Janne oplevede en markant forbedring af sin hukommelse

hydrogen hukommelse

Mange iWater-kunder oplever, at hydrogen forbedrer deres hukommelse. En af dem af Janne Jensen. Janne har været igennem brystkræftforløb, der selvsagt har tæret på hendes krop. I sit brystkræftforløb oplevede hun blandt andet udfordringer med en svækket hukommelse. Da Janne selv underviser i biologi, kender hun til hydrogens vigtige rolle i kroppen. Selvom hun egentlig havde det relativt godt efter omstændigheder, var hun alligevel opsat på en fuld bedring.

”Efter mit forløb havde jeg havde det sådan set ret godt i forhold til alt det, jeg havde været igennem. Jeg havde helt fra start gjort mange ting for at booste min krop og mit immunforsvar. Jeg har arbejdet hele vejen igennem – det var kun efter operationen, at jeg var sygemeldt.”

Janne blev interesseret i, om hydrogen kunne hjælpe med at genstyrke hendes immunforsvar, booste hendes krop og forbedre hendes hukommelse – og det var netop det, som Janne oplevede efter blot et par måneder med hydrogenterapi. Hun startede med både at drikke hydrogenrigt vand og inhalere hydrogen i måned efter sit kemoforløb og igen efter sin rekonstruktionsoperation. Herefter er hun fortsat med at drikke hydrogenrigt vand.

Hukommelsen var forbedret efter blot et par dage med hydrogen

Janne kunne nemlig tydeligt mærke, hvordan brystkræftforløbet og særligt kemoterapien havde påvirket hendes hjerne, hukommelse og overskud.

”Jeg havde svært ved at jonglere en masse bolde på arbejdet. Jeg skrev alting ned for at kunne huske det. Kort tid efter, at jeg startede på hydrogen, fik jeg også min anden operation, min rekonstruktion. Efter operationen tog jeg kun smertestillende i to dage.

Jeg kunne tydeligt mærke allerede efter et par dage, efter at jeg startede på hydrogen, at min hukommelse var blevet betydeligt bedre. Jeg behøvede ikke skrive alting ned. Jeg kunne huske små ting på arbejdet, som jeg normalvis ville glemme. Jeg kunne bedre overskue alle mine elever på en gang, og alle problematikkerne på arbejdet kunne jeg bedre håndtere.”

Udover en hurtigt forbedret hukommelse, oplevede Janne også, at hendes hud blev mere ensartet, og at hendes overskud blev forøget.

”Det var bare at teste det af!”

Det var med forhåbning om, at hydrogen var det, der skulle til for en hurtigere bedring efter sit forløb, at Janne med sin viden om biologi afprøvede hydrogenterapi:

”Hydrogen giver mening, fordi det er en naturlig del, som kroppen gerne selv skulle producere. Men på grund af den kost, som vi moderne mennesker spiser, så laver kroppen ikke den optimale mængde længere. Derfor gav det mening at prøve det af. Jeg vidste, at det ikke ville være forstyrrende eller kunne gøre noget negativt. Så det var bare at teste det af!”

Hvis du også vil mærke, hvordan hydrogen kan påvirke din hukommelse, booste din livskvalitet og velvære, så kan du prøve enten hydrogeninhalering eller hydrogenrigt vand. Mange er glade for at starte ud med en Ionizer Home eller Mini Ionizer Office. Du kan se vores udvalg af Ionizers, ioniseringsmaskiner samt hydrogeninhaleringsmaskiner på iwater.dk. Her er det også muligt at leje en inhaleringsmaskine.

Skriv et svar