Lej nemt din egen hydrogeninhalator til hjemmet
Du har mulighed for leje af hydrogeninhalator, så du hjemme i ro og mag kan teste, om det er noget for dig, eller hvis du er skadet og ønsker at opnå en hurtig restitution. Når du lejer en maskine kan du prøve hydrogenterapi på egen krop, før du investerer i en maskine. Der ligger en fast leje alt efter maskine og en månedlig opsigelse. Du kan nemt og enkelt komme i gang med at leje en hydrogeninhalator her på siden. Hvis du har nogle spørgsmål angående leje af hydrogeninhalator, så tøv ikke med at kontakte os.
Boost din krop med hydrogenterapi
Med en hydrogeninhalator har du muligheden for at booste din sundhed med molekylær hydrogen H2, mens du slapper af, mediterer eller tager en powernap. H2 inhaleres og vil hurtigt bevæge sig over cellemembraner, og selv finde ind til de steder i kroppen, som har størst behov for flere antioxidanter. Man ved fra japanske studier, at brugen af H2 ikke kan overdrives, da det overskydende blot vil udåndes. Studier viser, at jo mere svækket kroppen er, jo større er behovet for at få dækket sit H2-underskud.
Er der bivirkninger ved hydrogenterapi?
Der er ikke fundet bivirkninger ved hydrogenterapi. Du kan inhalere så meget, du vil, da det overskydende blot vil blive udåndet. Det skyldes, at hydrogen ikke er et lægemiddel, men naturligt forekommer i kroppen. Ønsker du at købe maskinen efter leje, vil hydrogeninhalatoren kunne købes med et afslag på 50% det beløb, som der er betalt i lejeudgift. En ny maskine bliver tilsendt og her kan man også opgradere til en anden model, hvis man ønsker.

kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse
kr. 600,00 / måned plus kr. 1.200,00 i oprettelse
kr. 900,00 / måned plus kr. 1.800,00 i oprettelse
kr. 1.500,00 / måned plus kr. 3.000,00 i oprettelse
kr. 2.000,00 / måned plus kr. 4.000,00 i oprettelse
kr. 1.200,00 / måned plus kr. 2.400,00 i oprettelse