Hvor kan du få hydrogenterapi?

Ønsker du at prøve hydrogenterapi, så har vi lavet et samarbejde med en række forskellige klinikker rundt omkring i landet for at give dig mulighed for at modtage behandlingen. Hydrogenterapi viser gode resultater på en lang række udfordringer, fysisk såvel som psykiske. Både i forskning og ude i klinikker. Hvis du har lyst til at mærke forskellen på egen krop, så kan du finde en klinik nær dig.

Nedenfor finder du vores forskellige samarbejder:

One Thirty Labs, København

Læs mere om One Thirty Labs her

 


Stressfys, Hasle Fysioterapi, Hasle

”Alle mine klienter, der har prøvet eller brugt iWaters hydrogeninhalatorer, har oplevet en fornyet energi eller en forbedring af deres livssituation og -kvalitet. Alle responderet med stort set de samme to svar:

  1. Jeg føler mig fuldstændig afslappet og i ro.
  2. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg har haft så meget energi, som jeg har lige nu.” — Lærke Hemmingsen, Stressfysioterapeut
Læs mere om Stressfys Lærke Hemmingsen her

 

Krop og Sind, Svendborg

”Resultaterne har oversteget mine vildeste forventninger. Det, at jeg har fået hydrogenterapien ind i min klinik, gør, at jeg hurtigere opnår markante fremskridt hos klienterne. Ofte til både min og klientens store overraskelse. Det er en kæmpe fornøjelse at kunne tilbyde mine klienter hydrogenterapi.” — Hanne Tarp, Krop og Sind

Læs mere om Krop og Sind her

 

Vælværefokus, Roskilde

”Jeg er begyndt at tilbyde hydrogenterapi i kombination med zoneterapibehandlinger. Det har jeg valgt at gøre, da jeg selv har mærket effekten af at drikke hydrogenrigt vand fra iWater, så da inhalationsmaskinerne kom, og jeg fandt ud af, at jeg kan inhalere det i større mængder, end jeg kan nå at drikke på en dag, sprang jeg til.” – Hanne Pedersen, Velværefokus

Læs mere om Velværefokus her

 

Allergiklinikken Sorø, Sorø

”Trods den korte tid, jeg har haft tilbudt hydrogenterapi i klinikken, er mine kunder vilde med det allerede. Nu har jeg indført “drop-in-hydrogenterapi”, hvor de bare kan booke en tid og komme og inhalere uden akupunktur – dette er meget populært. De er også glade for at kunne købe vandkander og flasker i klinikken, så de kan få hydrogenrigt vand i hjemmet. Så indtil videre er det en stor succes” – Connie Lundsberg, Allergiklinikken Sorø

Læs mere om Allergiklinikken

 

Klinik Richsør, Egernsund

Læs mere om klinik richsør her


Scoliosis Guidance, Vadsby

læs mer om scoliosis guidance her


Klinik Repstock, Frederikssund

Læs mere om klinik repstock her

 

Hypnoseterapi Kauslunde, Middelfart

 

 

Læs mere om Kauslunde Hypnoseterapi her [/col]