Få en sund livsstil med sundt vand

Vand er helt afgørende for alle processer i vores krop. Din krop består af store dele vand. Derfor er det vigtigt, at du får rigeligt med vand for, at din krop kan fungere optimalt. Du kan booste din krop ved at give den sundt og rent vand fyldt med antioxidanter — med rent, hydrogenrigt vand.

Hydrogenrigt vand

Hydrogenrigt vand er den nemmeste vej til en sund livsstil. Det er nemlig fyldt med kraftige antioxidanter — flere end du kan nå at spise dig til. Samtidig er molekylær hydrogen den mindste og kraftigste antioxidant. Det betyder, at den kan komme helt ind i kernen af cellen og reparere skader. Antioxidanter har vi nemlig brug for for at bekæmpe oxidativ stress i cellerne og skabe balance. Hvis man har oxidativ stress kan det betyde en lang række psykiske og fysiske gener. Når du booster dit vand med molekylær hydrogen, giver du den de bedste vilkår for at trives.

Rent vand

Udover at tilføje molekylær hydrogen til dit drikkevand, er det vigtigt, at du renser dit vand. Der er nemlig alt for mange skadelige stoffer i vores drikkevand i dag. For at undgå at få skadelige stoffer ind i kroppen, bør du rense dit vand, inden du drikker det. Du vil opleve, at rent vand giver dig mere overskud og energi i hverdagen. Simpelthen fordi din krop får det helt rigtige benzin til at køre alle sine vigtige processer. Nedenfor kan du se et bredt udvalg af produkter til en sundere livsstil.

kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse