Få hydrogenrigt, rent vand med pakkeløsninger

Pakkeløsningerne er til dig, der gerne vil komme igen med en sundere livsstil enkelt og billigt. Her kan du få flere produkter sammen til en billigere pris, så du er klar til at drikke bedre og renere vand. Vi tilbyder flere forskellige typer af pakkeløsninger — alt efter hvad du har brug for.

Vores pakkeløsninger giver dig hydrogenrigt, rent vand i en og samme pakke. Du kan eksempelvis vælge en iWater Ionizer Home med keglefilter. Så kan du nemt producere rent, hydrogenrigt vand en liter ad gangen i hjemmet. Vil du have rent, hydrogenrigt vand med på kontoret eller på farten, kan du gå med Mini Ionizer Office og et keglefilter. En pakkeløsning er smart, hvis du gerne vil spare penge på at komme godt i gang med nye drikkevaner. Se vores udvalg af pakkeløsninger nedenfor.

Rent vand er essentielt

Alle vores større maskiner er udstyret med et filter, der sørger for, at dit vand altid er rent. Men hvis du benytter en mindre ionizer til at producere hydrogenrigt vand, er det vigtigt, at du renser dit vand først. Det kan du nemt og enkelt gøre med et keglefilter eller en moselkande. Så optimerer du din vand bedst muligt, før du booster det med antioxidanter. Din krop vil kunne mærke forskellen.
Tilbud
Fra: kr. 17.995,00 one time, and
kr. 1.660,00 / år
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Show Buttons
Hide Buttons