KUNDERNE SIGER

Mere energi og overskud. Gør det simpelt — drik mere vand og gerne hydrogenrigt vand med antioxidanter.  

Se alle videoer på Youtube

Testemonials

For første gang i de 18 år jeg regelmæssigt er kommet hos min naturlæge, er mit syre i mit bindevævet betydeligt aftagende. Jeg ville gerne have, at yogaen skulle have æren. Det er nemlig også, hvad vi ”arbejder” på her i mit yogacenter. Men jeg er overbevist om, at det er det ioniserede hydrogenrige vand, som har givet min udrensning et boost! Det intelligente vand hjælper mig med at komme af med væske i kroppen. Især omkring hofte, lår og underliv. Cellulitis og urenheder i kroppen, underarme, lår — er forsvundet!

 

Bettina Carlsen / yogainstruktør og fysioterapeut studerende

Jeg havde længe døjet med kronisk hovedpine og nakkesmerter pga. forsnævring af rygkanalen i nakken. Jeg spiste panodiler flere gange dagligt. Jeg blev panisk, hvis jeg kom hjemmefra uden pillerne. Desuden bøvler jeg med smerter i mine hofter grundet en dobbeltsidet hoftedysplasi. Det håbede jeg også, vandet kunne have en positiv effekt på.

Som uddannet kostvejleder er jeg bekendt med syre-base-balancen. Jeg ved derfor godt, at smerter er tegn på et surt miljø i kroppen. Når man er nødsaget til at indtage smertestillende i det omfang, jeg gjorde på daværende tidspunkt, var jeg godt klar over, at kroppen var yderst belastet. Dette var specielt én af grundene til, at jeg købte en Chanson-ioniseringsmaskine. Allerede 3 dage efter købet af ioniseringsmaskinen – og flere liter basisk hydrogenrigt vand senere, forsvandt min kroniske hovedpine som dug fra solen. Den har ikke været der siden. Helt fantastisk! Mine nakkesmerter forsvandt også, og jeg følte en enorm lethed i kroppen. Selv mine hofter er mindre ømme om morgenen, når jeg vågner.

Morten Petersen

Jeg kan ikke leve uden min Chanson-maskine.
Jeg mærker så god en effekt af vandet, at jeg ganske enkelt ikke længere er på ferie i mere end en uge uden mit ioniserede vand.

Efter 4 rygoperationer har jeg mange daglige smerter, som det ioniserede vand kan tage toppen af, så jeg er i stand til at leve et aktivt familieliv og være noget for mine børn.

Morten Pedersen

Jeg havde længe døjet med ryggener, infiltrationer, ømhed i kroppen, træthed i leddene, og ja, generelt kropsligt besvær, når jeg havde været i gang. Jeg er både blevet opereret, gået til massør, fysioterapeut – nævn noget, og jeg har prøvet det. Selvfølgelig har det hjulpet, men så alligevel ikke helt, for generne kom hurtigt tilbage efter en tur på briksen.

Jeg havde tidligere hørt om det ioniserede vand, men følte, at jeg havde brug for vejledning – for ville det virke på mig? Hvilken model skulle jeg vælge? Og hvad med installation – ville jeg selv kunne klare det? Nu havde jeg jo prøvet så meget andet, så jeg ville være sikker på mit køb.

Allerede fra første henvendelse blev jeg mødt med stor venlighed og hjælpsomhed. Jeg har fået hjælp til installation. Også efter mit køb har jeg ofte haft kontakt med Chanson Danmark, for hvordan skifter man lige filter? Og hvordan er det nu med det syrevand? Lige meget hvad, jeg har spurgt dem om, har jeg fået svar.

Berit Hviid

Rejsen med vandet fra min Chanson-maskine er ubeskrivelig. Vandet har givet mig klarhed, overskud og ro. Både psykisk og fysisk.

I starten synes jeg, det var svært at forestille sig, at vand skulle kunne ændre noget som helst. Men jeg blev klogere.

Vandet bliver herhjemme ikke kun brugt som drikkevand, men også som hudpleje mod min akne, som ”håndcreme”, hovedbundspleje mod min tørre hovedbund (jeg har nedsat mit hårtab), rengøring, til hunden og ja, så bruges det også som øjendråber og øreskyl mod betændelse – og det VIRKER!!!

