Chanson Max PLUS Ioniseringsmaskine

Med en Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine vil du være i stand til at kunne producere sundt, struktureret basisk vand af højeste kvalitet. Vand som er fyldt med antioxidanter grundet indholdet af molekylært hydrogen (H2). Max PLUS skal stå på bordet eller hænge på væggen. Maskinen er yderst nem og brugervenlig og kan afmonteres og taget med i sommerhus eller lign.
Maskinen kan stå med tryk, hvilket gør, at du med et 8 mm lille hul i  bordpladen, kan montere maskinen direkte til et vandudtag under køkkenbordet.

Da vi fik vores Chanson ioniseringsmaskine op i klinikken gik der ikke mere end et par dage, før vi alle blev enige om, at det smagte væsentligt bedre end almindeligt postevand. Dette forudsatte at vi drak meget mere vand i løbet af dagen, og med tiden begyndte vi at føle et øget energiniveau, reduceret træthed, en klar forbedret koncentrationsevne og hukommelse samt en generelt smukkere hud.”
Annette Bülow, sygeplejerske og indehaver af Bülow Health

 

DKK 14.995,00

www.iwater.dk Max Ioniserings maskine (hvid)
Chanson Max PLUS Ioniseringsmaskine

DKK 14.995,00

Delbetaling
486 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 14.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 486 kr. Samlede kreditomkostninger 2.484 kr. Samlet tilbagebetaling 17.479 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 10,73%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.

Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine

Farve; Hvid

  • producerer naturlig ioniseret vand af højeste kvalitet
  • regulere pH-værdien af dit drikkevand til mere basisk, og dermed kunne neutralisere syre i kroppen
  • få mere energi til kroppens celler (ORP-værdi), da vandet bliver mere levende og energifyldt
  • få udskilt kroppens ophobede affaldsstoffer
  • få molekylært hydrogen med terapeutiske fordele og vandet bliver din vigtigste antiinflammatoriske kilde
  • drikke mere vand pga. vandets mindre vandmolekyle klynger i forhold til alm. postvand
  • få renset vandet for bakterier, tungmetaller, klor og andre stoffer med det effektive aktiv kulfilter (skal skiftes mindst 1 gang årligt)
  • og meget andet

Chanson Max PLUS producerer både stærkt syre med en pH-værdi på 2,5 samt højbasisk vand med en pH-værdi på 10,8.

Chanson er den eneste producent af ioniseringsmaskiner på verdensmarkedet, som udelukkende bruger mineralrigt Himalaya salt til produktion af syre. Naturligt Himalaya salt som er sundt, samt fyldt med naturlige sundhedsfremmende mineraler. Andre ioniseringsmaskiner bruger blegemidler/salt injektion.

Læs mere om Himalaya salt HER

Terapeutisk niveau

For at kunne tale om at der er terapeutiske fordele, skal der være mellem 1 – 3 mg Molekylært Hydrogen H2 i vandet, og undersøgelser viser at det giver betydelige sundhedsmæssige fordele og maskinen vil omdanne dit helt almindelige postevand til antiinflammatorisk drikkevand.  Chanson’s ioniseringsmaskiner er udviklet til at at lave vand med Molekylært Hydrogen, og er en af verdens bedste producenter på sit felt. Ved pH 9,5 er der mellem 0,6 – 1,0 mg Molekylært hydrogen i 1 liter ioniseret vand, så hvis man drikker 1 – 3 liter pH 9,5 Chanson vand opnår man et terapeutisk niveau. LÆS MERE

Kommercielt brug

Ubegrænset brug. Chanson Max ioniseringsmaskine kan køre hele dagen uden problemer, dog anbefaler vi Chanson Revolution med 9 flader til institutioner, efterskoler, højskoler og sportshaller etc. LÆS MERE: 

7 Titanium Plader

Chanson Max Plus ioniseringsmaskine har platin belagte titaniumplader, som er produceret af 99,998% rent titanium. Titanium pladerne har total en 2.347 kvadratcentimer stor ioniseringsoverflade, og kan dermed udkonkurrere selv en 11-pladers ioniseringsmaskine.

Syrevand/acid water

Chanson producerer naturligt syrevand, som er unikt med sine antibakterielle egenskaber til både rengøring og den daglige hudpleje.
Chanson ioniseret syrevand er blevet laboratorietestet til at kunne slå E-coli og stafylokok bakterier ihjel. Syrevandet er blevet anerkendt i det amerikanske sundheds- og fødevarestyrelse til brug af fødevarehåndtering
Ved produktion af syrevand under pH 3 tilføjes maskinen Himalaya salt.
Anvendelses muligheder for syrevand 

RAD Selvrensende System

Radial Action De-calcification benyttes i Chanson Max. Den største fjende i enhver ioniseringsmaskine er Calcium. Calcium vil lægge sig på titaniumpladerne, men dette har man i Chanson produkterne valgt at kompensere for ved at indbygge selvrensende komponenter.
En ioniseringsmaskine uden selvrensningssystemer vil tabe op til 30% af dens ydelse i løbet af de første 3 måneder på grund af opbygning af Calcium.

