iWater Ionizer Home 1L

— gør hverdagen sundere med antioxidant vand

I et liv med energi og overskud er det vigtigt at drikke mellem 2-3 liter vand hver eneste dag. En Ionizer kande 1L kan lave en hel liter ioniseret, hydrogenrigt vand ad gangen — fyldt med antioxidanter.

Ionizer Home 1L er den perfekte ioniseringsmaskine til dagligdagen i hjemmet og til at servere vand for hele familien eller gæsterne ved spisebordet.

Ionizer Home 1L er støbt i stødsikkert borosilikatglas glas og kan på 10 min forvandle helt almindelig postevand til energifyldt hydrogenrigt vand med 1,0 til 1,5 mg/ hydrogen pr. liter (1000 -1500 ppm).

Server vand med antioxidanter

Vand er et af de absolut vigtigste næringsstoffer for vores krop. Derfor kan du også lade og skabe forandringer i dit liv ved at drikke hydrogenberiget drikkevand. Denne ioniseringsmaskine kan optimere kvaliteten af ​​dit drikkevand, så du kan drikke dejlig blødt og levende vand fyldt med antioxidanter H2 (Molekylær Hydrogen). Vandets pH-værdi hæves samtidig til ca. 8,5 og dermed let basisk. Vandet sprudler af antioxidanter, der vil trænge ind i dine celler og skabe balance. Det vil du hurtigt kunne mærke på kroppen og humøret! Derfor er hydrogenrigt vand den nemmeste måde at få en sundere krop og et liv med overskud.

Læs meget mere om, hvorfor antioxidanter er så vigtige for din krop her .

kr. 1.795,00

H2-miraklerne opstår

Der foregår i ionizeren en protonudvekslingsmembran (SPE) mellem en katode og anode. Når du starter for maskinens ioniseringsproces, vil katode-elektroden, som er negativ ladet, opnå hydrogen og fordele det i det øvrige H2O vand — og deraf kommer til at begrebet “hydrogenberiget drikkevand”.

Hydrogenrigt vand har vidtrækkende fordele på krop og sind. Nye studier viser, at molekylærs evne til at sænke niveauet af oxidativ stress er kraftig. Derudover viser de, at hydrogen ikke kun påvirker dine fysiske gener — men også kan hjælpe på din mentale tilstand. Hydrogen er nemlig en lille og kraftig antioxidant, der modsat mange andre antioxidanter, kan trænge helt ind i hjernecellerne. Derfor kan det nedbringe niveauet af oxidativ stress i hjernen. Det vil booste dit humør, sænke din stress og give dig mere energi. 

Sådan bruger du din Ionizer Home 1L:

 1. Før du første gang starter med at anvende Ionizer Kande 1L , skal I onizeren stå med vand i 3 -12 timer. Vandet skal fugte SPE-elektroder til at kunne producere den molekylære hydrogen. Derefter skal elektrolysepladerne i bunden af ​​kanden være fugtige for at kunne udføre elektrolyse. Skulle de blive tørre, skal du blot hælde nyt vand i kanden og lade dem stå og blive gennemfugtet (3 – 12 timer), inden de igen kan producere molekylær hydrogengas (H2).
 2. Du kan lade generatoren ved at tilslutte din mini USB-lader til maskinen og i almindeligt strømstik på 220W.
 3. Når du har ladet generatoren helt op, kan du starte Ionizer Home 1L, og du vil se de små molekylære hydrogen, H2-bobler (brintgas) komme op fra elektrolyseprocessen.
 4. Elektrolyseprocessen er færdig, når Ionizer Home 1L bibber . Nu kan du drikke det hydrogenrige vand fyldt med antioxidanter.
 5. Hydrogen vil fordampe fra vandet. Denne fordampning starter med det samme. Efter 6 timer vil den molekylære hydrogen være fordampet. Derfor skal hydrogenberiget vand drikkes med det samme. Du kan genstarte hydrogenproduktionen flere gange med det samme vand.
 6. En opladning holder mellem 10-15 gange pr. fulde opladning.

