Chanson Max PLUS Ioniseringsmaskine (HVID)

— en topprofessionel ioniseringsmaskine, som hver dag kan levere renset, antioxidant vand med basisk mineraler.

Den nemme vej til en sundere livsstil er bedre vand. Ioniseringsmaskinen, der gør hverdagen nemmere med hydrogenrigt vand. I et liv med energi og overskud er det nemlig vigtigt at drikke mellem 2-3 liter vand hver eneste dag. Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine gør det muligt at producere naturligt ioniseret, basisk vand af højeste kvalitet, som er fyldt med antioxidanter grundet indholdet af molekylært hydrogen (H2) i vandet. Chanson Max PLUS kan stå på bordet ved siden af ​​vasken eller hænge på væggen.

Den nemme vej til en sundere livsstil

Vand er et af de absolut vigtigste næringsstoffer for vores krop. Derfor kan du også lade og skabe forandringer i dit liv ved at drikke hydrogenberiget drikkevand. Denne ioniseringsmaskine kan optimere kvaliteten af ​​dit drikkevand, så du kan drikke dejlig blødt og levende vand fyldt med antioxidanter H2 (molekylær hydrogen). Vandets pH-værdi hæves samtidig til ca. 8,5 og dermed let basisk.

Føler du dig træt og  udbrændt?

Molekylær hydrogen har i nyere studier vist rigtig gode resultater i at kunne lette mental træthed, såkaldt fatigue. Det kan det særligt, fordi molekylerne er så små, at de modsat andre antioxidanter kan trænge direkte ind i hjernecellerne. Du kan læse meget mere, om hvorfor din hjerne måske føles træt — og hvordan hydrogen kan hjælpe dig her. 

Med en Chanson Max PLUS får du en ionseringsmaskine i verdensklasse som:

  • Tilfører dit vand antioxidanter i form af H2.
  • Regulerer pH-værdien af ​​dit drikkevand til basisk drikkevand med 50% flere basiske mineraler.
  • Regulerer din indre syre-base-balance.
  • Renser dette vand for pestisider som roundup og Tebuconazol svampegifte, bakterier, tungmetaller, nitrat, flour, klor og andre stoffer med det effektive aktive kulfilter.
  • Giver mere energi til kroppens celler, da vandet bliver mere levende og energifyldt.
  • Reducerer spændingen på dit drikkevand, så det er langt nemmere for kroppen at optage.
  • Er perfekt som hjælp til at udskille kroppens ophobede affaldsstoffer eller medicinrester.
  • Gør, at du vil drikke mere vand pga. vandets mindre vandmolekyle klynger i forhold til almindeligt postevand.
  • Afhjælper stress, giver dig mere energi, overskud og bedre humør

Chanson er desuden den eneste producent af ioniseringsmaskiner på verdensmarkedet, som udelukkende bruger mineralrigt Himalayasalt til produktion af syre. Naturligt Himalayasalt er sundt og fyldt med naturlige sundhedsfremmende mineraler.

Læs meget mere om, hvordan en Chanson ioniseringsmaskine virker her.

kr. 14.995,00

På lager

Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine — en topprofessionel ioniseringsmaskine, som hver dag kan levere renset antioxidant vand med basiske mineraler.

Hvordan kan man tale om, at der er antioxidanter i vand? Det kan også være svært at forstå. Helt simpelt er det, fordi helt almindelig postevand under en ioniseringsproces laver et ekstra hydrogenatom. Hydrogen er det mindste og letteste element i det periodiske system. Vi kender elementet i H2O, som er til hydrogenatomer og et ilt (ilt). Når to hydrogenatomer går sammen bliver det til H2 også kaldet molekylærhydrogen. H2 er verdens mindste antioxidant med en molmasse på 2 modsat ascorbinsyrens (C-vitamin) molmasse på 176. Det gør, at H2 kan trænge hurtigere ind i alle kroppens celler og eliminere de frie radikaler.

Når man drikker vand med antioxidanterne H2, vil H2 helt automatisk lede efter kroppens frie radikaler. Når H2 møder frie radikaler, som kemisk er OH, vil resultatet blive, at det bliver til vand. Det vil altså sige, at skadelige frie radikaler vil blive uskadeliggjort af H2.

