Restitution: Hydrogen kan hjælpe dig med at komme dig

Restitution, afslapning, bedring

Hydrogen hjælper din krop med at hjælpe sig selv

Kroppen har brug for at restituere for at fungere. Restitution er særlig vigtigt, hvis kroppen har været på overarbejde. Det kan være efter en periode med stress eller fysiske gener. Hvis kroppen har været på overarbejde, skal den slappe af, præcis som du kender det efter træning. Det er i nemlig restitutionen, at kroppen hjælper sig selv med at blive stærkere. Molekylær hydrogen hjælper dig med at komme dig hurtigere og bedre. Eksempelvis har forskning vist, at hydrogen hjælper med at sænke aktiviteten af det sympatiske nervesystem — og dermed hjælper kroppen med at sænke stress.

Hjælp din krop med at hjælpe sig selv efter:

  • En periode med stress eller træthed
  • En periode med fysiske udfordringer
  • En periode med stort følelsesmæssigt pres
  • Træning og fysiske præstationer
  • Dagligdagens mange gøremål
Læs mere om restitution her

Restituer en stresset hjerne

Hvis hjernen kører på højt blus i lang tid, bliver den udkørt. Præcis på samme måde som kroppen. Hjernen bliver træt og udkørt, hvis man fx er stresset eller bruger den koncentreret i mange timer – en langvarig eller kortvarig træthed i hjernen. Her kan hydrogen hjælpe hjernen med at restituere og slappe af.

Molekylær hydrogen kan som den eneste antioxidant trænge gennem hjerne-hinde-barrieren og ind i hjernecellerne. Her kan den hjælpe med at neutralisere de frie radikaler og deraf den oxidative stress, som opstår i hjernen. Derfor kan molekylær hydrogen hjælpe dig med at restituere din hjerne hurtigere og mere effektivt. Præcis derfor er der mange, der beretter, at hydrogenterapi har hjulpet dem til mere overskud, energi, hukommelse og koncentration.

Læs mere om stress, hjernetræthed og hydrogen

Restitution efter fysisk aktivitet

Hvis du gerne vil have en sund og stærk krop, så er restitution utroligt vigtigt. Det er en lige så vigtig del af at komme i form og opbygge styrke som fysisk aktivitet. Kroppen bruger restitutionstiden til at genopbygge muskler – en proces, som gør kroppen stærkere. Hydrogen kan hjælpe dig med at forbedre din restitution blandt andet ved at mindske muskeltræthed og mælkesyreproduktion. Det vil forkorte din restitutionstid. Derudover kan H2 også hjælpe med hurtigere genopretning fra skader.

Læs mere om hvordan hydrogen kan forbedre restitution efter træning

Søvn er vigtig restitution

En af de bedste ting, man kan gøre for sin sundhed, er at sørge for at få nok søvn – gerne 7-9 timer hver nat. Mange af kroppens vigtige processer foregår nemlig kun, mens vi sover. Eksempelvis er det, mens vi sover, at vi producerer proteinet Interleukin-6, som bekæmper infektioner. Derfor er søvn afgørende for et stærkt immunforsvar.

Læs meget mere om søvn, og hvorfor det er så vigtigt

4 essentielle elementer til god restitution

  • Tag den med ro og få slappet af hver dag
  • Drik rigeligt rent vand
  • Spis grønt og varieret
  • Prioriter en god nattesøvn
Tilbud

Skriv et svar