Chanson Revolution Ioniseringsmaskine

— ioniseringsmaskine til arbejdspladsen eller den store familie

Til den store familie, institution eller arbejdsplan kan Chanson Revolution levere ioniseret, hydrogenrigt vand til mange mennesker i en fart. Chanson Revolution ioniseringsmaskine kan desuden køre hele dagen uden problemer!

Da Chanson Revolution er den kraftigste maskine af dem alle, anbefaler vi den altid til professionelt brug. Med Chanson Revolutions 9 titaniumplader sikrer du en høj kvalitet af antioxidanter i vandet, selvom vandflowet er højt. Chanson Revolution kan monteres direkte på din vandhane eller direkte på koldvandsindløbsslangen under vasken.

 • Producerer 5-6 liter naturlig ioniseret vand pr. minut af højeste kvalitet, da Revolution har hele 9 titaniumsplader.
 • Regulerer pH-værdien af dit drikkevand til mere basisk og dermed neutraliserer syre i kroppen.
 • Giver mere energi til kroppens celler (ORP-værdi), da vandet bliver mere levende og energifyldt.
 • Ioniseret vand udskiller kroppens ophobede affaldsstoffer samt renser vandet for bakterier, tungmetaller, klor og andre stoffer med det effektive aktiv kulfilter.

Læs meget mere om, hvordan vand kan øge din livskvalitet her.

kr. 17.995,00

På lager

Revolution Ioniseringsmaskine
Chanson Revolution Ioniseringsmaskine

kr. 17.995,00

Chanson Revolution ioniseringsmaskine PL-A902

Til den store familie eller til institutionen, hvor maskinen skal levere vand til mange mennesker i en fart.

Chanson Revolution ioniseringsmaskine kan køre hele dagen uden problemer!

Molekylær hydrogen kan hjælpe hele familien med at slappe af

Studier tyder på, at molekylær hydrogen er i stand til sænke aktiviteten i det sympatiske nervesystem og aktivere det parasympatiske nervesystem. Med andre ord: sænke stress og få os til at slappe af. Samtidig virker molekylær hydrogen altså neutraliserende på oxidativ stress, der opstår i vores celler, når kroppen er i ubalance eksempelvis på grund af stress. 

Oxidativ stress bekæmpes med antioxidanter. Molekylær hydrogen er både den kraftigste antioxidant og den mindste. Det giver den noget helt særlige kompetencer, når det kommer til fatigue i hjernen. Studier viser nemlig, at molekylær hydrogen, modsat andre større antioxidanter, er i stand til at trænge gennem blod-hjerne-barrieren.

9 platinbelagte titaniumplader (svarer typisk til andre modeller med 13 plader)

Chanson Revolution ioniseringsmaskine har 9 platinbelagte titaniumplader, som er produceret af 99,998% rent titanium. Titaniumpladerne er 924 kvadracentimeter og er de største på verdensmarkedet. En 2348 kvadratcentimeter stor ioniseringsoverflade kan dermed udkonkurrere selv en 13-pladers ioniseringsmaskine. Chanson bruger kun hele flade plader, hviket sikrer dig, at du kan holde pladerne rene for særligt kalk.

Syrevand/acid water

Chanson producerer naturligt syrevand til den daglige hudpleje.

Molekylær hydrogen

Maskinen et højt niveau af molekylær hydrogen (H2) med ca. 600 ppb ved pH 9,5.

RAD selvrensende system

Radial Action De-calcification benyttes i Chanson Revolution ioniseringsmaskine. Den største fjende i enhver ioniseringsmaskine er calcium. Calcium vil lægge sig på titaniumpladerne. Dette har man i Chanson produkterne valgt at kompensere for ved at indbygge selvrensende komponenter. En ioniseringsmaskine uden selvrensningssystemer vil tabe op til 30% af dens ydelse i løbet af de første 3 måneder på grund af opbygning af calcium.

Rensning med citronsyre

Nem periodisk rensning med citronsyre uden at købe specielle filtre eller produkter. Fyld filterkoppen med citronsyre, og kør dette ind i maskinen for effektiv rengøring. Alle vandioniseringsmaskiner har brug for denne rengøring, uanset hvor godt den automatiske rengøringscyklus fungerer. Vi anbefaler, at man renser maskinen ca. 1 gang om måneden, afhængig af hvor hårdt vandet er i det område, man bor. Har du ikke calcium i vandet, kan du nøjes med hver 2. måned.

Reguleringsventil

Reguleringsventilen bruges til at øge eller reducere vandføringen. Det er vigtig at kunne justere vandstrømmen for at få de bedste resultater og sikre forbrugeren det reneste vand. Kun behov for maksimalt 150 Watt. Chanson anvender kun 150 Wattstyrke for at beskytte titaniumpladerne idet titaniummet er følsomt over for Watt på mere end 150 Watt.

