Inhalering af antioxidanter — Hydrogen = antioxidant

Inhalering af antioxidanter

Kan man inhalere antioxidanter?

Ja, det kan man — og du kan drikke dem i vandflasken og tilmed bade i det.

Molekylær Hydrogen (H2) – en selektiv antioxidant
H2 er verdens mindste og kraftigste antioxidant. H2 kan forebygge og restituere celleskader. H2 er en gas, som over de sidste 10 år har vist sig at have sundhedsfremmende potentiale og samtidig unikke egenskaber til at kunne støtte det medfødte immunforsvar.

Derfor er H2 så unik

  • H2 støtter kroppens antioxiderende system gennem et effektivt aktiveringsmønster, der er selektivt, går gennem specifikke celleveje og bidrager til at regulere afgiftning, antioxidanter og cellernes små gener.
  • H2 er en effektiv antioxidant forstået på den måde, at den kun angriber de værste frie radikaler i kroppen såsom hydroxylfrie radikaler (OH). Den enkelthed hvormed H2 eliminerer frie radikaler kan ikke overdrives.
  • H2 har yderst let ved at trænge ind i kroppens celler og mitokondrier og udrette sin meget unikke cellemodulerende effekt for cellemetabolismen og cellernes signaler på en meget positiv måde.
  • H2 kan nemt gennemtrænge cellelagene og subcellulære dele (mitokondrierne) og sprede sig med den mest imponerende hastighed.
  • H2 omdanner de fleste toksiske frie radikaler til vand uden den mindste negative indvirkning eller biprodukter.
www.iwater.dk drik dig til en sundere krop

Lidt dybere forståelse af H2

Hydrogen er et kemisk stof med symbolet H i det periodiske system. Det har atom nummer 1. Det er det mindste stof i det periodiske system, men kun når to hydrogenatomer danner en forbindelse, opstår molekylær hydrogen H2. I naturen vil hydrogenatomer lynhurtigt danne forbindelse med andre atomer, og det er netop denne unikke evne, som gør H2 til en selektiv antioxidant.

Det har overrasket hele verden, at H2 i den menneskelige krop kan udrette så meget. Det rækker ud over vores vildeste fantasi, at det mindste stof i det periodiske system kunne være den næste store nyhed i forhold til den menneskelige sundhed.

 

 Spændende fakta om H2

  • H2 er uden lugt, farve og smag.
  • H2 er den mindste og letteste partikel og består bare af to protoner og to elektroner.
  • H2 vejer 88 gange mindre end C-vitamin, som er den mest kendte antioxidant.
  • Hos mennesker produceres i fordøjelseskanalen ca. 10 – 12 liter H2, hvis man spiser grønt og fiberrigt. Den H2, som kroppen selv danner, er i reglen ikke nok til mere end opretholdelse af en sund krop.
  • Hydrogen er brændbar ved koncentrationer mellem 4 og 70% i atmosfæren og kan kun brænde, hvis der er ild som antændingskilde. Hydrogen-beriget vand kan ikke brænde.
www.iwater.dk drik dine antioxidanter

Det, der gør Htil noget helt særligt, er, at H2 er selektive antioxidanter, der selektivt evner kun at neutralisere de mest cytotoksiske (celleskadende) frie radikaler, f.eks. hydroxylholdige radikaler (OH). H2 neutraliserer de usikre hydroxylholdige radikaler og ændrer formen på dem, så de næsten på magisk vis bliver til vand.

MÅDER AT FÅ MOLEKYLÆR HYDROGEN PÅ

H2 Pure Inhale

H2 kan indåndes ved at slutte en næsekateter til et H2 Pure Inhale, der frigiver H2. Ved indånding virker H2 hurtigere end andre former for indtagelse.

Indånding af H2 anvendes på udenlandske hospitaler og sundhedscentre. I dag kan H2 Pure Inhale fås i mindre enheder, som gør det muligt at have dem i eget hjem og inhalere det på daglig basis. Se vores udvalg af hydrogeninhaleringsmaskiner her.

Hdrikkevand — Hydrogenrigt vand

Den mest almindelige måde at indtage H2 er at drikke H2-beriget vand. Stationære vand haner og transportable iWater-generatorer kan producere hydrogenrigt vand, og nogle af disse kan samtidig ionisere vandet og producere basisk hydrogenrigt vand med H2

Eftersom H2 er en gasart, som hurtigt forsvinder, er det vanskeligt at opbevare. Det anbefales at drikke hydrogenrigt vand, når det er nylavet. Skal hydrogenberiget vand opbevares gennem længere tid, er det bedst at opbevare i glas eller rustfrit stål. Se vores udvalg af ioniseringsmaskiner her.

H2 bade — Hydrogenrigt bad

I et hydrogenbad vil man tilføre badevandet H2. En H2 diffuser sænkes ned i karbadet og vil frigive gasbobler, som vil smyge sig omkring kroppen og søge hen til de steder på kroppen, hvor der er størst ubalance i huden eller under huden. Herfra vil huden absorbere H2 gennem hudens porer og skabe en lindrende effekt. Læs mere om vores H2-diffuser her.

www.iwater.dk Hydrogen inhalator
www.iwater.dk Chanson MAX PLUS
Tilbud
Original price was: kr. 25.995,00.Current price is: kr. 23.995,00.

Skriv et svar