Chanson Max PLUS Ioniseringsmaskine

Med en Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine vil du være i stand til at kunne producere naturlig ioniseret, basisk vand af højeste kvalitet, som er fyldt med antioxidanter grundet indholdet af molekylært hydrogen (H2) i vandet.
Chanson Max skal stå på bordet ved siden af vasken, eller hænge på væggen hvorfra den betjenes på maskinens front.

Mere end 99% af vores molekyler er vandmolekyler og meget tyder på, at vandet i din krop har større betydning for din sunhed end tidligere antaget – og at alt hvad cellen gør afhænger af det vand som din krop bærer på.
Den rigtige hydrering er et centralt element i alle kroppens funktioner og dermed for din sundhed

DKK 14.995,00

Max Ioniserings maskine
Chanson Max PLUS Ioniseringsmaskine

DKK 14.995,00

Delbetaling
486 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 14.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 486 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 17.479 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,73%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Chanson MAX PLUS ioniseringsmaskine

farve: SORT

Chanson Max ioniseringsmaskine – en top professionel ioniseringsmaskine som hver dag  kan levere renset, antiinflammatorisk vand med basisk mineraler.

Fordele

Med en Chanson MAX plus får  du en ionseringsmaskine i verdensklasse som:

  • Tilføre dit vand antioxidanter i form af H2
  • regulere pH-værdien af dit drikkevand til basisk drikkevand med 50% flere basiske mineraler
  • regulere din indre syre base balance
  • renser dit vandet for pestisider som roundup og Tebuconazol svampegifte, bakterier, tungmetaller, nitrat, flour, klor og andre stoffer med det effektive aktiv kulfilter
  • giver mere energi til kroppens celler, da vandet bliver mere levende og energifyldt
  • Reducere spændingen på dit drikkevand så det er langt nemmere for kroppen at optage.
  • perfelt som hjælp til at udskille kroppens ophobede affaldsstoffer eller medicinrester.
  • gør at du vil drikke mere vand pga. vandets mindre vandmolekyle klynger i forhold til alm. postevand

Chanson er desuden den eneste producent af ioniseringsmaskiner på verdensmarkedet, som udelukkende bruger mineralrigt Himalaya salt til produktion af syre. Naturligt Himalaya salt som er sundt, samt fyldt med naturlige sundhedsfremmende mineraler. Andre ioniseringsmaskiner bruger blegemidler/salt injektion.

Læs mere om Himalaya Salt her

Antioxidanter som alle kan tåle og som kan reducere frie radikaler

Hvordan kan man tale om at der er antioxidanter i vand? Det kan også være svært at forstå, men helt simpelt er det fordi helt almindelig postevand, under en ioniserings proces laver et ekstra brint atom (på engelske hedder det Hydrogen (H)) Hydrogen er det mindste og letteste element i det periodiske system. Vi kender elementet i H2O, som er to hydrogenatomer og et ilt (Oxygen).  Når to Hydrogen atomer går sammen bliver det til H2 også kaldet molekylærhydrogen og H2  er verdens mindste antioxidant med en molmasse på 2 modsat ascorbinsyrens (C-vitamin) molmasse på 176. Det gør, at H2 kan trænge hurtigere ind i alle kroppens celler og eliminiere de frie radikaler (Frie radikaler der langsomt nedbryder væv og skaber sygdom hvis ikke de bliver stoppet.)

Når man drikker vand med antioxidanterne H2, vil H2 helt automatisk lede efter kroppens frie radikaler og når H2 møder frie radikaler som kemisk er OH, vil resultatet blive, at det bliver til vand. Det vil altså sige, at skadelige frie radikaler vil blive uskadelig gjort af H2

Antioxidanter er vigtige for kroppen til bekæmpelse af frie radikaler, som vi alle udsættes for dagligt.

 

H2 har fået en stor følgerskare fra videnskabsfolk og sundhedsinteresserede i hele verden. Der er de seneste par år blevet forsket intenst i H2. Grundet molekylets unikke egenskaber, har molekylært hydrogen terapeutiske fordele i stort set alle organer i kroppen. Her udøver det antioxidant, antiinflammatorisk, anti-fedme og anti-allergiske handlinger uden kendte bivirkninger.

