H2 Pure Inhale 150 ml/min – Leje

Optimer din sundhed med hydrogeninhalering

Hydrogenterapi 150 ml/min
Lej din egen maskine til hjemmebrug´

Du har nu mulighed for at leje en inhalator, så du hjemme i ro og mag kan teste, om det er noget for dig, eller hvis du er skadet og ønsker at opnå en hurtig restitution.

Med en H2 Pure Inhale har du muligheden for at booste din sundhed med molekylært hydrogen H2, mens du slapper af, mediterer eller tager en powernap.

 Denne inhaleringsmaskine booster din krop med 9 liter i timen.
En sund og velfungerende krop kan producere ca. 12 liter i døgnet.

Hinhaleres og vil hurtigt bevæge sig over cellemembraner, og selv finde ind til de steder i kroppen, som har størst behov for flere antioxidanter. Man ved fra japanske studier, at brugen af H2 ikke kan overdrives, da det overskydende blot vil udåndes. Studier viser, at jo mere svækket kroppen er, jo større er behovet for at få dækket sit H2-underskud.

Denne maskine kan levere 150 ml/min
Oprettelses- og administrationsgebyr 1200 kr.
Månedlig leje 600 kr.

BRUGERMANUAL

kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse

Leje af H2 Pure Inhale 150 ml/min

Ønsker du at leje en hydrogeninhalationsmaskine, så du hjemme i rolige omgivelser kan inhalere den virksomme H2 molekylær hydrogen, er dette nu en mulighed.

SÅDAN GØR DU
Du lægger denne vare i kurven, og inden 24 timer vil vi kontakte dig. Vi starter først lejeperioden, når lejemaskinen afsendes.

LEVERINGS OG OPRETTELSESGEBYR
Lejer skal ved opstart af lejeperioden betale et engangsbeløb af 1200 kr., som dækker for leveringsudgifter og leverings forsikring, inhalationsslanger, demineraliseret vand og vores service.

MÅNEDLIG LEJE
Lejer skal betale et månedligt beløb på 600 kr.
Beløbet trækkes automatisk og er fortløbende.

OPSIGELSE
Lejen opsiges med en måneds varsel. Dvs. senest den 30. i måneden, en måned forud for den dato, hvor man ønsker lejen skal ophøre. Lejen er endelig ophørt, når maskinen er leveret tilbage til udlejer, og udlejer har kvitteret for modtagelse. Udlejer sender pakkelabel til returforsendelsen, og lejer forpligter sig til at pakke varen forsvarligt.

VEDLIGEHOLDELSE OG HVIS NOGET GÅR GALT
Lejer behandler det lejede med almindelig pli, så det lejede står vedligeholdt vel.
Lejer skal aflevere det lejede i ovenfor beskrevne stand, så vidt det er muligt. Almindelig slid og slitage må dog kunne forventes ved brug. Det er derfor kun betydende skader herudover, der påhviler lejeren. Med dette menes skader, der har indflydelse på det lejedes udførelse af formål.

TEKNISKE PROBLEMER
Udlejer er forpligtet til at sikre, at maskinen fungerer, og skulle der opstå problemer skal du kontakte mobilnummer: 24605020

FORSIKRING
Lejers husstandsforsikring/indboforsikring dækker eksempelvis ved brand eller pludselig opstået skade. Hvis f.eks. maskinen falder ned fra et bord.

KØB AF MASKINE
Ønsker du at købe maskinen, vil hydrogeninhalatoren kunne købes med et afslag på 50% det beløb, som lejer har betalt i lejeudgift. En ny maskine vil da blive tilsendt og skulle man her ønske at opgradere til en anden model, vil vi positivt imødese dette.

Produktspecifikationer

Produktnavn Hydrogeninhalator H2 Pure Inhale
Hydrogenkoncentration 99.999%
Hydrogenflow 150 ml/min
Oxygenflow  50 ml/min
Hydrogenudtag 1 stk.
Oxygenudtag 1 stk.
Brungas (hydrogen og oxygen) 200 ml/min
Vægt 1 kg
Vandtankskapacitet 250 ml
TDS >5
Power supply 220V – 50 – 60Hz
Strømforbrug 80 W
Dimensioner (b*h*d) 120*120*170 mm
Timer Op til 2 timer. Herefter skal maskinen nedkøles.
Garanti 2 år. Eller op til 3000 timers brug.

Vægt 6 kg
H2 Pure Inhale 150 ml/min – Leje
kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse Tegn abonnement