Antioxidanter er vigtige for kroppen til bekæmpelse af frie radikaler, som vi alle udsættes for dagligt

H2 har fået en stor følgerskare fra videnskabsfolk og sundhedsinteresserede i hele verden. Der er de seneste par år blevet forsket intenst i H2. Grundet molekylets unikke egenskaber har molekylært hydrogen terapeutiske fordele i stort set alle organer i kroppen. Her udøver det antioxidant, anti-fedme og anti-allergiske handlinger uden kendte bivirkninger.

Chanson er desuden den eneste producent af ioniseringsmaskiner på verdensmarkedet, som udelukkende bruger mineralrigt Himalayasalt til produktion af syre. Naturligt Himalayasalt er sundt og fyldt med naturlige sundhedsfremmende mineraler. Andre ioniseringsmaskiner bruger blegemidler/saltinjektion.

Terapeutisk niveau

For at kunne tale om, at der er terapeutiske fordele, skal der være mellem 1 – 3 mg H2 (molekylær hydrogen) i vandet, og undersøgelser viser, at det giver betydelige sundhedsmæssige fordele. Chansons ioniseringsmaskiner er udviklet til at lave vand med molekylært hydrogen, og er en af ​​verdens bedste producenter på sit felt. Ved pH 9,5 er der mellem 0,6 – 1,0 mg molekylært hydrogen i 1 liter ioniseret vand, så hvis man drikker 1 – 3 liter pH 9,5 Chanson-vand opnår man et terapeutisk niveau, og kan få glæde af de sundhedsmæssige fordele.

7 platinbelagte titaniumsplader

Chanson Max ioniseringsmaskine har platinbelagte titaniumplader, som er produceret af 99,998% rent titanium. Titaniumpladerne har total en 1828 kvadratcentimer stor ioniseringsoverflade, og kan dermed udkonkurrere selv en 11-pladers ioniseringsmaskine.

Basisk vand/alkalisk vand

Chanson producerer naturligt basisk vand, som er ioniseret og fyldt med antioxidanter. Vandet gøres levende — energi tilføres vandet. En energi, som man bringer med ind i kroppen, når vandet drikkes frisk tappet. Vandet gøres basisk ved, at de basiske ioner bliver under ioniseringen bliver delt fra de syredannende ioner. Det betyder, at der er i forhold til almindelig postevand er ca. 50% flere basiske mineraler i det basiske drikkevand fra en Chansonmaskine.

Syrevand/surt vand

Chanson producerer naturligt syrevand, som er unikt med egenskaber til både rengøring og den daglige hudpleje. Ved produktion af syrevand under pH 3 tilføjes i områder med meget kalkholdigt vand Himalayasalt. Himalayasaltet kommer ganske nemt og enkelt i kurven øverst på ioniseringsmaskinen.

RAD Selvrensende System

Radial Action De-calcification benyttes i Chanson Max ioniseringsmaskine. Den største fjende i enhver ioniseringsmaskine er calcium. Calcium vil lægge sig på titaniumpladerne, men dette har man i Chanson-produkterne valgt at kompensere for ved at indbygge selvrensende komponenter. En ioniseringsmaskine uden selvrensningssystemer vil tabe op til 30% af dens ydelse i løbet af de første 3 måneder på grund af opbygning af calcium.

Afkalkning

Nem periodisk rensning med citronsyre uden at købe nogle specielle filtre eller produkter. Fyld filterkoppen med citronsyre og kør dette ind i maskinen til effektiv rengøring. Alle vand ioniseringsmaskiner har brug for denne rengøring, uanset hvor godt den automatiske rengøringscyklus fungerer. Vi råder til at rense maskinen ca. hver måned, afhængig af hvor hårdt vandet er i det område, man bor.

Rensning og afkalkning med et C-clean eller Cirkulationspumpe

Det er vigtigt at holde din maskine fri af kalk. Vi tilbyder på vores servicecenter at lave service clean på din maskine, men nu har vi også udviklet en cirkulationspumpe, som gør det muligt, at du selv kan rense den ved at montere denne cirkulationspumpe om med vores meget effektive afkalkningsmiddel. Fordelen ved at benytte dig af denne cirkulationspumpe er, at man kan reducere intervallet af afkalkninger fra 1 – 2 gange pr. måned til hver 2 eller 3 måneder.

Find vores iWater afkalkningspulver her

[gab]

Reguleringsventil

Reguleringsventilation bruges til at øge eller reducere vandføringen. Det er vigtigt at kunne justere vandstrømmen for at få de bedste resultater og sikre forbrugerne det fornyede vand.

Kun behov for maks. 150 Watt
Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine anvender kun 150 Wattstyrke for at beskytte titaniumpladerne, idet titaniumet er følsomt over for Watt på mere end 150 Watt.

