Hydrogen er verdens mindste og kraftigste antioxidant

Hydrogen - antioxidanter - iWater.dk

Hydrogen er en super antioxidant 

Det lyder næsten for godt til at være sandt.
Inhalering af hydrogen er nemlig verdens hurtigste og mest effektive måde at få livsvigtige antioxidanter på. Hydrogen er som sagt en antioxidant, og ja, faktisk den stærkeste og mindste antioxidant, som findes.

Når du indtager hydrogen, kan du give kroppen et boost og optimere din sundhed og livskvalitet.

Noget af det mindste, vi kender til, er atomer og molekyler. Det mindste atom er hydrogen, som udgør 75% af universets masse. En stor del af menneskekroppen er også opbygget af molekyler, som indeholder hydrogen.

Denne viden hører hjemme i fysikundervisningen i klasseværelset, men den kan også bruge i praksis. Ved hjælp af nye teknikker kan mennesker nemlig drikke og inhalere hydrogenmolekyler, som trænger ind i organismen på celleniveau og bliver til værdifuld hjælp for kroppen.

Ok, tænker du måske, hvis der er så meget hydrogen i universet, så får vi det vel i forvejen? Hvorfor skal vi så have mere?

Men faktisk er det ikke sådan. Hydrogen findes i naturen næsten kun i forbindelse med andre stoffer, mens Jordens atmosfære næsten udelukkende består af kvælstof og ilt.

Før vi går videre, skal vi måske forklare, hvordan hydrogen kan påvirke kroppen.

Oxidativ stress

For at forstå hydrogen i kroppen, skal man kende mekanismen bag kroppens forbrug af ilt. Omsætningen af ilt (oxygen) på celleniveau skaber et affaldsprodukt, som kaldes frie radikaler. De frie radikaler er molekyler, som mangler et elektron, og som derfor ”stjæler” elektroner fra cellernes molekyler. Denne proces – oxidativ stress – ødelægger cellerne. Derfor bekæmper kroppens almindelige immunsystem de frie radikaler.

Med alderen svækkes de mekanismer i kroppen, som neutraliserer oxidativ stress. Det samme kan ske, hvis kroppen er ramt af sygdom. Den øgede mængde ødelagte celler skaber ubalance i kroppen, hvilket kan have store negative konsekvenser for din sundhed.

Ved at indtage antioxidanter kan du støtte kroppens kamp imod de frie radikaler. Antioxidanter får du normalt igennem kosten, hvor der er et højt indhold i f.eks. grønne grøntsager som kål og bladselleri, i mange urter, te, nødder og frøkerner – samt kokosolie.

Faktisk fandt man i 2007 ud af, at hydrogen som H2 er den kraftigste og mindste antioxidant hidtil kendt. H2-forbindelsen findes nærmest aldrig i naturen, fordi hydrogen foretrækker at binde sig i forbindelse med andre atomer. Så snart H2-molekylerne kommer ind i kroppen, deler de sig og søger andre forbindelser som frie radikaler, der netop mangler hydrogen for at ophæve de frie radikalers negative indvirkning på kroppen.

Der er flere typer frie radikaler, og det helt ekstraordinære er, at H2 kun angriber de mest skadelige frie radikaler.

Inhalering: Hydrogen styrker modstandskraften

Ekstra hydrogen kan indtages i hydrogenrigt vand, som hydrogenberiges med frie hydrogenatomer via elektrolyse.

Fordi hydrogen er det mindste atom, trænger det forholdsvis hurtigt igennem kroppens processer og når frem til de steder i tarmen, blodbanerne og ikke mindst hjernen, hvor det har størst effekt.

I Danmark har man længe kunne købe vores ioniseringsmaskiner og ionizers som flasker og kander, der laver hydrogenberiget vand. Men man kan også inhalere hydrogen direkte med vores H2 Pure Inhale. Den inhalerede hydrogen er i form af H2-molekyler.

Metoden er udviklet i Japan, hvor H2-terapi indgår i behandling af en række alvorlige sygdomme og lidelser.

Inhalering af hydrogen er den store nyhed, fordi man kan have sit apparat derhjemme. Her kan du læse mere om H2 Pure-serien.

Klik her for at se alle produkter i H2 pure serien.
Tilbud
Tilbud