Topprofessionelle ioniseringsmaskiner til sundt liv

Vores Chanson ioniseringsmaskiner leverer renset, antioxidant vand med basisk mineraler til din hverdag. Du kan med en ioniseringsmaskine gøre din hverdag sundere med sundt vand. I et liv med energi og overskud er det nemlig vigtigt at drikke mellem 2-3 liter vand hver eneste dag. Vi har et bredt udvalg af Chanson ioniseringsmaskiner, så du kan finde den, der passer til lige nøjagtig dine behov.

Chanson Max PLUS

Chanson Max PLUS ioniseringsmaskine gør det muligt at producere naturligt ioniseret, basisk vand af højeste kvalitet, som er fyldt med antioxidanter grundet indholdet af molekylært hydrogen (H2) i vandet. Max PLUS kan stå på bordet ved siden af vasken eller hænge på væggen.

Chanson Revolution

Chanson Revolution er perfekt til den store familie, institution eller arbejdsplan. Den kan levere ioniseret, hydrogenrigt vand til mange mennesker i en fart. Revolution ioniseringsmaskinen kan desuden køre hele dagen uden problemer!

Da Chanson Revolution er den kraftigste maskine af dem alle, anbefaler vi den altid til professionelt brug. Med Revolutions 9 titaniumplader sikrer du en høj kvalitet af antioxidanter i vandet, selvom vandflowet er højt. Revolution kan monteres direkte på din vandhane eller direkte på koldvandsindløbsslangen under vasken.

Chanson Max Lite 3

Chanson Max Lite 3 er en lille fornuftig ioniseringsmaskine, som passer til den lille husstand, hvor der er tid til at vente på at det gode basiske vand. Det elegante design passer perfekt på køkkenbordet, som hvilken som helst anden køkkenmaskine.

OBS. Grundet færre plader har Max Lite en mindre ydeevne. Det vil sige, at du i områder med meget hårdt vand, kan have svært ved at producere ioniseret vand med en pH-værdi under 5 og over 9,5. Det er ikke umuligt, men det kræver, at man regelmæssigt afkalker. Har du hårdt vand i vandhanen? Se da modellerne Royale og Max Plus med 7 platinbelagte titaniumplader eller Revolution, som har 9 store platinbelagte titaniumsplader, og derfor mindre sårbare over for hårdt vand.