Chanson Maciek®magnet 1/4″ slange

— Reducer kalk i vand og smag forskellen

Vi anbefaler at købe en magnet til at montere på indløbsslangen til din ioniseringsmaskine til forbyggelse af kalkophobninger i alle ioniseringsmaskinener.

Chanson Maciek®magneten:

  • reducerer kalkophobninger i ioniseringsmaskinen
  • giver mindre vandmolekyleklynger
  • øger vandets naturlige struktur
  • vandet smager markant bedre!

kr. 700,00

kalkfilter
Chanson Maciek®magnet 1/4″ slange

kr. 700,00

Chanson Maciek®magnet – Reducer kalk i vandet

Vi anbefaler folk at købe en Chansonmagnet til montering på indløbsslangen til din ioniseringsmaskine. Ioniseringsmaskinens største fjende er kalk og andre mineraler, som sætter sig på pladerne og på membranerne, som er mellem pladerne i maskinen.

Maciek®magneten reducerer opbygningen af kalk og mineraler i din ioniseringsmaskine

Vores egne tests har vist en reduktion på 40-60% på pladerne og inde i selve maskinen (slanger og filtre etc.). Når mineraler opbygges på pladerne og i membranerne, kan din maskine ikke separere sure og basiske mineraler optimalt, og mængden af den værdifulde molekylær hydrogen og pH-værdierne vil blive reduceret. I en ioniseringsmaskine vil mineralerne automatisk koncentrere sig på pladerne. Mineralerne virker som slibemiddel og vil med tiden tære på pladerne — det er grunden til, at pladerne holder længere i “blødt vand”.

Lavere overfladespænding giver mindre vandmolekyleklynger og strukturering af drikkevandet

En Chansonmagnet reducerer størrelsen på vandmolekyleklyngerne, allerede inden de kommer ind i din ioniseringsmaskine og forbedrer vandets evne til at hydrere kroppens celler.

Silkeblød smag

Vand som har gået gennem magnetfeltet har en mærkbar blødere og silkeagtig følelse i munden. Prøv dette eksperiment: Før du installerer magneten, fyld et stort glas op med ioniseret vand. Derefter sætter du magneten på og kør maskinen i ca. 20 sekunder for så at fylde et nyt glas. Smag forskellen.

Hvordan virker en Chanson Maciek®magnet?

Når vandmolekyler passer det magnetiske felt sker der to ting.

  • Vandmolekylerne bliver polariseret og ændrer vandets fysiske molekylære struktur til mindre vandmolekyleklynger.
  • Mineraler opløses i mindre partikler, og mineralerne vil ikke i samme grad slibe på titaniumpladerne.

Chanson Maciek®magnet er specialdesignet af ingeniør Maciek Zyskind, Et patenteret og teste produkt, som bruger et nøjagtigt og retningsbestemt magnetfelt som supplement til din ioniseringsmaskine.

Tilbagemelding fra kunde, som bor i et område med meget kalk:

Kære Chanson.

Jeg var hos Maciek Zyskind i sidste uge, hvor jeg fik instruktion i den nye måde at afkalke med Maciek®cirkulationpumpe.

Jeg købte hans afkalkningapparat: Maciek®cirkulationpumpe og har nu afkalket min Chansonmaskine, og det var virkelig nemt.
Nu har jeg Maciek®magneten og Maciek®cirkulation pumpe, og det fungerer helt perfekt.

Vi bruger en glaskaraffel til vores drikkevand og normalt afsættes der kalkpletter på den, og vi må afkalke den ret ofte. Nu er der makant færre kalkpletter på karaflen, og det kan kun være den nye magnet, der er bedre til at behandle vandet.

Så nu synes jeg, at vi har større glæde af vores Chansonmaskine.

De bedste hilsner

Jørgen Karlsen

Se alle vores ioniseringsmaskiner her
Del gerne
Vægt 0,500 kg
Show Buttons
Hide Buttons