Find alle filtre her

Her kan du finde alle erstatningsfiltre til din maskine, kande eller filter. Langt de fleste erstatningsfiltre kan fås på abonnement, så du ikke skal bekymre dig om at købe nye filtre.

Rent vand med iWater keglefilter

Find nye filterpatron til dit iWater keglefilter. Filterpatroner har en levetid på cirka 60 liter eller 1 måned. Filterpatronen består af 100% naturligt aktivt kul, som gennem 100 år har været brugt til vandrensning. Erstatningsfiltre kan bestilles på abonnement, så du ikke behøver at tænke mere over det. De kommer helt automatisk ind ad døren.

Moselkanden til den nemme hverdag

Moselfilterkanden er den første af en helt ny generation af filterkander, som benytter sig af fem filtreringsteknologier. Filteret kombinerer tusind år gammel viden om brug af kul, men med moderne teknologi og med ca. 20% større absorptionsevne. Det filtrerede vand er alkalisk og godt for helbredet, vandets pH øges med 1-2 point og kan hermed afbalancere kroppens syre-base-balance. Her finder du et nyt filter til din Moselkande.

Rent badevand med Kasai brusefilter

Kasai brusefilter indeholder aktiveret kul, der filtrerer for pesticider, fluor og kemiske stoffer, som vi desværre finder mere og mere af i vores grundvand. Derudover indeholder filtret calcium sulfit, som laver en negativ ionisering, hvorved vandet blødgøres. Du vil opleve, at håret bliver mere blankt og langt lettere at rede ud. Filtret har PP.filtreringsplader til filtrering af metaller herunder tungmetaller og PE-filmfiltrering af særligt mikroplast samt et stålnet til opsamling af snusk, sand, småsten etc.