pH Test strips (100stk.)

  • meget følsomme og præcise
  • måler mellem pH 4,5 og 9,0
  • viser hurtigt resultat efter blot 15 sek.
  • lettere at bruge og aflæse end lakmuspapir
  • ingen gennemvædning eller løbende væsker
  • økonomisk i brug
  • kan bruges både til spyt og urin
  • kan IKKE bruges til aflæsning af pH-værdier i ioniseret basisk vand – brug i stedet pH-dråber
  • anvendes af både klinikker og læger

Her kan du læse mere om basisk ioniseret vand og hvordan du hurtigt kan drikke basisk ioniseret og hjælpe kroppen til at genfinde den gode syre – base balance.

 

DKK 150,00

pH test strips
pH Test strips (100stk.)

DKK 150,00

Hvorfor bruge pH Test Strips?

Syre-basebalancen i kroppen er meget vigtig i forhold til at holde kroppen sund og rask. Hvis vi bliver for sure inde i kroppen, så giver det grobund for inflammation og livsstilssygdomme som diabetes, for højt blodtryk men også gigtsygdomme, alzheimer, Parkinson, KOL, fibromyalgi og alle autoimmunelivsygdomme. Videnskaben har allerede påvist at kræftceller trives i surt miljø og har svært ved at overleve i basisk miljø, og at smerter og autoimmune sygdomme altid findes i sure miljøer.

Derfor er det vigtigt at du kender din indre pH balance

Det kan vi gøre ved at måle pH-værdien i enten vores spyt eller i vores urin med disse pH Test Strips, som er meget nøjagtige og hurtige til at vise resultatet. De er udviklet til at bruge i spyt og urin, så du kan følge din krops pH-balance. Du kan bruge dem hver dag eller en gang om ugen alt efter behov, og du kan bruge resultatet til f.eks. at justere på din kost og væskeindtag til en mere basisk livsstil og dermed opnå en sundere og bedre pH-balance i kroppen.

Hvordan bruger man pH Test Strips?

Spyt: Tag testen om morgenen inden du tager noget at spise eller drikke. Opsaml spyt på f.eks. en ske og dyp skeen i spyttet i cirka 3 sek indtil begge testpuder er godt gennemvædet. Vent nu i 15 sek. før du aflæser resultatet. Kast herefter den brugt strips ud.
Urin: Opsaml urinen (midtstråle-urin) i en ren beholder, og dyp pH-stripsen i urinen i få sekunder indtil begge testpuder er gennemvædede. Ryst overskydende væske af og vent 15 sek. før du aflæser resultatet. Kast herefter den brugte strips ud.

Aflæsning af resultatet (for både spyt og urin):

Vent 15 sek. før du aflæser resultatet på din pH-strips, men vent heller ikke længere end de 15 sek, da det kan give en fejlaflæsning. Sammenlign nu farverne på din pH-strips med farverne på det medfølgende skema i æsken.

Hvor sur er du? Har du inflammation i kroppen?

Meget sur / meget acidic urin = 5,5 eller derunder:

Hvis du krops pH-værdi ligger her i denne gruppe bør du gøre noget for at hæve pH-værdien, da det svarer til at din krop er 50 til 100 gange så sur, som den bør være. Et indre miljø indenfor denne værdi er direkte gift for din krops celler og du bør hurtigst mulig omstille din livsstil til en mere basisk og antiinflammatorisk livsstil.

Sur urin = under 6
Her svarer det til at din krop er 5 til 10 gange så sur som den bør være og der er inflammation til stede i din krop. Du bør tage din livsstil op til revision og have fokus på at spise mere grønt og antikinflammatorisk og drikke basisk ioniseret vand for at hæve din indre  krops pH-værdi og styrke dit immunforsvar.

Det ideelle niveau for urin = omkring de 6,5-7:
Hvis din krops pH-værdi ligger her skal du bare fortsætte det gode arbejde og din sunde livsstil….

Da vand er ca 70% af kroppen vil det hurtigt og nemt kunne gøre en forskel hvis du udskifter dit almindelige vand med basisk ioniseret vand. Med en Chanson ioniseringsmaskine vil du hver dag 365 dage om året, også det dage hvor energien ikke er til de mange grøntsager, kunne drikke basisk ioniseret vand, som det mest koncentrerede antiinflammatoriske der findes, (1 liter ioniseret vand svarer til at du spiser 25 gulerødder)

Se videointerview med Bente Hartelius som siden 2010 har arbejdet med basisk kost og basisk antiinflammatorisk livsstil.

 

Vægt 0,060 kg
Lokation

1029

Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons