Drømmer du om færre rynker? Sådan kan hydrogenrigt vand hjælpe dig

Rynker hydrogen syrevand

Den helt store kilde til sund og smuk hud er vand – særligt hydrogenrigt vand.

Hvis huden ikke får tilstrækkeligt med vand, så vil det vise sig — blandt andet som rynker. Selvom rynker er helt naturligt og et vilkår ved at blive ældre, så kan man mindske rynker og holde huden ung i meget længere tid. Det er ikke kun et spørgsmål om kosmetik, men også om sundhed.

Udover vand, så er hydrogen noget af det bedste, du kan give til huden og resten af kroppen. Molekylær hydrogen (H2) har nemlig nogle helt særlige evner til at holde dine celler friske og sunde. H2 går ind og bekæmper oxidativ stress – samtidig forbedrer det enzymet telomerase, som spiller en stor rolle i vores aldringsproces.

Oxidation (iltning) i cellerne forårsages af frie radikaler. Mængden af frie radikaler er noget af det, der påvirker vores krop og hud allermest. Hydrogen modarbejder oxidering, fordi antioxidanter går ind og bekæmper de frie radikaler. Når du vil holde din hud ung og sund, og mindske mængden af rynker, kan du derfor tilføje hydrogen til din krop samt sørge for at holde din krop hydreret.

De to nemmeste måder at booste din hud med hydrogen er:

  • At drikke hydrogenrigt vand produceret af en ionizer
  • Bruge en Face Mist til at spraye huden direkte med hydrogen
kr. 1.795,00
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Hold din hud hydreret

Når du drikker vand, så går det først og fremmest til de vitale organer og opretholdelse af kroppens vigtigste funktioner. Ført til sidst når vandet din hud. Hvis man ikke får tilstrækkeligt med vand, er det typisk i huden, at man kan se det. Huden tørrer langsomt ud og bliver rynket.

Når vi bliver ældre, falder mængden af vand i kroppen til 50-60%. Det vil sige, at den generelle fugtighed bliver lavere, og vi skal drikke mere vand for at holde kroppen hydreret. En hovedregel er, at du skal drikke 3% af din kropsvægt om dagen. Typisk er det mellem 2-3 liter vand dagligt.

Når du skal have nok vand, er det bedste er at drikke hydrogenrigt vand. Udover de store antioxidante fordele ved hydrogenrigt vand, så er det også nemmere for kroppen at optage. Strukturen i vandet ændrer sig, så vandet bliver mere blødt. Spændingen omkring hver eneste vandmolekyle bliver reduceret, så det er meget nemmere at drikke. Samtidig skal kroppen ikke arbejde for så meget for at optage vandet, fordi cellerne har den samme frekvens som inde i kroppen.

Derfor H2 er anti-age!

Hydrogenrigt vand med antioxidanter vil ikke kun hydrere din hud, men har også en anti-age-effekt — det holder dig ung og vital helt ind i kroppens DNA. Molekylær hydrogen (H2) kan være anti-age, fordi det forbedrer enzymet telomerase. Telomerase forkorter kroppens telomer over tid. Telomer er det, vi kalder levetidsindikatorer. Længden på disse telomer afslører vores biologiske alder. Processen, hvor telomerne forkortes, bliver forstærket af oxidativ stress. Da H2 mindsker oxidativ stress, kan det indirekte hindre telomerne i at forkorte sig, ældes og dø. Derfor kan H2 modvirke aldringsprocessen og virke som anti-age.

Stop iltningen, stop rynkerne

Selvom der er flere forskellige ting, du kan gøre for at holde din hud yngre, så står oxidering og mængden af frie radikaler centralt. Et godt eksempel er påvirkningen fra solen. Solens stråler sætter gang i oxidering i dine celler og dermed øges mængden af frie radikaler. Du kender det, hvis du har set et æble ligge i solen. Der går ikke længe, før det bliver tørt og rynket. Det samme sker med din hud. Du kan i høj grad mindske mængden af rynker, hvis du sørger for at få rigeligt med antioxidanter. Den bedste og nemmeste måde at gøre det på, er med molekylær hydrogen.

Læs mere om, hvordan du kan hacke dig yngre med hydrogen her

Tips til at holde din hud ung længere

  • Drik rigeligt med vand – hver dag – drik gerne hydrogenrigt vand med antioxidanter
  • Undgå rygning
  • Undgå overdreven solbadning og brug solcreme hele året rundt
  • Spis sundt og grønt

Skriv et svar