PJ-6000 erstatningsfilter

— filtreret, rent vand til din ioniseringsmaskine

Erstatningsfilter PJ-6000 til Chanson ioniseringsmaskine
— SPAR 10% på abonnement

PJ-6OOO passer til Chanson-maskiner produceret indtil september 2017

Chanson erstatningsfilter PJ6000 er et produkt lavet af aktivt kul og syntetiske fibre, hvilket giver en fantastisk høj filtreringsevne. I dag stammer aktivt kul oftest fra almindeligt kul, men Chanson benytter kun kokosnøddeskaller til fremstillingen af aktivt kul. Ved denne proces brændes skallerne til helt fint aske, som sammen med syntetiske fibre formes til PJ-6000 i våd tilstand. Der er således ingen kemiske midler i et Chanson ioniseringsmaskine erstatningsfilter PJ-6000.

Fordele ved Chanson erstatningsfilter PJ-6000

  • Giver 20 % større absorptionsevne end ved et almindelig aktivt kulfilter
  • Har 150 gange større absorptionsoverflade end et almindeligt aktivt kulfilter
  • Høj filtreringsevne af bl.a. klor, bly, tungmetaller, bakterier, parasitter, svampe og lugte.
SPAR 10% ved abonnement - klik her!

 

kr. 660,00

www.iwater.dk Chanson PJ-6000 filter
PJ-6000 erstatningsfilter

kr. 660,00

PJ-6000 erstatningsfilter

PJ-6000 erstatningsfilter er baseret på aktivt kul. Aktivt kul er en form for kulstof, som har gennemgået en proces, hvorved man øger stoffets absorptionsevne ved at formindske størrelsen på molekylets overflade. Dette giver en fantastisk høj filtreringsevne af pesticider, medicinrester og opløsningsmidler, men også tungmetaller.

Brugen af aktivt kul til filtrering og rensning af vand kan dateres helt tilbage til de gamle ægyptere, som brugte det i deres drikkevand til at fjerne urenheder og dårlig smag.

I dag stammer aktivt kul oftest fra almindeligt kul, men Chanson benytter kun kokosnøddeskaller til fremstillingen af aktivt kul. Ved denne proces brændes skallerne til helt fint aske, som sammen med syntetiske fibre formes til filtret i våd tilstand. Der er således ingen kemiske midler i et Chanson ioniseringsmaskine erstatningsfilter.

Læs mere om, hvordan en Chanson ioniseringsmaskine virker her.

PJ-6000 erstatningsfilter abonnement

Del gerne
Vægt 0,150 kg
Stregkode

0730734787334

Show Buttons
Hide Buttons