Øg din præstation med hydrogen (H2)

Øg din præstation med H2

Præstation kan betyde, at man skal yde sit bedste i krævende situationer. Det kan både være ved hård fysisk træning, eller hvis man skal holde et vigtigt oplæg på arbejdet. Men det kan også blot betyde, at man præsterer sit bedste i det daglige.

En god præstation kræver overskud og energi. Overskud og energi er et produkt af fysisk og mental sundhed. Du vil altså kunne præstere markant bedre i det daglige og i spidssituationer ved at forbedre din fysiske og mentale sundhed. Det kan du blandt andet gøre ved hjælp af hydrogenrigt vand med masser af boostende antioxidanter.

Mere energi og overskud med biohacking

Mange er begyndt at booste deres præstation ved hjælp af biohacking. Kort fortalt handler biohacking om at udforske og hacke ens biologi med det formål at forbedre ens præstation. Biohacking kan blandt andet have fokus på at optimere søvn, kost og mental indstilling.

At drikke hydrogenrigt vand er også en form for biohacking. Du tilføjer din krop en stor mængde af sunde og nødvendige antioxidanter. Udover at forbedre din fysiske sundhed, der gør dig i stand til at præstere bedre fysisk, så kan H2 forbedre dit mindset og energiniveau.

Vand kan optimere din fysiske præstation

Når du træner eller udfører anden fysisk aktivitet, så dehydreres kroppen markant. Når det sker, falder præstationsevnen. Undersøgelser viser, at en dehydrering på blot 2% forringer præstationsevnen med intet mindre end 20%.

Når kroppens væskemængde reduceres, vil blodet fortykkes og begrænse evnen til at transportere ilt til de arbejdende muskler. Derfor er noget af de vigtigste for en stærk fysisk præstation at holde kroppen hydreret. Vand er derudover den bedste og hurtigste vej til bedre restitution samt til at rense kroppen for affaldsstoffer og mælkesyre.

Hydrogenrigt vand med masser af antioxidanter kan booste nedbrydelsen af den oxidering, som kroppen har været udsat for under træning. Når man træner, er det nemmeste at benytte sig af en Mini Ionizer Traveler eller Mini Ionizer Office som kilde til hydrogenrigt vand. De er nemlig lige til at tage med sig på farten.

Hydrogenrigt vand kan optimere din fysiske præstation fordi:

  • Vandmolekyleklyngerne mindskes, og vandet er derfor nemmere at drikke. Det betyder, at kroppen hydreres mere effektivt — du kan altså drikke mere vand hurtigere
  • Vandet har en basisk pH-niveau, som hurtigere kan neutralisere mælkesyre
  • Hydrogenrigt vand kan afhjælpe skader og mindske muskeltræthed
  • Jo mere H2, du har i kroppen, jo længere kan du performe

 Forbedr din restitution med hydrogen

Restitution er en af de vigtigste faktorer, når du arbejder på en bedre fysisk præstation. Når du restituerer, giver du kroppen tid og næring til at samle styrke og blive endnu stærkere. Det handler nemlig om at give kroppen hvile til at genopbygge og forstærke det væv, man har belastet efter træning.

Mælkesyreproduktion og kroppens restitutionstid er helt afgørende, når du ønsker at forbedre din præstationsevne. Kroppen præsterer nemlig bedst over tid på aerobe processer – en energiomsætning, der kræver ilt. Når kroppen tvinges over på anaerobe processer, hvor der ikke bruges ilt, produceres mælkesyre, og kroppen svækkes. Du slider på kroppen. Heldigvis er kroppen lavet til at genopbygge disse. Du vil blive endnu stærkere end før — og gradvist komme i bedre form. H2 vil angribe den akkumulerede mælkesyre, være med til at forbedre og forkorte din restitutionstid og booste din præstation.

Hurtigere genopretning med H2

H2 har derudover evnen til at skabe hurtigere genopretning fra skader, der normalt ville tage måneder. Når det oxidative niveau i blodet stiger, bidrager det til muskelskader, muskelbrud, træthed og ømhed. Hydrogenrigt vand og hydrogeninhalering kan derfor reducere muskelømhed, træthed samt optimere genopretning fra skader. Du kan altså præstere længere og bedre samt restituere og genoprette hurtigere ved hjælp af hydrogenrigt vand med antioxidanter. Drik mere og drik bedre — så vil du beskytte kroppen mod skader og hurtigt opdage, hvordan din præstation forbedres både fysisk og mentalt.

Skriv et svar