Chanson Royale Ioniseringsmaskine

Med en Chanson Royale kan du optimere hele familiens sundhed med antiinflammatorisk vand

Ønsker du at optimere sundheden og forebygge sygdom?
Vi ved at kroppen består at 70% vand og derfor er det yderst effektivt at optimere med ioniseret vand som er både basisk, antiinflammatorisk og renset for pesticider. Og så er det tilmed meget nemmere at drikke fordi det er struktureret.

“Jeg elsker som mor at vide,
at hver gang mine børn drikker det basisk ioniserede vand,
giver jeg mine børn det bedste vand,
som er renset og har unikke antiinflammatoriske egenskaber”
Rikke Brun Aarestrup, laborant og mor til tre

Chanson Royale ioniseringsmaskine producerer ioniseret basisk vand med antioxidanter og renser dit drikkevand for pesticider. Chanson Royal kan levere pH-værdi fra stærk syrevand pH 2,5 op til stærkt basisk vand pH 10,8.

 

DKK 19.995,00

Royal Ioniserings maskine
Chanson Royale Ioniseringsmaskine

DKK 19.995,00

Delbetaling
625 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 19.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 625 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 22.479 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 8,05%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Terapeutisk niveau

For at kunne tale om at der er terapeutiske fordele, skal der være mellem 1 – 3 mg Molekylært Hydrogen i vandet, og undersøgelser viser at det giver betydelige sundhedsmæssige fordele. Chanson’s ioniseringsmaskiner er udviklet til at at lave vand med Molekylært Hydrogen, og er en af verdens bedste producenter på sit felt. Ved pH 9,5 er der mellem 0,6 – 1,0 mg Molekylært hydrogen i 1 liter ioniseret vand, så hvis man drikker 1 – 3 liter pH 9,5 Chanson vand opnår man et terapeutisk niveau, og kan få glæde af de sundhedsmæssige fordele.

Rent vand er sundt vand som er renset for pesticider

Alle Chanson ioniseringsmaskiner kommer fra 01.08.2019 med et nyt PJ 8000 filter. Et filter som er opdateret til at kunne filtrere pesticider og frie radikaler ud af dit postevand inden ionisering
Derudover vil ionisering af dit postevand fraspalte nitrat. Nitraten vil sammen med klor komme ud med restvandet.

7 Titanium Plader med det største kvadratcentimeter på verdensmarkedet.

Chanson Royale ioniseringsmaskine har 7 nano-belagte titaniumplader, som er produceret af 99,998% rent titanium. Titanium pladerne er 928 kvadratcentimeter på verdensmarkedet. En 928 kvadratcentimeter stor ioniseringsoverflade kan dermed udkonkurrere selv en 11-pladers ioniseringsmaskine.

Video – Sådan bruger du din Chanson Royale

Basisk vand/alkaline water

Chanson Royale kan levere basiske pH værdier fra 7 – 10,8

Syrevand/acid water

Chanson Royale ioniseringsmaskine producerer naturligt syrevand, fra pH 2,5 – 5,5 som er unikt med sine anti bakterielle egenskaber til både rengøring og den daglige hudpleje.

Chanson ioniseret syrevand er blevet laboratorietestet til at kunne slå E-coli og stafylokok bakterier ihjel. Syrevandet er blevet anerkendt i den amerikanske sundheds- og fødevarestyrelse til brug af fødevarehåndtering
Ved produktion af syrevand under pH 3 tilføjes maskinen Himalaya salt.

RAD Selvrensende System

Radial Action De-calcification benyttes i Chanson Royale ioniseringsmaskine. Den største fjende i enhver ioniseringsmaskine er kalk.  kalk vil lægge sig på titaniumpladerne, men dette har man i Chanson produkterne valgt at kompensere for, ved at indbygge selvrensende komponenter.
En ioniseringsmaskine uden selvrensningssystemer vil tabe op til 30% af dens ydelse i løbet af de første 3 måneder på grund af opbygning af kalk.

Rensning med citronsyre

Nem periodisk rensning med citronsyre, uden at købe nogle specielle filtre eller produkter. Kom 1 spsk. citronsyre ned i toppen af maskinen og kør dette ind i maskinen og lad maskinen stå natten over med citronsyren i. Alle vand ioniseringsmaskiner har brug for denne rengøring uanset hvor godt den automatiske rengøringscyklus fungerer. Vi råder til at rense maskinen min 12 gange årligt, afhængig af hvor hårdt vandet er i det område man bor.

Rensning med C-clean

C-clean er en nem og effektiv rensning. Denne metode kan kun anvendes i maskiner produceret efter 2018 og som anvender PJ-7000 eller PJ 8000 filter.
Som noget unikt kan Chanson nu tilbyde et system, som gøre det nemmere og hurtigere at afkalke din ioniseringsmaskine. C-clean monteres med citronsyre og efter 35 min er maskinen renset.

Reguleringsventil

Reguleringsventilen bruges til at øge eller reducere vandføringen.
Det er vigtigt at kunne justere vandstrømmen for at få de bedste resultater, og sikre forbrugeren det reneste vand.
Kun behov for maks. 150 Watt
Chanson Royale ioniseringsmaskine anvender kun 150 Wattstyrke for at beskytte titaniumpladerne, idet titaniummet er følsomt over for Watt på mere end 150 Watt.

