Hydrogen sænkede Lærkes stressniveau

Mindre stress - iWater.dk

Stressfysioterapeut Lærke Hemmingsen oplevede store forandringer, da hun begyndte at drikke hydrogenrigt vand og senere inhalere hydrogen. Udover et markant fald i stressniveau, slap hun af med de PTSD-anfald, hun have kæmpet med i årevis. Derudover oplevede hun en forbedring af sin søvn, fordøjelse, hukommelse og et løft i energiniveauet.

Lærke Hemmingsen er en af de iWater-kunder, der et indgående kendskab til effekten af hydrogen. Hun er nemlig selv stressfysioterapeut og tilbyder hydrogenterapi til sine klienter i klinikken i Hasle – derudover har hun mærket på egen krop, hvordan hydrogenterapi kan forandre tilværelsen — blandt andet på sit stressniveau. Lærke starter med at drikke hydrogenrigt vand i 2019 efter at have levet med PTSD-anfald i mange år.

”Mit nervesystem reagerede hurtigere end andres, hvilket betød, at jeg fx blev forskrækket over de mindste ting. Det kunne være lyde, bevægelser, men også psykisk forskrækket. Jeg mistede hurtigt fokus, overskud og var derfor udfordret på både vedholdenhed og stabilitet omkring ganske små ting i livet. Derudover var min hukommelse stærkt svækket, og uden min kalender kunne jeg INTET huske eller foretage mig.”

”Jeg oplevede det, som om mit nervesystem responderede og restituerede via vandet. Jeg fik endelig drukket den mængde vand, min krop havde brug for. Men kvaliteten af vandet – indholdet af hydrogen samt den basiske pH-værdi gav synlige resultater. Min søvn blev bedre, jeg blev ikke så forskrækket mere, en fodsvamp, jeg havde døjet med, forsvandt, og min fordøjelse blev markant bedre.”

Der blev sat turbo på livsenergien i mine celler

”Efter jeg begyndte at drikke iWaters hydrogenrige vand, oplevede jeg mange forandringer. Disse forandringer tog endnu mere fart, da jeg begyndte at bruge iWaters hydrogeninhalator. Det var som at sætte turbo på livsenergien i mine celler.”

”På fagsprog er det tydeligt for mig, at hydrogeninhalatoren påvirkede min amygdala – min krybdyrshjerne. Jeg har brugt mange år på at finde måder at berolige netop amygadala, men med hydrogeninhalatoren skete det bare – det sker bare.”

”I dag bliver jeg sjældent forskrækket – jeg er sjældent lyd- og lys følsom, og jeg er blevet god til at tackle de ting, der pga. min PTSD ’trigger’ kraftige reaktioner. Jeg har til dags dato ikke haft et PTSD-anfald i 3 år. Intet voldsomt panikangstanfald, hvor følelserne sad udenpå tøjet i enten afmagt eller frustration.”

”Derfor har jeg valgt at tilbyde mine klienter hydrogenterapi. Fordi jeg selv har oplevet en KÆMPE forandring efter brugen af det.”

Skriv et svar