Rent vand er helt afgørende for vores sundhed

Vand spiller en afgørende rolle for vores sundhed. Det er vigtigt, at vi drikker rent vand. Hvis vandet ikke rent, får du en masse skadelige stoffer ind i kroppen. Der er nemlig i dag alt for mange skadelige stoffer i helt almindelig postevand. Vores grundvand er nemlig ikke, som det har været. Derfor er det nødvendigt, at du får renset din vand, inden du drikker det. På den måde sikrer du, at din vand er sundt, og at din krop ikke tager unødigt skade. Alle iWater-filtre vil rense dit vand, så det igen er sundt og godt at drikke. Vi har netop testet alle vores filtre, og resultaterne vist, at filtrene bragte niveauet af PFAS langt under grænseværdien.

Rent vand giver mere energi – og smager bedre

Når vi renser vores vand, undgår vi at få alle de skadelige stoffer ind i kroppen. Disse skadelige stoffer kan svære medvirkende til en lang række gener og sygdomme. Kort sagt, så minimerer du forureningen af din krop, når du renser dit vand. Udover at vandet er sundere for din krop, så vil du også opleve, at det smager markant bedre.

Alle iWater-filtre fjerner PFAS

I de senere år har vi talt meget om PFAS. Det er overalt, og vi kender kun overfladen af dets skadelige betydning for vores sundhed. Derfor har vi test alle vores filtre specifikt ift. PFAS. Alle vores filtre bragte niveauet ned til 1,1 ng/l og derunder. Det vil altså sige ned på minimum 55% af den nyligt satte grænseværdi. Filtrene, der blevet testet, er blandt andet vores keglefilter, moselkande, Chanson-ioniseringsmaskiner og PF-207. Både vores moselkande og PF-207 bragte niveauet endnu længere ned – helt ned til mindre end målbart.

Show Buttons
Hide Buttons