Hvor kan du få hydrogenterapi?

Ønsker du at prøve hydrogenterapi, så har vi lavet et samarbejde med en række forskellige klinikker rundt omkring i landet for at give dig mulighed for at modtage behandlingen. Hydrogenterapi viser gode resultater på en lang række udfordringer, fysisk såvel som psykiske. Både i forskning og ude i klinikker. Hvis du har lyst til at mærke forskellen på egen krop, så kan du finde en klinik nær dig.

Nedenfor finder du vores forskellige samarbejder:

One Thirty Labs, København K

Læs mere om klinikken her

 

 

 

Stressfys, Århus V

 

Læs mere om klinikken her

 

 

 

Krop og Sind, Svendborg

 

Læs mere om klinikken her

 

 

 

Velværefokus, Roskilde

 

”Jeg er begyndt at tilbyde hydrogenterapi i kombination med zoneterapibehandlinger. Det har jeg valgt at gøre, da jeg selv har mærket effekten af at drikke hydrogenrigt vand fra iWater, så da inhalationsmaskinerne kom, og jeg fandt ud af, at jeg kan inhalere det i større mængder, end jeg kan nå at drikke på en dag, sprang jeg til.” – Hanne Pedersen, Velværefokus

Læs mere om klinikken her

 

 

 

Allergiklinikken Sorø, Sorø

 

”Trods den korte tid, jeg har haft tilbudt hydrogenterapi i klinikken, er mine kunder vilde med det allerede. Nu har jeg indført “drop-in-hydrogenterapi”, hvor de bare kan booke en tid og komme og inhalere uden akupunktur – dette er meget populært. De er også glade for at kunne købe vandkander og flasker i klinikken, så de kan få hydrogenrigt vand i hjemmet. Så indtil videre er det en stor succes” – Connie Lundsberg, Allergiklinikken Sorø

Læs mere om klinikken her

 

 

 

iharmoni, Holeby

 

Læs mere om klinikken her

 

 

 

Klinik Richsør, Egernsund

 

Læs mere om klinikken her

 

 

 

 

 

Del gerne