Terapeutisk niveau

For at kunne tale om at der er terapeutiske fordele, skal der være mellem 1 – 3 mg H2 (Molekylært Hydrogen) i vandet, og undersøgelser viser at det giver betydelige sundhedsmæssige fordele. Chanson’s ioniseringsmaskiner er udviklet til at at lave vand med Molekylært Hydrogen, og er en af verdens bedste producenter på sit felt. Ved pH 9,5 er der mellem 0,6 – 1,0 mg Molekylært hydrogen i 1 liter ioniseret vand, så hvis man drikker 1 – 3 liter pH 9,5 Chanson vand opnår man et terapeutisk niveau, og kan få glæde af de sundhedsmæssige fordele.

7 Platin belagte titaniums plader

Chanson Max ioniseringsmaskine har platin belagte titaniumplader, som er produceret af 99,998% rent titanium. Titanium pladerne har total en 1828 kvadratcentimer stor ioniseringsoverflade, og kan dermed udkonkurrere selv en 11-pladers ioniseringsmaskine.

Basisk vand/alkaline water
Chanson producere naturligt basisk vand som er ioniseret og fyldt med antioxidanter. Vandet gøres levende – energi tilføres vandet. En energi som man bringer med ind i kroppen når vandet drikkes frisk tappet.
Vandet gøres basisk ved at de basiske ioner bliver under ioniseringen bliver delt fra de syredannende ioner. Det betyder at der er i forhold til almindelig postevand er ca. 50% flere basisk mineraler i det basiske drikkevand fra en Chanson maskine.

Syrevand/acid water

Chanson producerer naturligt syrevand, som er unikt med sine antibakterielle egenskaber til både rengøring og den daglige hudpleje.
Chanson ioniseret syrevand er blevet laboratorietestet til at kunne slå E-coli og stafylokok bakterier ihjel. Syrevandet er blevet anerkendt i det amerikanske sundheds- og fødevarestyrelse til brug af fødevarehåndtering. I den kemiske verden hedder ionerne i syrevandet H+  og det er antallet af disse ioner i vandet som afgør hvor surt vandet er.
Ved produktion af syrevand under pH 3 tilføjes i områder med meget kalkholdigt vand Himalaya salt. Himalaya saltet kommes ganske nemt og enkelt i kurven øverst på ioniseringsmaskinen.

RAD Selvrensende System

Radial Action De-calcification benyttes i Chanson Max ioniseringsmaskine. Den største fjende i enhver ioniseringsmaskine er Calcium. Calcium vil lægge sig på titaniumpladerne, men dette har man i Chanson produkterne valgt at kompensere for ved at indbygge selvrensende komponenter.
En ioniseringsmaskine uden selvrensningssystemer vil tabe op til 30% af dens ydelse i løbet af de første 3 måneder på grund af opbygning af Calcium.

Afkalkning

Nem periodisk rensning med citronsyre, uden at købe nogle specielle filtre eller produkter. Fyld filterkoppen med citronsyre og kør dette ind i maskinen for effektiv rengøring. Alle vand ioniseringsmaskiner har brug for denne rengøring uanset hvor godt den automatiske rengøringscyklus fungerer. Vi råder til at rense maskinen ca. hver måned, afhængig af hvor hårdt vandet er i det område man bor.

Rensning og afkalkning med et C-clean eller Cirkulationspumpe 

Det er vigtigt at holde din maskine fri af kalk. Vi tilbyder på vores servicecenter,  at lave service clean på din maskine, men nu har vi også udviklet en cirkulationspumpe som gør det muligt at du selv kan rense den ved at montere denne cirkulationspumpe om med vores nye og meget effektive afkalkningsmiddel eller med citronsyre afkalke maskinen. 

Fordelen ved at benytte dig af denne cirkulationspumpe er man kan reducere intervallet af afkalkninger fra 1 – 2 gange pr. måned til hver 2 eller 3 måned.

Reguleringsventil

Reguleringsventilen bruges til at øge eller reducere vandføringen.
Det er vigtigt at kunne justere vandstrømmen for at få de bedste resultater, og sikre forbrugeren det reneste vand.
Kun behov for maks. 150 Watt
Chanson Max ioniseringsmaskine anvender kun 150 Wattstyrke for at beskytte titaniumpladerne, idet titaniumet er følsomt over for Watt på mere end 150 Watt.

