P-7000 erstatningsfilter til PF-207 filtersystem abonnement

— Erstatningsfilter til dit PF-207 Filtersystem

  • Du skifter let dit filter til PF-207 filtersystem med det patenterede Twist & Lock-system.
  • Drej blot det gamle filter af, og udskift det med det nye filter.

Læs meget mere om rent vand her.

Fra: kr. 896,00 / år

Ryd
P-7000 erstatningsfilter til PF-207 filtersystem abonnement

P-7000 erstatningsfilter til PF-207 filtersystem

  • Erstatningsfilter til det komplette PF-207 filtersystem.
  • Filteret skal skiftes hver 12. måned.

Hvad indeholder vand?

Når du tager et glas vand fra hanen, indeholder det fra naturens side mange forskellige mineraler, men desværre også andre ting, som har vist sig skadelige for kroppen.

→ Vigtige mineraler og salte fra de jordlag, hvor grundvandet indvindes fra. Da jordlagene varierer alt efter, hvor man er i Danmark, vil det påvirke smagen af drikkevandet. F.eks. så har vi erfatinger med at der i danmark er områder med mere kalk eller mere jern end i andre områder. Det vil altsammen påvirke smagen. Som et udtryk for, at der er større og større opmærksomhed på netop smagen af vand, kan man i Frankrig uddanne sig til vandsommelier.

→ Uskadelige vandbakterier. Alle vandværker tester løbende det vand, de pumper op. Vandet er underlagt strenge krav i forhold til, hvad det indeholder. Visse bakterier, blandt andet disse vandbakterier, spiller ingen rolle for os mennesker. Omvendt er det meget alvorligt, hvis eksempelvis colibakterier findes i vandet.

→ Miljøskadelige stoffer. Her er der tale om stoffer, der ikke naturligt findes i vandet. De er kun til stede i vandet på grund af en forurening af grundvandet. Det kan eksempelvis være rester af pesticider, glyfosat(roundup) svampemidler, azolmidler i drikkevandet eller ftalater for ikke at tale om mikroplast.

Læs meget mere om rent vand her.

Vægt 1,2 kg
Hyppighed

Månedlig, Kvartal, Årlig

Show Buttons
Hide Buttons