Filter PF-207 inkl. vandhane

Ønsker du at rense dit drikkevand for PFAS, pesticider, fluor, tungmetaller, mikroplast samt urenheder og mikroorganismer? Så er PF-207 filtersystem noget for dig.

Rent drikkevand med PF-207 Filtersystem — inkl. vandhane i børstet stål

Vil du være sikker på, at du og din familie får rent drikkevand, som er renset for PFAS, pesticider, fluor, tungmetaller, mikroplast samt urenheder/mikroorganismer, der måtte være i vandet — så er dette meget brugervenlige filtersystem lige noget for dig.

 • PF-207 filtersystem er lavet med GAC granuleret aktiverede kul fra kokosnøddeskaller og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelsen og stadig tillade de nødvendige mineraler som magnesium at komme med i drikkevandet.
 • Denne version kommer med vandhane, som du monterer ved siden af din normale vandhane.

Rent drikkevand er ikke en selvfølge længere

Danmark vågnede i sommeren 2022 til overskriften om, at 8 ud af 10 boringer var forurenet med det farlige PFA. Siden er der kommet flere til. Dette PF-207 filtersystem med P-7000 filter er testet hos Dons laboratorie og niveauerne af PFAS var efter filtrering i dette filter ikke målbart.

PFAS, fluor og fluorid har man på DTU i Odense bla påvist, at det kan skade hjernen og intelligensen hos det ufødte foster. Men det er også pesticidrester, som forefindes i flere og flere kommunale vandværker.

I denne pakke medfølger en vandhane til filteret. Det betyder, at det er lige til at bruge uden en ioniseringsmaskine eller foran en Chanson ioniseringsmaskine (mellem vandhanen og maskinen).

Tappehanen leveres i sort, børstet krom og messing.

kr. 2.295,00

www.iWater.dk -Rent vand med sølv
Filter PF-207 inkl. vandhane

kr. 2.295,00

Delbetaling
213 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.295 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 213 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.545 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 21,37%. Der er fortrydelsesret.

Filter PF-207 inkl. vandhane

Filter PF-207 er lavet med kokosnøddeskaller og kan filtrere kemikalier og forureninger helt ned til 0,5 mikron i størrelse og stadig tillade de nødvendige mineraler at kommer med i drikkevandet.

At have rent drikkevand er ikke en selvfølge, men i Danmark er vi heldige at have så rent drikkevand, at vi kan hente det direkte op fra undergrunden. Men desværre har tidens industrielle udvikling gjort, at vi ikke længere kan være sikre på, at vores postevand er så rent, som vi troede. Der kommer flere og flere oplysninger frem til offentligheden om, at vores grundvand desværre indeholder flere uhensigtsmæssige stoffer, end vi gik rundt og troede.

læs mere om, hvordan rent vand giver mere energi her

Fluor og fluorid har man på DTU i Odense bl.a. påvist, at det kan skade hjernen og intelligensen hos det ufødte foster. Men det er også pesticidrester, som der forefindes i flere og flere kommunale vandværker, og der er også undersøgelser, som viser, at selv unge skoleelever ophober f.eks. Round-up i deres urin.

I denne pakke medfølger en vandhane til dette filtersystem — det betyder, at det er lige til at bruge uden en ioniseringsmaskine — meget let at montere! Filteret kan ligeledes sættes foran en Chanson ioniseringsmaskine (mellem vandhanen og maskinen).

Nanoteknologi med sølvmembran — din sikkerhed mod bakterier i dit drikkevand

 • Nanoteknologi med sølvmembran filtrerer vandet for bly, kviksølv, aluminium, cadmium og andre tungmetaller
 • Fjerner PFAS ned til ikke målbare værdier
 • Fjerner via GAC pesticider, fluor, fluorid
 • Fjerner VOC (flygtige organiske forbindelser)
 • Fjerner op til 99% mikroorganismer
 • Fjerner klor og lugte
 • Filteret er SGS testgodkendt til NSF42 certificeret drikkevand

Patenteret twist-lock og anti-lækage teknologi

Monteres som en ekstra vandhane i dit køkken, hvorfra du altid kan tappe rent vand. Hurtig og nem installation, hvor det ikke er nødvendigt at frakoble vandet ved filterskift.

Filter PF-207 specifikationer:

 • Dimensioner: 116mm bred x 335mm høj.
  Vægt: 2,8 kg
 • Filterliv 8000 L eller maksimum 12 måneder
  Flow: 5,8 L pr. min.
 • Temperaturer: 4,4 – 39 grader
 • Vandtryk: 25 – 125 PSI

Forholdsregler
Må ikke udsætte for direkte sollys eller høje temperaturer. I uåbnet/forseglet tilstand kan filteret holde i 10 år. Ved anbrudt emballage bør filteret straks bruges for bedst mulig filtration.

Del gerne
Vægt 2 kg
Stregkode

0730734787365

Show Buttons
Hide Buttons