iWater vandfiltrer sikrer rent vand til din hverdag
Vand er essentielt i et sundt liv. Men vi skal ikke bare drikke vand, det er vigtigt, at vi drikker rent vand. Derfor har vi brug for vandfiltre. Hvis vandet ikke rent, vil der komme en masse skadelige stoffer ind i kroppen. Der er nemlig skadelige stoffer i helt almindelig postevand. Vores grundvand er ikke, som det engang var.

Derfor kan du brug et vandfiltre til at rense din vand, inden du drikker det. Så er du sikker på, at din vand er sundt, og at din krop ikke tager skade. Alle iWater vandfiltre vil rense dit vand, så det igen er sundt og godt at drikke. Filtrene kan blandt andet bringe niveauet af PFAS langt under grænseværdien. Udover at rent vand er meget sundere for din krop, så smager det også markant bedre. Du vil derfor også hurtigt finde ud af, at du drikker meget mere vand, når vandet er rent og lækkert.
Alle iWater-filtre fjerner PFAS
I de senere år har vi talt meget om PFAS. Det er overalt, og vi kender kun overfladen af dets skadelige betydning for vores sundhed. Derfor har vi test alle vores filtre specifikt ift. PFAS. Alle vores filtre bragte niveauet ned til 1,1 ng/l og derunder. Det vil sige ned på minimum 55% af den nyligt satte grænseværdi. Vandfiltre, der er testet, er blandt andet vores keglefilter, moselkande, Chanson-ioniseringsmaskiner og PF-207. Både vores moselkande og PF-207 bragte niveauet endnu længere ned – helt ned til mindre end målbart.