“Drink more Water” 700 ml. drikkeflaske i rustfri stål

Drink More Water

700 ml drikkeflaske i rustfri stål med hank

Drikkeflasken har termoeffekt og isolerende effekt til at kunne holde 20% længere på hydrogen (hydrogen berigede vand)

 

kr. 129,00

Vands indvirkning på aldring

Når vi bliver ældre mister vi vores opfattelse af tørst og undlader at drikke tilstrækkeligt. Lige indtil cellerne i vitale organer ikke længere er i stand til at opretholde livet. Dr. Batmanghelidj beskriver kroppens forsøg på at overleve tørke, når der ikke er nok vand til rådighed, og han mener, at symptomer på kropstørke er det, man i den medicinske verden kalder for sygdom. Efter Dr. Batmanghelidjs mange års forskning i stedet vil han beskrive det som kropstørke — et nødberedskab, som kroppen sætter ind for at sikre overlevelse af vitale organer såsom hjerte og hjerne.

Sygdomme og dehydrering

Sygdomme, som kan skyldes langvarig dehydrering er ifølge Dr. Batmanghelidj blandt andet: astma, artritis, alle former for kræft, herunder prostata, slagtilfælde, fedme, depression, rygsmerter, sår, diabetes, gigt, nyresten, højt blodtryk, angina og mange andre. I sine bøger, har han flere eksempler på, at han har lindret, for ikke at skrive helbredt, dem alle — kun med vand.

Hvor meget vand skal man drikke?

Hver dag bruger du mindst seks til otte glas vand, som kroppen fordamper via åndedrættet. Så en god grundregel er et tage din kropsvægt og gange det med 0,03 = liter. Så har du den minimummængde vand, du bør drikke hver dag.

Start dagen med en ½ liter vand

Bare helt almindelig postevand og gerne så rent som muligt, men aldrig så rent, at det er destilleret eller demineraliseret. For så er det surt vand og vil påvirke kroppen negativt. Tilgengæld kan du berige kroppen med både vand og antioxidater ved at starte dagen med ioniseret basisk hydrogenrigt vand.

Drik vand før og efter dine måltider

  • Drik et glas vand en halv time før måltider
  • Drik yderligere to og en halv time efter måltider for at afslutte fordøjelsen
  • Drik et glas vand en halv time, før du går i seng
  • For hvert 10. glas vand tager du også ½ tsk naturligt salt som f.eks. Himalaya-salt og et godt vitamintilskud, som også indeholder jod.
Vægt 0,5 kg
farve

HVID, SORT

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

“Drink more Water” 700 ml. drikkeflaske i rustfri stål
kr. 129,00 Vælg varianter