Så befriende at undgå penicillin og kun behandle med vand! Min Chanson-maskine er mit bedste ven i køkkenet!

Stine Rønnow
Inger Hartelius

Først da jeg begyndte at drikke basisk, ioniseret vand fra min Chanson-maskine, steg pH værdien i min krop for alvor. Det ioniserede vand har været en fast del af min helbredelsesproces.

Nu 7 år efter diagnosen uhelbredelig kræft – er jeg rask.

I 2011 fik jeg konstateret uhelbredelig lungekræft, men valgte den traditionelle kræftbehandling fra. I stedet valgte jeg at ændre livsstil med stor opmærksomhed på at ændre pH-værdien i min krop. Jeg spiste 100% basiske fødevarer, sad i infrarød sauna, tog saltbade mm.

Inger Hartelius / Lektor

Som professionel sportsudøver har man en meget præcis føling med kroppen, så den mærkebare effekt af vandet var ingen undtagelse. Jeg er meget bevidst om min krop, og hvad den kan præstere. Særligt har jeg forbedret min restitution, så jeg nu kan træne 8 gange om ugen.

Tusnelda Svanholmer / under Team Danmark

Jeg har været 10-kæmper og professionel soldat — og slidt min krop, mere end godt er.

Min kone købte en ioniseringsmaskine til os. Jeg mærkede hurtigt, hvordan jeg langsomt bedre kunne følge med i cykelklubben. Jeg vil tro, at jeg er 20% bedre på cyklen. Nu kan jeg ikke bare følge med, men har mere overskud og styrke. Mine knæ og min fordøjelse er blevet SÅ forbedret.

Det har sgu en virkning. Jeg har ikke ondt i ryggen mere, og mine led er ikke så stive mere. Jeg er heller ikke så ikke oppustet efter et stort måltid og min reflux, som jeg faktisk har døjet med i flere år, er helt væk.

Birger Bülow
Annette Bülow

Da vi fik sat en ioniseringsmaskine op i klinikken, gik der ikke mere end et par dage, før vi alle blev enige om, at det smagte væsentlig bedre end almindeligt postevand. Dette forudsatte, at vi drak meget mere vand i løbet af dagen. Med tiden begyndte vi at føle et øget energiniveau, reduceret træthed, en klart forbedret koncentrationsevne og hukommelse samt en generelt smukkere hud.

Annette Bülow / Sygeplejerske og indehaver af Bülow Health
Christina Allen - Psoriasis

Min psoriasis forsvandt allerede efter 10 dage, hvor jeg dagligt brugte ioniseret vand med en pH værdi på 3,5. Jeg skulle lige lære at forstå, hvorfor jeg skulle bruge syrevand uden på huden og drikke basisk vand. Men efter at have læst den meget grundige brugervejledning, giver det rigtig god mening.

Christina Allen / Psoriasispatient
Basisk Ioniseret vand har reduceret mine smerter markant

30. december 1996 kørte jeg galt, og jeg fik konstateret piskesmæld. Jeg har ikke været smertefri siden. Ikke før nu.

Jeg har det så godt. Jeg tager ingen smertestillende piller. Jeg har meget mere overskud – ligger ikke længere en halv time efter arbejde, og er nu oppe til kl. 22.

Susanne Rokkjær Nilsson / Fysioterapeut, Herning

Jeg elsker som mor at vide, at hver gang mine børn drikker det basisk ioniserede vand, giver jeg mine børn det bedste vand, som er renset og har unikke antiinflammatoriske egenskaber

Vi har drukket Chanson-vand i mere end 4 år. Det er det sidste, jeg ville undvære i mit køkken.

Rikke Brun Aarestrup / Laborant og mor til tre
Gigt i fingre

Jeg er ikke i tvivl — nu oplever jeg hverken en smerter ømhed, hævelser eller træthed i min leddegigt og derudover er syreophobningen gået fra 30 – 10. Jeg er overbevist om, at det ioniserede vand har været den alt styrkende kraft i min helbredelsesproces.

Karin Kjær / Sygeplejerske
Del gerne