Kom igennem vinteren uden snottede børn — drik antioxidant vand

Hydrogen kan hjælpe med at bekæmpe forkølelse

“Hele vores familie drikker basisk ioniseret vand, og mine børn har ikke været snottede eller sløje én eneste gang, siden vi fik vores Chanson-maskine. Vi er overbeviste om, at det skyldes vores vand. Det basisk ioniserede vand har styrket hele vores familie både fysisk og psykisk.

Det første forår, vi havde vores Chanson-maskine, var også det første forår helt uden sygdom – og dét var aldrig sket før i vores familie med skolebørn! De blev tilmed mere tolerante over for hinanden. De fik simpelthen et større psykisk overskud og begyndte at hvile mere i sig selv.”

En naturlig del af dagligdagen

“Faktisk er det at tappe vores drikkevand fra Chanson-maskinen nu en så naturlig del af vores dagligdag. Børnene selv tager vandet, og som de siger: ‘Det smager bare bedre mor’. Det kan jeg jo kun give dem ret i. Det er bare lettere at drikke Chanson-vand end almindeligt vand. Det resulterer også i, at vi drikker mere.

Tidligere drak de ikke engang den halve liter, de fik med hjemmefra om morgenen. Nu er flaskerne tømt, når de kommer hjem, og fylder de dem også ofte op i løbet af dagen – dog med almindeligt vand på skolen. Men herhjemme drikker vi kun det basisk ioniserede Chanson-vand. Jeg elsker som mor at vide, at hver gang mine børn drikker det, giver jeg dem det bedste vand, som er renset og har unikke antioxidante evner.”

“Jeg elsker som mor at vide,
at hver gang mine børn drikker det basisk ioniserede vand,
giver jeg mine børn det bedste vand,
som er renset og har unikke antioxidante egenskaber”

Vi bruger det sure vand til fodvorter

“Vores børn havde døjet med fodvorter, som vi have bøvlet rigtig meget med! Efter 14 dages daglig sprøjt med pH 2,5 syrevand, begyndte vi at kunne se en effekt. Efter en måned, var de væk, allesammen. Det var altså efter et års kamp med alle mulige cremer og behandlinger, som ikke virkede!

Som laborant var det noget af en overvindelse at skulle sprøjte pH 2,5 på mine børn. I mine øjne var det det værste, jeg kunne gøre – netop fordi jeg hele tiden havde i baghovedet, hvad jeg stod med på arbejdet som laborant, men det ioniserede syrevand svier ikke, og det hjælper. Fodvorterne forsvandt.”

En Chanson ioniseringsmaskine er det sidste, vi vil undvære fra vores køkken

“Hvis nogle er lidt skeptiske over for basisk vand, ioniseret vand og antioxidant vand — så kan de godt pakke sammen, for det har bare haft så stor en effekt på vores familie; på mig, på mine børn. Det har været så fantastisk en udvikling, vi har været igennem. Giv det en chance! Vær åbne, mærk efter i kroppen og på overskuddet, og se hvad der sker. Der er ikke noget, der kan gå galt – det kan kun gå fremad. Det har det gjort for mig, og det har det gjort for mine børn. På min egen krop og min families — jeg vil bestemt ikke undvære det”.

kr. 1.795,00
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Hvordan var de første tre måneder forløbet?

”Gennem mit arbejde som laborant ved jeg jo, at det er meget vigtigt, at hvis du får syre eller base på dig, at du så skal vaske det af. Syren, eller basen for den sags skyld, behøver ikke at være særlig lav eller høj, førend at det svier i huden. Så da Mette-Marie foreslog, at jeg skulle til at drikke det her basiske ioniserede vand, tænkte jeg mit. Hun blev ved, og jeg må jo nu erkende, at det har hjulpet mig. Jeg havde myoser i skuldrerne, og jeg havde problemer i min lænd. Derudover et sprunget korsbånd i mit ene knæ, som jeg havde ondt i ind i mellem.

Der gik en 14-dages tid, og så kunne jeg begynde at mærke effekten af det – en forbedring i min krop. Det var ikke noget, der kom fra den ene dag til den anden, men stille og roligt fik jeg det bedre. Jeg drak ca. 2-3 liter vand fra min Chanson-maskine i to måneder. Men for at teste virkningen, besluttede jeg mig efter seks uger for at droppe vandet i 14 dage for at se hvad, der så ville ske. Ganske rigtigt, så skete der det, at efter tre-fire dage begyndte myoserne i nakken at komme tilbage, og lidt ondt i lænden fik jeg også igen, når jeg stod ud af sengen. Så var jeg overbevist. I dag har jeg ingen problemer i hverken min lænd, knæ eller skuldre nu. Jeg har det dejligt!”

Ioniseret vand fra Chanson

Rikke Brun Aarestrup er 38 år, gift, mor til tre og uddannet laborant. Hele familien drikker ioniseret vand fra Chanson – dette er hendes historie fra de tre første måneder med ioniseret vand fra Chanson, fortalt til CEO Mette-Marie Linding.

Grundet sit job som laborant er Rikke bekendt med syrer og baser fra kemiens verden. Her er en syre eller en base noget, der hurtigt skal vaskes af huden, hvis man skal beskytte sig fra ætseskader. Derfor på ingen måde noget, der skal i direkte kontakt med kroppen. Det kan dog ikke sammenlignes med ioniseret vand, og det ved hun nu, for det ioniserede vand fra Chanson har gjort en positiv forskel for både hende selv og hendes familie.

KØB DIN IONISERINGSMASKINE I DAG 
OG FÅ DEN LEVERET I MORGEN

Læs også hvordan Karina fik mere overskud og slap fri af migræne

Skriv et svar