Sådan får du smukt og stærkt hår helt uden kemi

Sundt hår - iWater.dk

Et sundt indre vil afspejle sig i det ydre – og omvendt. Sådan er det også med dit hår. Håret er faktisk virkelig en sladrehank! Hvis du har tyndt og træt hår, der har det med at knække eller falde af, så er der noget, der tyder på, at du mangler nogle vitaminer og mineraler. Hvis din krop trives, så vil dit hår typisk være sundt og stærkt.

Det er det især, fordi hår er en ekstra luksus for kroppen! Hvis kroppen er presset, så er håret en af de første ting, der ryger. Hvis du til gengæld har overskud i immunforsvaret, så vil du med alt sandsynlighed have stærkt og kraftigt hår! Der er overskud til at producere og vedligeholde en flot hårpragt. Når du begynder at leve sundere, vil du også opleve, at du får markant færre grå hår!

Så er der selvfølgelig også de ydre påvirkninger på håret. Det danske postevand er eksempelvis basisk, kalkrigt og slem til at udtørre dit hår. Samtidig med at du måske udsætter dit hår for varme, stylingsprodukter og andet, der slider på håret.

Heldigvis så kan du hjælpe dit hår med at hjælpe sig selv – blandt andet ved at sørge for sundt vand til din krop inde og ude! Læs mere om de forskellige produkter, der kan hjælpe dit hår til at blive sundt og stærkt helt uden kemi.

Lige nu har vi nogle fantastiske pakkeløsninger til smukkere hår og hud – se dem her.

iWater Acidic Ionizer

Acidic Ionizer producerer mildt syrevand, der er perfekt til håret. Alt, du skal gøre, er fylde flasken med almindeligt, rent vand – så forvandler flasken vandet til syrevandet på 5 minutter. Efter kan du spraye det i håret eller på huden.

Syrevand er genialt til håret, da det vil lukke hårene og mindske knækket hår og splittede hårspidser. Syrevand er også fantastisk til hovedbunden, da det aktiverer huden og stimulerer væksten af celler.

iWater Acidic Ionizer

Chanson ioniseringsmaskiner

Chansonmaskinen er den totale løsning – den langvarige investering, der kan det hele! Den kan nemlig producere hydrogenrigt vand samt syrevand og basisk vand. Du kan indstille pH-værdien præcis, som du ønsker, så du eksempelvis kan lave kraftigt syrevand, der virkelig gør underværker. Lige nu har vi tilbud på en pakkeløsning med Chanson Royale og et PF-204 filter til maskinen.

https://iwater.dk/vare/chanson-royale-ioniseringsmaskine-pf-207/

Mini Ionizers

Vi har en række små Ionziers, der producerer hydrogenrigt vand, der virker indefra og ud. De sikrer dig sprudlende, hydrogenrigt vand gennem hele dagen. De virker ikke kun på håret, men giver dig hydrogen til alle celler i din krop. Du kan finde en pakkeløsning med blandt andet en af vores Ionizers og en Acidic Ionizer.

https://iwater.dk/vare/mini-ionizer-office-keglefilter-acidic-ionizer-himalayasalt/

iWater Scalp Brush

En sund hovedbund er et godt fundament for sundt og stærkt hår. En iWater Scalp Brush stimulerer din hovedbund og renser for affaldsstoffer, skæl og stylingprodukter. Den vil vitalisere cellerne i hovedbunden og fremme hårvækst. Du kan bruge børsten i og uden for badet (Hvis du har en generet hovedbund, så skal du læse mere om syrevand – det gør nemlig underværker!).

iWater Scalp Brush

Brusefiltre

Chanson Brusefilter og Kasai Brusefilter fjerner blandt andet klor og kloraminer fra dit vand. Da klor slider utroligt meget på håret, så vil du opleve, at du med et brusefilter får blødere, smidigere, og smukkere hår. Derudover vil det hjælpe med at afhjælpe tør hud i hovedbunden og genoprette balancen. Du vil kunne bevare hårfarve i længere tid og sænke dit forbrug af sæbe og shampoo gevaldigt.

https://iwater.dk/vare/chanson-brusefilter/

læs mere om, hvordan du styrker dit hår her

Skriv et svar