Hurtigere restitution med basisk hydrogenrigt vand

Hurtigere restitution med basisk hydrogenrigt vand - iWater.dk

Smerterne fortog sig hurtigt efter Kaspers lyskeoperation. Han nåede at blive klar til sæsonstarten med basisk hydrogenrigt vand.

Den 20-årige Kasper Mølgaard Andersen, sprinter-talent er nu tilbage efter 2 års sygdom og en omfattende lyskeoperation i november 2016. Foruden vilje, søvn og en sund kost, har Kasper drukket hydrogenrigt vand siden operationen, for at komme hurtigst muligt til hægterne igen.

Kasper var optimistisk og nytænkende, da han udskiftede de smertestillende piller med hydrogenrigt vand. Allerede efter kun 3 uger kunne Kasper mærke, at han fik mere energi. Han følte, at hans immunforsvar var stærkere end det plejede at være op til sæsonstarterne.

”Jeg plejede at blive ramt af influenza 2-3 gange i løbet af forårssæsonen. Det er meget normalt for cykelryttere, men i år har jeg for første gang haft en sæsonopstart uden sygdom”

Smerterne fortog sig hurtigt, og reducerede sig til minimale gener, som ikke længere påvirkede Kaspers genoptræning til cykelsæsonens opstart i januar.

Allerede et par måneder efter operationen var der nemlig fremgang i mængden af træning, som Kasper kunne holde til. Til alles store overraskelse deltog han i det fulde program på træningslejr i Spanien blot 3 måneder efter operationen.

Mandag d. 13. marts 2017 fik Kasper og hele hans team foretaget en laktattest, som testede cykelrytternes aerobe og anaerobe kapacitet. Resultaterne viste, at Kaspers syregrænse var lige så høj, som hans respektive holdkammeraters, der allerede startede deres sæsonoptræning tilbage i november måned, mens Kasper først startede op i januar.

læs flere artikler om vand og præstation her

Skriv et svar