Elektronisk strømforsyningssystem

Chanson MAX ioniseringsmaskine benytter et avanceret og elektronisk strømforsyningssystem, der med samme effektivitet – dog ved mindre strømforbrug, opnår samme effekt og samtidig forlænger levetiden på pladerne.
Strømforsyning med minimal varmeudvikling
Chanson max har indbygget fjerde generations SMPS (Switched Mode Power Supply) som er den samme, som bruges i de nyeste 3D-fladskærme.
Derfor er chanson MAX i stand til at kunne køre hele dagen lang på fuld effekt uden overophedning.

Filter

Chanson Max ioniseringsmaskine har et indbygget aktivt fiber, carbonat filter PJ-8000, som renser for  pestisider som roundup og tebuconazol svampegifte, bly, tungmetaller, bakterier, lugt, klor, blegemidler, organisk, parasitter, farve, benzen, sand, svampe, acetone, ethylenglycol, formaldehyd, methylenchlorid, perchlorethylen, toluen, xylen, butadien, THM, og trihalogenmethaner.
Filtreret skiftes min. 1 gang årligt og/eller efter 9000 liters gennemløb.

Vandflow

Chanson Max ioniseringsmaskine producerer ioniseret vand ved et vandflow på 2-3 liter pr. minut. Herved opnår du det reneste vand, og producere drikkevand med den helt rigtige  pH-værdi med antioxidanter i form af Molekylær hydrogen (H2)

Overlegen ydelse

Max pH = 1,8 til 12,9. Max ORP = +1200 til -920 (alt afhængig af vandkilden). Indstillingerne lagres selv efter strømafbrud.

Advanceret CPU

Maskinens dataprogram er programmeret til bedst mulig vandkvalitet på hver indstilling.

Skærmvisning

På Chanson displayet kan man hele tiden følge vandets pH-værdi vandflow og filterkapacitet.

pH-indstillinger

Maskinen har 7 standard niveauer. 4 alkaliske og 1 hvor vandet blot filtreres og 3 acidic Vil du finjustere pH niveauerne, gøres det nemt i indstillings menu.

Størrelse

Chanson Max er en af de mindste ioniseringsmaskiner med 7 plader i verdenen og er derfor let at placere enten stående på bordet eller hængende på væggen.

Bred: 25,6 cm
højde 31,5 cm
Dybde 17,0 cm

Touch Display

Displayet er et moderne touch display med et elegant design, som passer ind i ethvert køkken.

Enkel installering, brug og vedligehold

Chanson Max ioniseringsmaskine kan monteres direkte på din vandhane, eller direkte til koldvandsindløbsslangen under vasken. Se monterings vejledning 

 

Inkluderet i pakken

Med Chanson Max ioniseringsmaksine medfølger:  2 små sprayflasker til syrevand, Himalaya salt, citronsyre, Ph plancher, pH-testkit,  dansk brugervejledning, 1/4″ plastrør, adapter/vender til tappehane (diverter) og overgange til tilkobling til tappehane.

Garanti

3 års garanti. Dansk Servicecenter i Vejen, Randers og Ballerup med vores specialiserede servicemontør og  elektronikingeniør

Frafald af garanti

Garantien frafalder såfremt skade på dit produkt er selvforskyldt eller der er foretaget service hos en ikke-certificeret Chanson-reperatør. Reperation og service skal derfor altid udføres hos Chansons certificerede servicecentre. Viser det sig, at skaden ikke er dækket af reklamationsretten, vil du modtage et tilbud på reparationen i stedet.

Flere fordele

• Lav og høj vandføring alarmer, som advarer dig når ioniseringen ikke kan levere maksimal ionisering.
• Justerbar selvrensende intervaller til hver 30., 40., 50,. eller 60,. liter brug. Dette gør at kunder kan justere dette udefra om de har hårdt eller blødt vand.
• Max snakker til dig ved brug. Her kan man justere volumen eller fravælge det
• Grundig testet og godkendt af både UL og CE organisationer
• Integreret vægmontering på bagsiden af enheden
• Quick Connect koblinger for enkel installation og minimal mulighed for vandskader
• En let vægt på 3,7 kg
• Chanson elektrode/pladerne er hele og solide og derfor lettere end mange andre plader på  markedet at rengøre for kalk.

 

Vægt 7 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons