Få mere energi og overskud i hverdagen med hydrogenrigt vand

Hydrogenrigt vand vil tilføre dig ny energi og overskud. Det er i stand til at nå ind i hjertet i alle celler – i cellekernen af dit DNA. Hydrogen vil hydrogen bekæmpe oxidativ stress i cellerne – blandt andet i hjernen.

Oxidativ stress påvirker hele din krop blandt andet dit humør og livskvalitet. Molekylær hydrogen afhjælper dine celler for oxidativ stress og giver dem plads til at trives. Derfor vil du kunne mærke ny energi og overskud i alle celler i din krop. I dag findes der læger verden over, som ordinerer hydrogenrigt vand, hydrogenbade, hydrogeninhalering mv. for at hjælpe patienter med at forebygge eller forbedre sygdomme af både psykisk og fysisk karakter. Et japansk forskningsstudie fra 2017 konkluderede tydeligt, at indtagelse af H2 over fire uger forbedrede både humør, angst og autonom nervefunktion. Deres resultater peger tydeligt på, at H2 kan være en effektiv metode til at styrke livskvalitet og opretholde et godt helbred.

Boost dit krop med sundt vand

For hydrogenrigt vand kan du vælge mellem små iWater Mini Ionizers eller større kander som Ionizer Home. Du finder også større maskiner til drikkevand og inhalation af hydrogen. Det er også vigtigt, at du husker at rense dit vand med et iWater-filter. Rent vand gør en stor forskel for energiniveau og humør. Din krop undgår en masse skadelige affaldsstoffer fra drikkevandet og kan fokusere på at bruge rent vand i alle sine processer. Prøv hydrogenrigt vand i dag og mærk hvordan du får mere energi og overskud i hverdagen.

Tilbud