Elektronisk strømforsyningssystem

Chanson Revolution ioniseringsmaskine benytter et avanceret og elektronisk strømforsyningssystem, der med samme effektivitet — dog ved mindre strømforbrug, opnår samme effekt og samtidigt forlænger levetiden på pladerne.

Strømforsyning med minimal varmeudvikling

Chanson Revolution ioniseringsmaskine har indbygget fjerde generations SMPS (Switched Mode Power Supply), som er den samme som bruges i de nyeste 3D-fladskærme. Derfor er Chanson Revolution i stand til at kunne køre hele dagen på fuld effekt uden overophedning.

Filter

Chanson Revolution ioniseringsmaskine har et indbygget aktivt filter, carbonat filter PJ-7000, som renser for pestisider, tungmetaller, bakterier, lugte, klor, blegemidler, mikroorganismer, parasitter, farve, benzen, sand, svampe, bakterier, acetone, ethylenglycol, formaldehyd, methylenclorid, perclorethylen, toluen, xylen, butadien, THM og trihalogenmethaner.
Filteret skiftes min. 1 gang årligt og/eller efter 9000 liters gennemløb.
Pris for filter: 695,-

Vandflow

Chanson Revolution ioniseringsmaskine producerer ioniseret vand ved et vandflow på 4-5 liter pr. minut. Herved opnår du det reneste vand, da det kommer igennem den rigtige pH-værdi med antioxidanter, og hvor mængen af  molekylær hydrogen bliver terapeutisk.

Overlegen ydelse

Maks pH = 2,5 til 10,8 pH. Maks Orp = +1.200 til -900 (alt afhængig af vandkilden). Indstillingerne lagres selv efter strømafbrud.

Advanceret CPU

Maskinens dataprogram er programmeret til bedst mulig vandkvalitet på hver indstilling. CPU overvåger tilstanden på pladerne.

Skærmvisning

På Chanson displayet kan man hele tiden følge vandets pH-værdi, vandflow, ORP-værdi og filterkapacitet.

pH-indstillinger

Maskinen har 7 standard niveauer. 4 alkaliske og 1 neutral filtreret, hvor vandet blot filtreres og 3 acidic niveauer  Vil du finjustere pH-niveauerne, er simpelt og nogle gange også nødvendigt, fordi vandkvaliteten, som føres ind i maskinen, ikke er standard.

Touch Display

Displayet er et moderne touch display med et elegant design, som passer ind i ethvert køkken.

Enkel installering

Chanson Revolution ioniseringsmaskine kan monteres direkte på din vandhane eller direkte til koldvandsindløbsslangen under vasken. Alle måder er nemme at installere, og skulle der opstå tvivl, medfølger der en vejledende CD til korrekt installation.

Inkluderet i pakken

pH-testkit, dansk brugervejledning, 1/4″ plastrør, adapter/vender til tappehane (diverter) og overgange til tilkobling til tappehane.

Garanti

3 års garanti. Dansk servicecenter.

Frafald af garanti

Garantien frafalder såfremt skade på dit produkt er selvforskyldt, eller der er foretaget service hos en ikke-certificeret Chanson-reperatør. Reperation og service skal derfor altid udføres hos Chansons certificerede servicecentre. Viser det sig, at skaden ikke er dækket af reklamationsretten, vil du modtage et tilbud på reparationen i stedet.

Flere fordele

 • Lav og høj vandføringsalarmer, som advarer dig, når ioniseringen ikke kan levere maksimal ionisering.
 • Justerbar selvrensende intervaller til hver 30,40, 50 eller 60 liters brug. Dette gør, at man kan justere, alt efter om man har hårdt eller blødt vand.
 • Revolution taler til dig ved brug. Her kan man justere volumen eller helt fravælge det.
 • Grundig testet og godkendt af både UL og CE organisationer.
 • Integreret vægmontering på bagsiden af enheden.
 • Quick Connect koblinger for enkel installation og minimal risiko for vandskader
 • En let vægt på 4,1 kg.
 • Chanson elektrode/pladerne er hele og solide.
 • Producerer 5 – 6 liter naturlig ioniseret vand pr. minut af højeste kvalitet, da Revolution har hele 9 titaniumsplader.
 • Regulerer pH-værdien af dit drikkevand til mere basisk og dermed kunne neutralisere syre i kroppen.
 • Du får mere energi til kroppens celler (ORP-værdi), da vandet bliver mere levende og energifyldt
 • Du får udskilt kroppens ophobede affaldsstoffer.
 • Du kan drikke mere vand pga. vandets mindre vandmolekyleklynger i forhold til alm. postevand.
 • Vandet renses for bakterier, tungmetaller, klor og andre stoffer med det effektive aktiv kulfilter (skal skiftes mindst 1 gang årligt).
Del gerne
Vægt 8,50 kg
Show Buttons
Hide Buttons