Tilbehør til en sundere livsstil

Her finder du alt det tilbehør, du har brug for, til at optimere din livsstil. Hold dine maskiner rene og funktionsdygtige med vores afkalkningspulver samt slanger og cirkulationspumper. C-Clean giver særligt effektiv afkalkning af ioniseringsmaskinerne Royale og Max.

Find pH-teststrips til at tracke din pH samt en skema om syre-basebalancen. Derudover TDS-måler, H2 Blue Drops, digital hydrogenmåler samt stript til måling af dit ketoseniveau. Alle gør det nemt og enkelt at tracke din sundhed, eller at holde styr på hvor funktionsdygtig din maskine er. Hvis du har en inhaleringsmaskine, så kan du finde nye inhaleringsslanger. Den passer til alle H2 Pure-modellerne og kan monteres nemt og enkelt.

Find tilbehør til en nem og sund hverdag

Hvis du skal have dit hydrogenrige vand med på farten, så finder du vores to forskellige glasflasker, der er særligt gode til dit vand. Det er vores “Drink More Water” drikkeflaske i rustfrit stål og vores borosilikatglasflaske, der kan forlænge holdbarheden af dit hydrogenrige vand. Hydrogenrigt vand skal nemlig drikkes hurtigt muligt for at have den bedst mulige effekt. Men med en borosilikatglasflaske kan du forlænge holdbarheden med to timer. Derudover så er flasken også lettere end almindelig glas, så den er lige til at tage med på farten.

Find også vores iWater Scalp Brush, som er perfekt til at få en sund hovedbund og hårvækst. Børsten vil rense din hovedbund for affaldstoffer samt skæl og rester fra stylingprodukter. Derudover stimulerer børsten din hovedbund, så cellerne fornyer sig, så hud og hår bliver sundere og friskere. Til hud og hår kan du også finde vores sprayflasker til syrevand.