Rensning med citronsyre

Nem periodisk rensning med citronsyre, uden at købe nogle specielle filtre eller produkter. Fyld filterkoppen med citronsyre og kør dette ind i maskinen for effektiv rengøring. Alle vand ioniseringsmaskiner har brug for denne rengøring uanset hvor godt den automatiske rengøringscyklus fungerer. Vi råder til at rense maskinen 3-4 gange årligt, afhængig af hvor hårdt vandet er i det område man bor.

Reguleringsventil

Reguleringsventilen bruges til at øge eller reducere vandføringen.
Det er vigtigt at kunne justere vandstrømmen for at få de bedste resultater, og sikre forbrugeren det reneste vand.
Kun behov for maks. 150 Watt
Chansons anvender kun 150 Wattstyrke for at beskytte titaniumpladerne, idet titaniummet er følsomt over for Watt på mere end 150 Watt.

Elektronisk strømforsyningssystem

Chanson MAX benytter et avanceret og elektronisk strømforsyningssystem, der med samme effektivitet – dog ved mindre strømforbrug, opnår samme effekt og samtidig forlænger levetiden på pladerne.
Strømforsyning med minimal varmeudvikling
Chanson max har indbygget fjerde generations SMPS (Switched Mode Power Supply) som er den samme, som bruges i de nyeste 3D-fladskærme.
Derfor er chanson MAX i stand til at kunne køre hele dagen lang på fuld effekt uden overophedning.

Filter

Chanson Max ioniseringsmaskine har et indbygget aktivt fiber, carbonat filter PJ-6000, som renser for bly, tungmetaller, bakterier, lugt, klor, blegemidler, organisk, parasitter, farve, benzen, sand, svampe, bakterier, acetone, ethylenglycol, formaldehyd, methylenchlorid, perchlorethylen, toluen, xylen, butadien, THM, og trihalogenmethaner.
Filtreret skiftes min. 1 gang årligt og/eller efter 9000 liters gennemløb.
Læs flere detaljer om Chanson PJ-8000 filter

Vandflow

Chanson producerer ioniseret vand ved et vandflow på 2-3 liter pr. minut. Herved opnår du det reneste vand, da det kommer igennem den rigtige pH-værdi med x-antal antioxidanter.

Overlegen ydelse

Max pH = 1,8 til 12,9. Max ORP = +1200 til -920 (alt afhængig af vandkilden). Indstillingerne lagres selv efter strømafbrud.

Advanceret CPU

Maskinens dataprogram er programmeret til bedst mulig vandkvalitet på hver indstilling. CPU overvåger tilstanden på pladerne.

Skærmvisning

På Chanson displayet kan man hele tiden følge vandets pH-værdi vandflow og filterkapacitet.

pH-indstillinger

Maskinen har 3 standard niveauer. 4 alkaliske og 1 hvor vandet blot filtreres. Vil du finjustere pH niveauerne, er det også en mulighed.

Størrelsen tæller

Chanson Max er en af de mindste ioniseringsmaskiner med 7 plader i verdenen (bordmodel), og er derfor let at placere i et moderne køkken.

Størrelse

Chanson Max er en af de mindste ioniseringsmaskiner med 7 plader i verdenen (bordmodel), og er derfor let at placere i et moderne køkken.

Bred: 25,6 cm
højde 31,5 cm
Dybde 17,0 cm

Touch Display

Displayet er et moderne touch display med et elegant design, som passer ind i ethvert køkken.

Enkel installering, brug og vedligehold

Chanson Max ioniseringsmaskine kan monteres direkte på din vandhane, eller direkte til koldvandsindløbsslangen under vasken. Alle måder er nemme at installere, og skulle der opstå tvivl, medfølger der en vejledende CD til korrekt installation.

Video – Sådan bruger du din Chanson Max

Video – Sådan renser du din Chanson Max og skifter kulfilter

Inkluderet i pakken

Med Chanson Max ioniseringsmaskine medfølger: 2 stk. sprayflaske og 1 stk. af vores kendte glas drikkeflasker, himalaya salt, citronsyre, pH plancher, pH-testkit, dansk brugervejledning, 1/4″ plastrør, adapter/vender til tappehane (diverter) og overgange til tilkobling til tappehane.

Garanti

3 års garanti med dansk servicecenter

Frafald af garanti

Garantien frafalder såfremt skade på dit produkt er selvforskyldt eller der er foretaget service hos en ikke-certificeret Chanson-reperatør. Reperation og service skal derfor altid udføres hos Chansons certificerede servicecentre. Viser det sig, at skaden ikke er dækket af reklamationsretten, vil du modtage et tilbud på reparationen i stedet.

Flere fordele

• Varmt vand sensor og automatisk alarm.
• Lav og høj vandføring alarmer, som advarer dig når ioniseringen ikke kan levere maksimal ionisering.
• Justerbar selvrensende intervaller til hver 30., 40. eller 50 liter brug. Dette gør at kunder kan justere dette udefra om de har hårdt eller blødt vand.
• Chanson Max snakker til dig ved brug. Her kan man justere volumen eller fravælge det
• Grundig testet og godkendt af både UL og CE organisationer
• Integreret vægmontering på bagsiden af enheden
• Quick Connect koblinger for enkel installation og minimal mulighed for vandskader
• En let vægt på 3,7 kg
• Chanson elektrode/pladerne er hele og solide

Vægt 7 kg
Upload Image...
Show Buttons
Hide Buttons