Kom hurtigt over tømmermændene – drik hydrogenrigt vand

Hydrogen tømmermænd - iWater.dk

Vi kender alle følelsen af at vågne op dagen derpå med et tungt hoved, kvalme og et stort ubehag. Tømmermænd er næsten kun kurerligt med søvn, vand og tid – og nu skulle det vise sig også hydrogen. Forskning viser, at hydrogen muligvis kan hjælpe dig af med tømmermændene hurtigere. 

Det er ingen hemmelighed, at alkohol er særdeles skadeligt for kroppen. Der er intet sundt eller fornuftigt ved at drikke større mængder alkohol. Men lad os være ærlige – mange af os nyder at drikke alkohol en gang i mellem. Nogle gange går det vildere for sig, og man ender med at vågne op dagen efter med et tungt hoved og en ubehagelig kvalme.

Ny forskning indikerer, at hydrogen kan hjælpe dig med at slippe af med tømmermændene! I stedet for at spise fed mad og tage Panodiler, når tømmermændene rammer – så burde vi drikke masser af læskende, sprudlende hydrogenrigt vand. Sig farvel til den grumme dag derpå med hydrogen.

Hvordan kan hydrogen hjælpe på tømmermænd?

Der er flere årsager til, at tømmermænd opstår. Vi kender det – vi ved, at det handler om væskemangel og forgiftning. Derudover spiller lavt blodsukker også ind, da stofskiftet bliver forstyrret af alkoholen. Kroppen påvirkes på en lang række skadelige måder.

Alkohol bliver nedbrudt – og der dannes et giftigt stof, der hedder acetaldehyd. Hvis dette stof akkumuleres i kroppen, så vil det medføre de klassiske symptomer på tømmermænd som kvalme, hovedpine og hjertebanken. Det sker, hvis du drikker mere alkohol, end du udskiller, og forgiftningen hænger ved i længere tid.

Antioxidanterne modvirker forgiftninger – og ny forskning viser, at molekylær hydrogen har indflydelse på, hvor hurtigt vi kommer af med det forgiftende stof, acetaldehyd, og dermed blive afgiftet – med andre ord: tømmermændene mindskes! Fantastisk.

Hydrogens reducerende kræfter

Det er hydrogens reducerende kræfter, der er hemmeligheden bag. Der sker nemlig det, at når acetaldehyd møder molekylær hydrogen, så bliver det reduceret til ethanol. Det betyder, at den toxicitet, der var i stoffet, bliver deaktiveret. Når stoffet ikke længere er toksisk, så producerer det selvsagt ikke de samme ubehagelige symptomer. Det kan altså derfor betale sig at give den gas med hydrogenrigt vand eller hydrogeninhalering, hvis man vil af med sine tømmermænd. Forskerne bag forsøget estimerer, at hvis du inhalerer molekylær hydrogen i fem timer i løbet af natten, så vil du vågne uden tømmermænd.[1]

Din krop har også brug for rent, sundt vand

Det er ikke kun hydrogen, som din tømmermændsramte krop har rigtig godt af. Vand er selvfølgelig en afgørende faktor for hvor hurtigt, du bliver rask igen. Når du har drukket alkohol, så vil du være dehydreret, og din hjerne vil skrumpe en smule. Det vil give gøre ondt værre med dine tømmermændssymptomer. Du har altså have brug for at drikke endnu mere vand, end du plejer. Det samme bør du gøre i løbet af aftenen, mens du drikker alkohol. Her kan du slå to fluer med et smæk og sørge for at give dig selv rent, sprudlende, hydrogenrigt vand, så du hurtigt er frisk igen.

Kilder:

[1] Lee, Youn Sung, 2020: Immunity=Competitive Edge Hydrogen Inhalation Therapy: Powerful Antioxidant Agent Hydrogen Inhalation Therapy, Hue Light Co. Ltd; Translated ed. Edition

Skriv et svar