Filter til din Moselkande 2 stk. — Abonnement

— filtreret for PFAS og basisk drikkevand

Mosel erstatningsfilter til din Mosel filteringskande 2 stk.
— På abonnement

Vand er utroligt vigtigt at få nok af i løbet af dagen, da det både bidrager til kroppens væskebalance og til det daglige indtag af calcium. Når du tager et glas vand fra hanen, indeholder det fra naturens side mange forskellige mineraler, men desværre også andre ting, som har vist sig skadelige for kroppen.

Moselfilterkanden er den første af en helt ny generation af filterkander, som benytter sig af 5 filtreringsteknologier. Filteret kombineret tusind år gammel viden om brug af kul, men med moderne teknologi og med ca. 20% større absorptionsevne. det betyder at filtret kan fjerne PFAS 100% og samtidig tilføre det filtrerede vand magnesium og øge vandets pH øges med 1-2 point til afbalancering af kroppens syre-base-balance.

SPAR 10% ved abonnement - klik her!

 

 • Finkornet aktiveret kul GAC (granular activated carbon) sikrer, at dit drikkevand renses for urenheder. Mosel filterkanden har en filterkapacitet på 150 l og en levetid på 90 dage. Se vores erstatningsfiltre her.
 • Moselkanden rummer 3,6 l med 2,5 l færdig filtreret vand.
 • Smart patronudskiftningsindikator, så du hele tiden kan følge med, hvor lang tid filteret har været aktivt.
 • Alkaline mineralsten, som gør dit drikkevand basisk. Moselkanden hæver dit drikkevands basiske pH-værdi fra 0,3 – 2 pH- Da vores normale postevand er ca. pH 7, vil du kunne nye basisk vand med pH-værdier svarende til friskpresset spinat saft.
 • GAC/aktive kul reducerer tungmetaller som nitrater, nitriter, hydrogensulfid, radon, chloroform, lindan, pesticider og fluor. Hæmmer deslige væksten af ​​mikroorganismer i vandet.
 • Sedimentfilter, som reducerer sedimenter, rust og metalartikler. Meget modstandsdygtig over for bakterier og kemikalier.
 • Derud har moselfilteret “indlagt” sølv, som er din beskyttelse mod bakterier i drikkevandet.

Fra: kr. 170,00 / år

Ryd

Erstatningsfiltre til din Moselfiltreringskande — 2 stk.

— På abonnement

Erstatningsfiltre til Moselkande

 • Ionudvekslende harpiks, som bryder vandets hårdhed og ca. 50% kalkreduktion
 • Granuleret aktiveret kul (GAC) til oprensning af vandet for pesticider, klor og flour
 • Aktivt kul i et fibernet til rensning af pesticider, medicinrester og opløsningsmidler.
 • Vævet filtrering og ikke-vævet nanofiltrering til filtrering af tungmetaller og sedimenter
 • Basiske mineralkugler til optimering af vandets ph-værdi samt smagsforbedring. pH-værdien kan hæves med 0,3 – 2 pH-værdier afhængig af postevandets grundværdi.

NB. Filtreringsresultatet vil altid være afhængigt af kvaliteten på dit lokale postevand.
For at sikre dig den bedste vandkvalitet anbefaler vi at skifte filteret hver 2 – 3 mdr. Dog kan der være forhold, hvor vandets hårdhed vil kræve, at filteret skifter oftere.

Forholdsregler

Lad 1 liter vandet løbe igennem filteret 2 gange og kassér vandet.

 • Ved filtrering, drik da vandet så hurtigt som muligt
 • Brug kun vand mellem 0-38 grader. Hvis der kommer varmt vand i filteret, vil det kunne afgive bismag.
 • Har kanden ikke være i brug i mere end en uge, lad da vand gennemløbe filteret og kasse den første filtrering.
 • Placer ikke Moselkanden i direkte sollys over lang tid
 • Hold Moselkanden ren og vask som minimum kanden grundig ifbm. udskiftning af filteret.

NSF42 -certificeret filter
CE-certificeret

Med en Mosel filterkande får du lyst til at drikke mere vand

Hvad er aktivt kul? Hvorfor er det så effektivt til at rense dit vand?

Aktivt kul er 100% naturligt, og består oftest af brændte kokosskaller eller bambus. Kul har i århundreder været brugt som vandrensning, men gennem de seneste år er brugen af ​​kullet blevet større parallelt med, at vores behov for rensning af drikkevand er blevet større, og vi ønsker at reducere brugen af ​​plastflasker.

Rensning med kul og aktivt kul er baseret på det naturlige fænomen, som kaldes adsorption dvs. en partikels evne til at fastholde et molekyle fanget på sin indre eller ydre overflade.

Hvordan fremstilles aktivt kul til vandrensning?

Når aktivt kul fremstilles, sker det ved at brænde eksempelvis kokosskaller eller bambus under meget høje temperaturer. Derudover fjernes ilten, og kullet bliver aktiveret ved hjælp af dampgasser. Efter sådan en behandling bliver kokosskallerne til det, vi kalder aktivt kul. Det aktive kul har en effektiv absorberende evne og er fuld af små huller, som opfanger og binder de stoffer, der findes i fx væske. Det har ligeledes en meget ru og stor overflade, som kan få molekylerne til at sidde fast. På samme måde som du kender det fra en velcrolukning.

Èt gram aktivt kul kan have et overfladeareal på hele 500-3000 m2, og det er netop dette store overfladeareal, der gør, at aktivt kul er så fantastisk i fjernelsen af ​​skadelige stoffer.

Vægt 0,5 kg
Hyppighed

Årlig, Halvårlig, Kvartal, Månedlig

Filter til din Moselkande 2 stk. — Abonnement
Fra: kr. 170,00 / år Vælg varianter