Vand er superfood no1
Men det var ikke noget der stod skrevet i kortene, at Mette-Marie linding skulle blive danmarks første vandsomalier eller som hun måske hellere vil kalde sig; “vandnørd”
Egentlig var hun ejer af Be-you Healthcare, et center for fysisk og psykisk sundhedsfremme og indiensrejser.dk, men med tabet af sin mand og forretningspartner gennem 13 år, to det hele en drejning.

Mette-Marie’s mand døde af kræft i 2013 og fik aldrig ioniseret vand med antioxidanter, fordi Mette-Marie endnu ikke troede på det og heller ikke rigtig på dette tidspunkt kendte til det – endnu. Men det var i søgen efter helbredelse til hendes mand at at hun læste om “noget” vand der vakte hendes interesse.

Som professionsbachelor i sport, health and science, NLP psykoterapeut, chok traumeterapeut og 25 års arbejde som sundhedsformidler af det gode sunde liv, gik det op for Mette-Marie at der slet ikke er fokus på vand i sundheds og forebyggelses debatten – tænk at vi har overset det. tænk at vi slet ikke har fokus på kroppens vigtigste superfood nemlig vand.

Det blev en øjenåbner, og efter Mette-Maries mands sygdomsforløb og død helligede hun sin tid og ikke mindst penge i at undersøge mere om vand Og siden har hun været 100% vand passioneret og kalder i dag sig selv for “professionel vandnørd”.

Sådan startede det hele! Mette-Marie begyndte at forstå hvor vigtigt vand er for den menneskelige krop, hvor vigtigt rent vand er, og at vand kan mere end være bare være vand; Det kan nemlig være basisk vand, ioniseret vand, hydrogenrigt vand, struktureret vand etc. Men det kan også være så rent eller surt at det rent faktisk bliver aggressivt vand.

70 % af den menneskelig krop er vand – eller rettere burde være. og 99% af alle celler er vand.

Mette-Marie rejste ud og besøgte kilder, læste om gamle kilder og hvordan mennesker gennem historien har fundet lindring ved at drikke vand fra kilder. Besøgte gamle klostre og kursteder som “tilfældigvis” altid ligger placeret ved kildens udspring. Hun læste om Hunza folket, som verdens sundeste folkeslag der drikker vand der kommer direkte ud fra bjergene og som har vist sig at have særlige egenskaber.

Jeg tror, at vi kunne sænke antallet af danskere med autoimmune sygdomme med 50%, hvis alle danskere hver dag drak 2 – 3 liter rent vand. En tese som den afdøde læge Dr. F. Batmanghelidj brugte 20 år af sit liv på at forske i, og bl.a. skrev flere bøger om, Den mest kendte er: You’re Not Sick, You’re Thirsty!

Der begyndte at opstå flere og flere interessante observationer, og Mette-Marie købe agenturet på Chanson, i Danmark og som efter efter 8 år i danmark med primært Chanson produkter i 2021 blev ændret iwater – intelligent vand.

De første år med Chanson var primært insamling af viden om vand, samtidig med at flere og flere købte Chanson ioniseringsmaskiner. og Mette-Marie linding avet hundredevis af forsøg og tests. De første år havde Chanson ca. 50 ioniseringsmaskiner kørende som forsøgsmaskiner hvor man over 3 måneders intervaller målte på forsøgspersonernes subjektive oplevelser med bla en Dolotest som senere blev afløst af testen imotu.dk -en subjektiv holistisk sundheds markør på hvordan det enkelte menneske oplever sig selv.

Hvad er det som sker med vandet når det har passeret en Chanson ioniseringsmaskine? Hvad er det der sker i den menneskelig krop, når man begynder at drikke ioniseret basisk vand med antioxidanter og de oplever nærmest mirakuløse forbedringer?
Hvad er forskellen på alle disse betegnelser man bruger om vand; struktureret vand, rørt vand, ioniseret vand, vortex vand, basisk vand, surt vand, hydrogen rigt vand, hypoklorsyre … og jeg kunne blive ved. Spørgsmål som langsom blev besvaret og som du gerne skulle kunne finde svarene på her på hjemmesiden.

Mette-Marie Linding vidste fra starten at hun havde fat i noget van(d)vittig vigtigt! Selvom forskerne nærmest hånede hende, blev hun ved – hun blev ved med at undersøge læse og teste -og søge i udenlandske tidsskrifter og gøre sig klogere på vandet kemi, biologi og de fysiologiske og psykologiske forandringer som sker hos de mennesker som drikker ioniseret basisk hydrogenrigt vand eller bruger surt vand til hudens udfordringer. Alt imens der kom flere og flere testamonials fra den voksende kundeskare. Feedback fra kunder og Intervievs fra kunder kan du finde på

I østen og særlig Japan har man længe vidst at ioniseret hydrogenrigt vand er superfood no1 –
Iwater – bygger på en vision om at bringe rent, ioniseret vands mange kvaliteter ud til alle danskere. Iwater forhandler Chanson produkter som har været kendt i Japan i mere end 32 år og som blev stiftet af en Japanere bosiddende i Taiwan som siden 1979 har produceret vandionisering apparatter og vandfiltre.

Vand kan forbedre folkesundheden

IWater ApS har hovedkontor i København, Frederiksberg kan vi også herhjemme opleve den sundhed og antioxidant-effekt, som forskere og undersøgelser fra store dele af verden peger på, at ioniseret vand giver og har.

Vedvarende stress er en af ​​hovedårsagerne til de fleste livsstilsrelaterede sygdomme, kræft og aldringsprocessen idet oxidativ stress forårsager alvorlig skade på væv. Forskerne i nedenstående artikel mener at molekylær hydrogen (H2) har potentiale som en “novel” antioxidant i forebyggende og terapeutiske anvendelser [Ohsawa et al., Nat Med. 2007. Vand med H2 har en række fordele som en potentiel antioxidant fordi H2 diffunderer hurtigt ind i væv og celler, og forstyrre ikke de metaboliske processer der fungerer i celle-signalering, og derfor er det ganske få som oplever bivirkninger ved at indtage ioniseret vand med H2.

I 2007 kom den første videnskabelige artikel om vand med molekylær hydrogen eller som man også kalder det; Hydrogenrigt vand (HRW). Artiklen blev bragt i Naturmedicin i 2007, hvor de fremlagede biologiske virkninger af H2. – Siden er der ​​mere end 38 sygdomme, fysiologiske tilstande som via kliniske tests, har bekræftet dette og som tilmed er publiceret i ledende biologiske /medicinske tidsskrifter. Flere grupper verden over har senere lavet kliniske undersøgelser og i dag finder man mere en 1500 videnskabelig artikler på hydrogenrigt vand, men også undersøgelser omkring inhalering af hydrogen samt hydrogen bade.