Elektronisk strømforsyningssystem

Chanson MAX PLUS ioniseringsmaskine benytter et avanceret og elektronisk strømforsyningssystem, der med samme effektivitet — dog ved mindre strømforbrug, opnår samme effekt og samtidig forlængelse af levetiden på pladerne. Strømforsyning med minimal varmeudvikling. Chanson Max PLUS har indbygget fjerde-generations SMPS (Switched Mode Power Supply) som er den samme, som bruges i de nyeste 3D-fladskærme. Derfor er Chanson MAX PLUS i stand til at kunne køre hele dagen lang på fuld effekt uden overophedning.

Filter

Chanson Max ioniseringsmaskine har et indbygget aktivt fiber, carbonat filter PJ-8000, som renser for pestisider som roundup og tebuconazol svampegifte, bly, tungmetaller, bakterier, lugt, klor, blegemidler, organisk, parasitter, farve, benzen, sand, svampe, acetone , ethylenglycol, formaldehyd, methylenchlorid, perchlorethylen, toluen, xylen, butadien, THM og trihalogenmethaner. Filteret skift min. 1 gang årligt og/eller efter 9000 liter gennemløb.

Vandflow

Chanson Max ioniseringsmaskine producerer ioniseret vand ved et vandflow på 2-3 liter pr. minut. Herved opnår du det reneste vand og producere drikkevand med den helt rigtige pH-værdi med antioxidanter i form af molekylær hydrogen (H2)

Overlegen ydelse

Max pH = 1,8 til 12,9. Max ORP = +1200 til -920 (alt afhængig af vandkilden). Indstillingerne lagres selv efter strømafbrud.

Advanceret CPU

Maskinens dataprogram er programmeret til bedst mulig vandkvalitet på hver indstilling.

Skærmvisning

På Chanson-displayet kan man hele tiden følge vandets pH-værdi vandflow og filterkapacitet.

pH-indstillinger

Maskinen har 7 standard niveauer. 4 alkaliske og 1 hvor vandet blot filtreres og 3 sure. Vil du finjustere pH-niveauerne, gør det nemt i indstillingsmenuen.

Touch Display

Displayet er et moderne touch display med et elegant design, som passer ind i ethvert køkken.

Enkel installation, brug og vedligehold

Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine kan monteres direkte på din vandhane eller direkte til koldvandsindløbsslangen under vasken. Se monteringsvejledning her.

Inkluderet i pakken

Med Chanson Max PLUS ioniseringsmaksine medfølger: 2 små sprayflasker til syrevand, Himalayasalt, citronsyre, pH-plancher, pH-testkit, dansk online brugervejledning, 1/4″ plastrør, adapter/vender til tappehane (diverter) og overgang til tilkobling til tappehane.

Garanti

3 års garanti. Dansk Servicecenter i Slagelse med vores specialiserede servicemontør.

Frafald af garanti

Garantien frafalder såfremt skade på dette produkt er selvforskyldt, eller der er foretaget service hos en ikke-certificeret Chanson-reperatør. Reperation og service skal derfor altid udføres hos Chansons certificerede servicecenter. Viser det sig, at skaden ikke er dækket af reklamationsretten, vil du modtage et tilbud på reparationen i stedet.

Flere fordele

• Lav og høj vandføringsalarmer, som advarer dig, når ioniseringen ikke kan levere maksimal ionisering.
• Justerbar selvrensende intervaller til hver 30., 40., 50,. eller 60,. liter brug. Dette gør, at kunne justere dette, udefra om de har hårdt eller blødt vand.
• Max PLUS snakker til dig ved brug. Her kan man justere volumen eller fravælge det.
• Grundig testet og godkendt af både UL og CE organisationer
• Integreret vægmontering på bagsiden af ​​enheden
• Quick Connect koblinger for enkel installation og minimal mulighed for vandskader
• En let vægt på 3,7 kg
• Chanson elektrode/pladerne er hele og solide og derfor lettere end mange andre plader på markedet at rengøre for kalk.

Størrelse

Chanson Max er en af ​​de mindste ioniseringsmaskiner med 7 plader i verdenen og er derfor let at placere enten stående på bordet eller hængende på væggen.

Bredde: 25,6 cm
Højde 31,5 cm
Dybde 17,0 cm

Vægt 7 kg
Chanson Max PLUS Ioniseringsmaskine (HVID)

På lager