iWater Mini Ionizer Office

— få mere energi og overskud i hverdagen

Drømmer du om mere energi i løbet af dagen? Hydrogenrigt vand giver dig mere overskud og energi i din dagligdag. Vandet er nemlig fyldt med antioxidanter, der renser din krop. Nyd dit ioniserede vand til yoga, på din gåtur eller på stranden med din Mini Ionizer Office.

Dette er nemlig ioniseringsmaskinen, der er nem at have med overalt — på kontoret, til yoga, eller rundt i hjemmet. Uanset hvor du er, så fylder du blot flasken — og på 4 minutter er dit postevand forvandlet til antioxidant drikkevand.

Optimer dit drikkevand med Mini Ionizer Office

Vand er et af de absolut vigtigste næringsstoffer for vores krop. Derfor kan du også let og effektivt skabe forandringer i dit liv ved at drikke hydrogenberiget drikkevand. Denne ioniseringsmaskine kan optimere kvaliteten af dit drikkevand, så du kan drikke dejlig blødt og levende vand fyldt med antioxidanterne H2 (molekylær hydrogen). Vandets pH-værdi hæves samtidig til ca. 8,5 og dermed let basisk. Derudover har hydrogen vist virkelig gode resultater i forhold til at sænke stress og fatigue — og dermed booste humøret!

Hydrogen er nemlig en antioxidant for kroppens celler. Mini Ionizer Office producerer så meget hydrogen, at en flaske hydrogenberiget vand svarer til den samme mængde antioxidanter, som er i et helt hvidkål eller en H2 mængde på 1000 -1500 ppb (0,1 – 1,5 ppm).

Læs meget mere om, hvorfor antioxidanter er så vigtige for din krop her.

Produktspecifikationer

Produktnavn  Mini Ionizer Office 3.0
Hydrogen-produktion 1200 – 1500 ppb (den mængde molekylær hydrogen, som induceres)
Holdbarhed Hydrogen er flygtig, og der vil efter 6 timer kun være en meget lille mængde H2 tilbage i kanden
Teknologi PEM Proton Exchange Membran
pH Det færdige vand kan opnå pH-værdier op til 8,5 afhængig af vandkvaliteten
ORP -250 mv – – 650 mv
Batteri 13,7V 1500mAh Litium batteri. Skal lade cirka 3 timer til fuld opladning og holder til ca. 15 opladninger
Materiale 304 rustfrit stål, borosilicate glas, Tritan plast ABS
Lavt batteri Når batteriet er lavt, vil der være færre hydrogenbobler at se i vandet. Til sidst vil det blå lys blinke.
Afkalkes Regelmæssigt med citronsyre, eddike eller vores effektive afkalkningspulver 
Renset vand Vi anbefaler, at du renser dit vand i et keglefilter eller vores Mosel filterkande, inden du fylder det på din Ionizer Office
Højde og diameter 7 cm i diameter og 21,5 cm høj
Garanti 2 års brug med 3 opladninger dagligt

kr. 895,00

iWater Mini Ionizer Office

kr. 895,00

H2-miraklerne opstår

Der foregår i ionizeren en protonudvekslingsmembran mellem en katode og anode. Når du starter for maskinens ioniseringsproces, vil katode-elektroden, som er negativ ladet, tiltrække hydrogen og fordele det i det øvrige H2O vand — og deraf kommer begrebet “hydrogenberiget drikkevand”

Hydrogen med formlen H2 er verdens mest intelligente antioxidant med vidtrækkende fordele på krop og sind, der modsat mange andre antioxidanter, kan trænge helt ind i hjernecellerne. Derfor kan det nedbringe niveauet af hjernetræthed og oxidativ stress i hjernen. Det vil booste dit humør, og tilføre dig mere energi. Nye studier viser, at molekylets evne til at sænke niveauet af oxidativ stress er helt unik og kan hjælpe på både din mentale og fysiske tilstand.

Læs mere om hvordan hydrogen kan hjælpe på stress og træthed her

Sådan bruger du din Mini Ionizer Office:

  1. Før du starter med at anvende Mini Ionizer Office, skal Mini Ionizeren stå med vand i min 3 timer for at fugte elektrolyse pladerne som du finder i bunden af flasken. Mens du fugter disse plader bør du oplade generatoren ved at tilslutte din mini USB-lader til maskinen. Når maskinen lader vil Mini Ionizeren lyse.
  2. Når du har ladet generatoren helt op ca. 3 timer, kan du starte Mini Ionizer Office, og du vil se de bitte små hydrogenbobler (brintgas) og lidt større iltbobler komme op fra elektrolysepladerne.
  3. Elektrolyseprocessen er færdig, når Ionizeren bibber. Nu kan du drikke det hydrogenrige vand fyldt med intelligente antioxidanter.
  4. Hydrogen vil fordampe fra vandet, og denne fordampning starter med det samme. Efter 6 timer vil alt hydrogen være fordampet. Derfor skal hydrogenberiget vand drikkes med det samme.
  5. En opladning holder mellem 10-15 gange pr. fulde opladning.

Sådan afkalker du din Mini Ionizer Office:

Ligesom alle andre husholdningsmaskiner vil Ionizerkanden tilkalke ved brug, og kalken vil begrænse Ionizeren i at producere den vigtige H2. Afkalkningspulveret, som du finder her på vores webshop, er udviklet specielt til afkalkning af ioniseringsmaskiner og Ionizers. Kom afkalkningspulveret i Ionizerkanden sammen med ½ dl vand, sæt låget på og ryst flasken, vent 5 min, og Ionizeren er afkalket. Skyl den grundigt 2 gange.

Find vores iWater afkalkningspulver her

Rent vand

En Mini Ionizer renser ikke dit vand, men beriger dit helt almindelig postevand med masser af hydrogen, som er fyldt af antioxidanter.

Ønsker du at rense dit vand, inden det kommer i Mini Ionizeren kan du gøre det med vores iWater Moselkande, et keglefilter eller et fast monteret filter på din vandhane. Så kan du filtrere dit drikke vand rent for bla. PFAS inden du lader det ionisere. Således vil du få både rent og hydrogenrigt drikkevand.

Fordele ved Mini Ionizer Office:

  • Producerer hydrogenrigt vand med molekylær hydrogen (antioxidanter) pH-værdi på ca. 8,5.
  • Rent miljøvenligt borosilikatglas, som let kan fungere som et drikkeglas.
  • Vi garanterer ca. 2 års levetid — ved daglig brug af 1 person.
  • Afkalkning muligt.
  • Oplades nemt via medfølgende USB-kabel.

Mål:
Højde: 25 cm. (heraf 9 cm. til generatoren og 22 for glasbeholder inkl. låg)
Diameter: 7 cm.
Vægt: 850 g.
Indhold: 400 ml.

Se videovejledning her.

Del gerne
Vægt ,985 kg
Afkalkningspulver

Med afkalkningspulver, Uden afkalkningspulver

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Show Buttons
Hide Buttons