Elektronisk strømforsyningssystem

Chanson Royale ioniseringsmaskine benytter et avanceret og elektronisk strømforsyningssystem, der med samme effektivitet – dog ved mindre strømforbrug, opnår samme effekt og samtidig forlænger levetiden på pladerne.
Strømforsyning med minimal varmeudvikling
Chanson Royale har indbygget fjerde generations SMPS (Switched Mode Power Supply) som er den samme, som bruges i de nyeste 3D-fladskærme.
Derfor er Chanson Royale i stand til at kunne køre hele dagen lang på fuld effekt uden overophedning.

Filter

Chanson Royale ioniseringsmaskine har et indbygget aktivt fiber, carbonat filter PJ-8000, som renser for pesticider,  bly, tungmetaller, bakterier, lugt, klor, blegemidler, organisk, parasitter, farve, benzen, sand, svampe, bakterier, acetone, ethylenglycol, formaldehyd, methylenchlorid, perchlorethylen, toluen, xylen, butadien, THM, og trihalogenmethaner. Nitrat og klor filtreres  fra i selve elektrolyseprocessen.
Filtreret skiftes min. 1 gang årligt og/eller efter 9000 liters gennemløb.

Vandflow

Chanson Royale ioniseringsmaskine producerer ioniseret vand ved et vandflow på 2-3 liter pr. minut. Herved opnår du det reneste vand, da det kommer igennem den rigtige pH-værdi med x-antal antioxidanter.

Overlegen ydelse

Max pH = 1,8 til 12,9. Max ORP = +1200 til -920 (alt afhængig af vandkilden). Indstillingerne lagres selv efter strømafbrud.

Avanceret CPU

Maskinens dataprogram er programmeret til bedst mulig vandkvalitet på hver indstilling. CPU overvåger tilstanden på pladerne.

LCD Touchscreen

På Chanson displayet, som er et moderne touch display, styrer man vandets pH-værdi, vandflow og kan se filterkapacitet, ORP-værdi m.m.

pH-indstillinger

Maskinen har 3 standard niveauer. 3 acidic , 4 alkaliske og 1 hvor vandet blot filtreres. Vil du finjustere pH niveauerne, er det også en mulighed.

Størrelsen tæller

Chanson Royale er en af de mindste ioniseringsmaskiner med 7 plader i verdenen (under countermodel), og er derfor let at placere i et moderne køkken.

Dimensioner:

Hovedenhed: 256mm bred x 315mm høj x 170mm dyb
Armatur: 110mm bred x 242mm høj x 192mm dyb
32mm Ø til hul i vask

Vægt:

Hovedenhed: 3,4 kg
Armatur: 1,3 kg

Krav til installering

Der skal etableres vandudtag og strømforsyning under køkkenvasken, samt et hul i køkkenvask eller bordplade med en diameter på 35 mm (normal størrelse til vandhane eller sæbedispenser)

Montering

Chanson Royale ioniseringsmaskinen placeres under køkkenvasken, og kobles direkte på vandforsyningen efter stophanen, og tilsluttes 220 volt strøm. Normalvis vil man montere den i forbindelse til vandudtag til f.eks. opvaskemaskine, expressomaskine og lign. Vandhanen fastmonteres på vasken eller i bordpladen således at ioniseringen foresgår under bordpladen, og derefter ledes vandet op til vandhanen. Det overskydende syrevand ledes direkte fra ioniseringsmaskinen ind i afløbsrøret via et plastrør med kontraventil. Dog kan der laves andre løsninger, hvor du tilkobler en ekstra vandhane, så syrevandet kan tappes sideløbende med det alkaliske (basiske) vand.

Vi installere gerne din nye Royale og tilbyder fast monteringspris over hele landet Pris  2000,-
(skal maskinen monteres på ørerne vil vi skulle opkræve broafgift)  forbeholdt at din bordplade er af granit og/eller der er særlige forhold som vi bør tage højde for

Video – Sådan installerer du din Chanson Royale

Inkluderet i pakken

Med en Chanson Royale ioniseringsmaskine medfølger der Himalaya salt, citronsyre, pH-plancher, pH-testkit, DVD, dansk + engelsk brugervejledning, 1/4″ plastrør, adapter/vender til tappehane (diverter) og overgange til tilkobling til tappehane.

Garanti

3 års garanti. Dansk Servicecenter.

Frafald af garanti

Garantien frafalder såfremt skade på dit produkt er selvforskyldt eller der er foretaget service hos en ikke-certificeret Chanson-reperatør. Reperation og service skal derfor altid udføres hos Chansons certificerede servicecentre. Viser det sig, at skaden ikke er dækket af reklamationsretten, vil du modtage et tilbud på reparationen i stedet.

Flere fordele

  • Varmt vand sensor og automatisk alarm.
  • Lav og høj vandføring alarmer, som advarer dig når ioniseringen ikke kan levere maksimal ionisering.
  • Justerbar selvrensende intervaller kan til hver 30., 40., 50. eller 60. liter brug. Dette gør det muligt at justere udefra vandkvaliteten i dit område og/eller hvor ofte maskinen rengøres med citronsyre.
  • Chanson Royale ioniseringsmaskine snakker til dig ved brug. Her kan man justere volumen eller fravælge det
  • Grundig testet og godkendt af både UL og CE organisationer
  • Integreret vægmontering på bagsiden af enheden som skal placeres under vasken.
  • Quick Connect koblinger for enkel installation og minimal mulighed for vandskader
  • En let vægt på 3,7 kg
  • Chanson elektrode/pladerne er lavet af titanium og belagt med 5 lag platin. Pladerne er hele og solide.

//chanson.dk/wp/viden-om-ioniseret-vand-en-del-af-en-basisk-livsstil/

Vægt 10.0 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons