vand, da det kommer igennem den rigtige pH-værdi med x-antal antioxidanter.

Overlegen ydelse

Max pH = 1,8 til 12,9. Max ORP = +1200 til -920 (alt afhængig af vandkilden). Indstillingerne lagres selv efter strømafbrud.

Avanceret CPU

Maskinens dataprogram er programmeret til bedst mulig vandkvalitet på hver indstilling. CPU overvåger tilstanden på pladerne.

LCD touchskærm

På Chanson displayet, som er et moderne touch display, styrer man vandets pH-værdi, vandflow og kan se filterkapacitet, ORP-værdi mm

pH-indstillinger

Maskinen har 3 standardniveauer: 3 sure, 4 alkaliske og 1 filtreringsniveau. Vil du finjustere pH-niveauerne, er det også en mulighed.

Størrelsen tæller

Chanson Royale er en af ​​de mindste ioniseringsmaskiner med 7 plader i verdenen (under countermodel), og er derfor let at placere i et moderne køkken.

Dimensioner

Hovedenhed: 256mm bred x 315mm høj x 170mm dyb
Armatur: 110mm bred x 242mm høj x 192mm dyb
32mm Ø til hul i vask

Vægt

Hovedenhed: 3,4 kg
Armatur: 1,3 kg

Krav til installation

Der skal etableres vandudtag og strømforsyning under køkkenvasken samt et hul i køkkenvask eller bordplade med en diameter på 35 mm (normal størrelse til vandhane eller sæbedispenser).

Montering

Chanson Royale ioniseringsmaskinen placeres under køkkenvasken og kobles direkte på vandforsyningen efter stophanen, og tilsluttes 220 volt strøm. Normalvis vil man montere den i forbindelse til vandudtag til f.eks. opvaskemaskine, expressomaskine og lign. Vandhanen fastmonteres på vasken eller i bordpladen således, at ioniseringen foregår under bordpladen, og derefter ledes vandet op til vandhanen. Det overskydende syrevand ledes direkte fra ioniseringsmaskinen ind i afløbsrøret via et plastrør med kontraventil. Dog kan der laves andre løsninger, hvor du tilkobler en ekstra vandhane, så syrevandet kan tappes sideløbende med det alkaliske (basiske) vand.

Vi installerer gerne din nye Royale og tilbyder fast monteringspris over hele landet — Pris 2000,-
(skal maskinen monteres på øerne, vil vi skulle opkræve broafgift) forbeholdt, at din bordplade er af granit og/eller der er særlige forhold, som vi bør tage højde for.

Se video — Sådan installerer du din Chanson Royale

Inkluderet i pakken

Med en Chanson Royale ioniseringsmaskine medfølger der Himalayasalt, citronsyre, pH-plancher, pH-testkit, DVD, dansk + engelsk brugervejledning, 1/4″ plastrør, adapter/vender til tappehane (diverter) og overgang til tilkobling til tappehane.

Garanti

3 års garanti. Dansk Servicecenter.

Frafald af garanti

Garantien frafalder såfremt skade på dette produkt er selvforskyldt, eller der er foretaget service hos en ikke-certificeret Chanson-reperatør. Reperation og service skal derfor altid udføres hos Chansons certificerede servicecenter. Viser det sig, at skaden ikke er dækket af reklamationsretten, vil du modtage et tilbud på reparationen i stedet.

Vægt 7,4 kg
Chanson Royale Ioniseringsmaskine

På lager