Sådan afkalker du din Ionizer Home 1L:

Ligesom alle andre husholdningsmaskiner, vil  Ionizer kanden  tilkalke ved brug. Kalken vil begrænse Ionizeren i at producere den vigtige H2. Afkalkningspulveret , som du finder på vores webshop, er udviklet specielt til afkalkning af ioniseringsmaskiner og Ionizers. Kom afkalkningspulveret i I onizerkanden sammen med ½ dl 70 grader varmet vand, sæt låget på og ryst flasken, vent 3 – 10 min., og Ionizeren er afkalket. Skyl den grundigt 2 -3 gange. Derudover kan du vaske kanden

Afvaskning af glasset.
Kom varmt vand i kanden (ca. 70 grader) og kom lidt opvaskemiddel på en børste. Børst nu rundt om elektrolyse pladen og på indersiden af ​​glasset – til kanden er ren. Glasset kan afmonteres men bør gøres forsigtigt.
Vi anbefaler at man smører kandens underste kant med en fødevaregodkendt silikone fedt. Det vil lette processen med at dreje glaskanen fra elektrolysefoden og deslige med på monteringen.

Afkalk derefter kanden ved at komme 70 grader varmt vand i kanden og kom en pose afkalkningspulver i kanden. Lad det virke i 3 – 10 min. Det vil boble indtil kalken er opløst, og herefter kan du kassere blandingen eller bruge det videre i f.eks. elkedlen eller andre steder, hvor du har kalkaflejringer.

Af og på montering af glaskande.

Se vejledningsvideo her

 

Find vores iwater afkalkningspulver her


En Ionizer Home 1L renser ikke dit vand, men en ionizer som forvandler almindelige postevand til hydrogenberiget vand med masser af hydrogen, (hydrogen =antioxidanter)
Ønsker du at rense dit vand, inden det kommer i Ionizer Home 1L, kan du gøre det med vores
iWater Mosel kande , et keglefilter eller et hurtigt monteret filter på din vandhane.  Så kan du filtrere dit drikke vand, inden du lader det ionisere og således vil du få både rent og hydrogenrigt drikkevand.

Fordele ved Ionizer Home 1L:

 • Producer hydrogenrigt vand med molekylær hydrogen (antioxidanter) pH-værdi på ca. 8,5.
 • Lej miljøvenligt borosilikatglas, som kan fungere som et drikkeglas.
 • Vi garanterer ca. 2 års levetid — ved daglig brug af 1 person.
 • Afkalkning muligt.
 • Oplades nemt via medfølgende USB-kabel.

Produktspecifikationer

Produktnavn  Ionisator Home 1L
Brint-produktion 1200 – 1500 ppb (den mængde molekylær hydrogen H2, som induceres).
Holdbarhed Hydrogen er flygtig, og der vil efter 6 timer kun være en meget lille mængde H2 tilbage i kanden.
Teknologi SPE (hurtig polymer elektrolyt)
pH Det færdige vand kan opnå pH-værdier op til 8 afhængig af vandkvaliteten.
Ilt Ledes ud i flaskens lille skuffe (og der kan lejlighedsvis komme en dråbe surt vand).
ORP -350 mv – – 650 mv
Batteri 13,7V 1500mAh Litium batteri. Skal lade cirka 3 timer til fuld opladning og holder til ca. 15 opladninger.
Materiale 304 rustfrit stål, borosilikatglas, Tritan plast ABS.
Lavt batteri Når batteriet er lavt, vil der være færre hydrogenbobler at se i vandet. Det blå lys vil til sidst blinke.
Afkalkes Regelmæssigt med citronsyre, eddike eller vores effektive afkalkningspulver 
Renset vand Vi anbefaler, at du renser dit vand i et keglefilte r eller vores Mosel filterkande, inden du fylder det på din Ionizerkande.
Højde og diameter 13,2 cm og 9,9 cm i diameter og 29,5 cm høj.
Garanti 2 års brug med 3 opladninger dagligt.

 

Vægt 1,5 kg
Farve

Hvid, Sort

iWater Ionizer Home 1L
kr. 1.795,00 Vælg varianter