C-Clean

C-Clean er et nyt suppleringsprodukt til modellerne Royale og Max, som gør det muligt at foretage en ekstra effektiv afkalkning af Ioniseringsmaskinen. C-Clean fyldes med citronsyre og placeres i stedet for PJ 7000 filtret hvorefter et skræddersyet rengøringsprogram startes.

Ved regelmæssig brug forlænges barternes – og dermed maskinens – levetid.

DKK 719,00

c-clean
C-Clean

DKK 719,00

C-Clean forlænger maskinens levetid

Afkalkning af din ioniseringsmaskine er essentiel for maskinens levetid, vandets kvalitet og effekt. I Danmark har vi generelt meget kalk i drikkevandet – dog med store regionale og lokale forskelle. Derfor er det vigtigt at afkalke jævnligt. Men selvom du afkalker jævnligt, kan den store mængde kalk sætte sig lidt ekstra fast på nogle af pladerne inde i maskinen. For at være sikker på, at alt fjernes, anbefaler vi enten en flush, lavet hos hos, eller “hjemmemodellen” – C-Clean.

Sådan virker C-Clean

C-Clean beholderen fyldes med almindelig citronsyre og skrues fast der, hvor PJ 7000-filteret normalt sidder. Start derefter rengøringsprogrammet i menuen – se hvordan i brugermanualen. Maskinen kører nu afkalkningsprogrammet i 30 minutter for at løsne kalken, der har sat sig godt og grundt fast. Når programmet er slut byttes C-Clean ud med PJ 7000 filteret. Maskinen er igen klar til brug.

Hvilke ioniseringsmaskiner passer de til?

De nye modeller af Max og Royale er bygget til, at bruge de nye filtre PJ 7000 og dermed også C-Clean. Begge kan nemlig skrues af og på. De tidligere modeller har fastmonteret filterbeholder, hvor kun selve filteret udskiftes. Har du en af disse modeller, skal denne permanente filterbeholder udskiftes med et nyt gevind før du kan installere både dette produkt og PJ 7000. Dog har disse modeller ikke programmet indbygget, så C-clean skal i så fald køres manuelt. Kontakt os for mere info.

Tip!

Vandet fra afkalkningsprocessen kan med fordel bruges til afkalkning af vandflasker, kaffemaskiner mv., da citronsyren stadig effektivt vil opløse kalken selvom det har været en tur gennem ioniseringsmaskinen.

 

Vægt 0,500 kg
Lokation

1010

Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons