Starten på iWater — Vandsommelier Mette Marie Linding

Starten på iWater — Vandsommelier Mette Marie Linding

Hvad er man, når man ved rigtig meget om vand og vandets betydning for sundheden? Det er med et glimt i øjet og seriøs faglighed, at vi har valgt at give Mette-Marie titlen vandsommelier.

Mette-Marie tog for otte år siden beslutningen om at følge sin drøm. Hun ville gøre en forskel for sine medmennesker og oplyse dem, om hvilken powerfuld kraft og markant livsændring, du kan opleve ved at drikke basisk vand med antioxidanter eller inhalere H2.

Som professionsbachelor i Sport, Health and Science, NLP-psykoterapeut, choktraumeterapeut og 25 års arbejde som sundhedsformidler af det gode sunde liv, gik det op for Mette-Marie, at der slet ikke er fokus på vand i sundheds- og forebyggelsesdebatten. Der bliver i det hele taget ikke talt nok om, hvor vigtigt det er for sundheden at drikke rigeligt med vand.

Rejsen mod vand

Det stod ikke skrevet i kortene, at Mette-Marie Linding skulle blive Danmarks første vandsommelier. Men med tabet af sin mand og forretningspartner gennem 13 år, så tog det hele en drejning. Mette-Maries mand døde af kræft i 2013. Han fik aldrig hydrogenrigt vand med antioxidanter. Mette-Marie troede dengang endnu ikke rigtig på det og kendte heller ikke meget til det. Men det var i søgen efter helbredelse til hendes mand, at hun læste om noget vand, der vakte hendes interesse.

Mette-Marie læste sig ned i litteraturen om vand om de gamle kilder, og hvordan mennesker gennem historien har fundet lindring ved at drikke vand fra kilder. Hun besøgte kilder, gamle klostre og kursteder, som tilfældigvis altid ligger placeret ved kildens udspring. Hun læste om verdens sundeste folkeslag, Hunza-folket, der drikker vand, der kommer direkte ud fra bjergene, og som har vist sig at have helt særlige egenskaber.

iWater bliver til

Interessen for hydrogenrigt vand og vands helbredende egenskaber, kombineret med, at hun selv på egen krop oplevede vandets gode effekt, medførte, at hun i 2014 købte agenturet på Chanson Danmark. De første syv år med Chanson ioniseringsmaskiner var i høj grad indsamling af viden om vand. Efterhånden begyndte vandfirmaet også at beskæftige sig med filtreringssystemer og hydrogeninhalation. Efter syv år med Chanson, så iWater dagens lys i 2021.

Mission

Vores mission er, at mange flere mennesker skal forstå, hvad vand og særligt hydrogenrigt vand kan gøre for den menneskelige krop. Vi tror nemlig mere end noget andet på vigtigheden af både vand og H2. Missionen med iWater er derfor, at flere danskere vil tilføre H2 til deres hverdag og forbedre deres sundhed, velvære og præstation.

Læs mere on hydrogenrigt vand her

Skriv et svar