H2 Pure Inhale 300 ml/min PLUS — Leje

Hydrogeninhalator med verdens mest avancerede hydrogenteknologi

Lej din egen maskine til hjemmebrug

Du har nu mulighed for at leje en inhalator, så du hjemme i ro og mag kan teste, om det er noget for dig, eller hvis du er skadet og ønsker at opnå en hurtig restitution. Engangsbeløb på 1800,- kr i oprettelses- og administrations gebyr.

 Denne inhaleringsmaskine H2 Pure Inhale 300 ml/min booster din krop med 18 liter i timen.
En sund og velfungerende krop kan producere ca. 12 liter i døgnet.

Med en H2 Pure Inhale har du muligheden for at booste din sundhed med molekylært hydrogen H2, mens du slapper af, mediterer eller tager en powernap.

Sammenlignet vil du pr. dag med en sund og velfungerende tarm kunne producere mellem 10 og 12 liter H2. H2 inhaleres og vil hurtigt bevæge sig over cellemembraner, og selv finde ind til de steder i kroppen, som har størst behov for flere antioxidanter. Man ved fra japanske studier, at brugen af H2 ikke kan overdrives, da det overskydende blot vil udåndes. Studier viser, at jo mere svækket kroppen er, jo større er behovet for at få dækket sit H2-underskud.

Føler du dig træt og udbrændt?

Molekylær hydrogen har i nyere studier vist rigtig gode resultater i at kunne lette mental træthed, såkaldt fatigue. Det kan det særligt, fordi molekylerne er så små, at de modsat andre antioxidanter kan trænge direkte ind i hjernecellerne. Du kan læse meget mere, om hvorfor din hjerne måske føles træt — og hvordan hydrogen kan hjælpe dig her. 

SE VIDEO – H2 PURE INHALE

kr. 900,00 / måned plus kr. 1.800,00 i oprettelse

På lager

Leje af H2 Pure Inhale 300 ml/min PLUS

Ønsker du at leje en hydrogeninhalationsmaskine, så du hjemme i rolige omgivelser kan inhalere den virksomme molekylær hydrogen (H2), er dette nu en mulighed.

SÅDAN GØR DU
Du lægger denne vare H2 Pure Inhale 300 ml/min PLUS i kurven, og inden 24 timer vil vi kontakte dig. Vi starter først lejeperioden, når lejemaskinen afsendes.

LEVERINGSGEBYR
Lejer skal ved opstart af lejeperioden betale et engangsbeløb af 1800 kr., som dækker for leveringsudgifter og leveringsforsikring, inhalationsslanger, demineraliseret vand og vores service.

MÅNEDLIG LEJE
Lejer skal betale et månedligt beløb på 900 kr.
Beløbet trækkes automatisk og er fortløbende.

OPSIGELSE
Lejen opsiges med en måneds varsel. Dvs. senest den 30. i måneden, en måned forud for den dato, hvor man ønsker lejen skal ophøre. Lejen er endelig ophørt, når maskinen er leveret tilbage til udlejer, og udlejer har kvitteret for modtagelse. Udlejer sender pakkelabel til returforsendelsen, og lejer forpligter sig til at pakke varen forsvarligt.

VEDLIGEHOLDELSE OG HVIS NOGET GÅR GALT
Lejer behandler det lejede med almindelig pli, så det lejede står vedligeholdt vel.
Lejer skal aflevere det lejede i ovenfor beskrevne stand, så vidt det er muligt. Almindelig slid og slitage må dog kunne forventes ved brug. Det er derfor kun betydende skader herudover, der påhviler lejeren. Med dette menes skader, der har indflydelse på det lejedes udførelse af formål.

TEKNISKE PROBLEMER
Udlejer er forpligtet til at sikre, at maskinen fungerer og skulle der opstå problemer, skal du kontakte mobilnummer: 24605020

FORSIKRING
Lejers husstandsforsikring/indboforsikring dækker eksempelvis ved brand eller pludselig opstået skade. Hvis f.eks. maskinen falder ned fra et bord.

KØB AF MASKINE
Ønsker du at købe maskinen, vil hydrogeninhalatoren kunne købes med et afslag på 50% det beløb, som lejer har betalt i lejeudgift. En ny maskine vil da blive tilsendt og skulle man her ønske at opgradere til en anden model, vil vi positivt imødese dette. Køb af ny maskineH2 Pure Inhale 300 ml/min PLUS

Vægt 6 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Hydrogenterapi — inhalering af molekylær hydrogen
H2 Pure Inhale 300 ml/min PLUS — Leje
kr. 900,00 / måned plus kr. 1.800,00 i oprettelse Tegn abonnement