“Vi ved ikke, hvad vand gør ved os” — samtale med stressfys Lærke Hemmingsen

Lærke Hemmingsen - Stress

“Vi ved ikke, hvad vand gør ved os “. Sådan var ordvalget i en længere samtale med stressfysioterapeut Lærke Hemmingsen, der igennem en del år har haft fokus på det vand, hun indtager i sin krop. 

De fleste af os er godt klar over, at vores krop består af mere end 75% vand, og at hver eneste af de mange milliarder celler vores krop er bestående af 90% vand. 

Så hvorfor er det egentlig, at vi aldrig, i hvert fald vores forældres generation, har givet vores vand mere fokus og opmærksomhed?

Er der rent vand nok?

Selvom mange af os er opvokset med billeder fra Afrika, så var der alligevel ikke mange af os, der stillede os spørgsmål til vores eget vand, når vi lige drejede rundt på hanen og vandet fossede ud af hanen. Vi valgte blot, om vi vil have koldt eller varmt vand. Vi tog simpelthen vandet som en selvfølge, og gav det ingen ekstra opmærksomhed.

Vi spurgte aldrig, om det vand, der kom ud, er godt for os. Hvad gør det ved os? Er vores krop afhængig af det? Er det egentlig rent nok til at drikke direkte? Hvad sker der med vores kroppe og sind, når vi ikke får vand? Hvad sker der, hvis der pludselig ikke er mere vand i hanen? 

Nej, de spørgsmål er der ikke blevet stillet i mange hjem i mange år. Men der er heldigvis sket en positiv forandring på den front i de senere år.

Med spørgsmålene og søgen efter svar, så bliver vi også mere bevidste og på den måde sker udviklingen. Nysgerrigheden efter, at tingene kan blive bedre, er vejen til vækst.

At få renset helt ud 

Derfor tænker Lærke i dag på, hvor spøjst det er, at en af hendes klienter skulle få stillet en kræftdiagnose, før hun begyndte at tage sig selv alvorligt. Derfra besluttede hun, at hendes fokus var at få et bedre liv.

For egentlig havde Lærke det på mange måder godt. Ønsket om at forebygge fik blev den dominerende tanke. Mange vælger måske at stille sig tilfreds og nøjes med mindre. De skjulte skavanker bliver en del af hverdagen uden, at man selv skal tage ansvar og bevidst arbejde på at ændre det.

Lærke valgte for mange år siden at købe en Chanson ioniseringsmaskine. Kombineret med ændring af kostvaner og et stort fokus på sit vandindtag, har hun idag tabt 17 kilo. Det er som, at hun er blevet renset igennem fra A-Z .

I takt med kiloene så småt begyndte at rasle af hende, så havde hun samtidig svamp i foden igennem en årrække. Det blev på et tidspunkt så alvorligt, at både hæl og negle var inficerede. 

Der tog Lærke endnu en beslutning. Hun ville drikke sit basiske hydrogenrige vand og rense sig selv indefra. Så ville problemerne med hendes fod kunne heales, det var hun fuldt ud overbevist om.

Giv dine nyrer kærlighed

Som uddannet fysioterapeut, så har Lærke har stor forståelse på kroppen og sindets samspil. Lærke indførte et nyt mantra, da hun vælger at drikke 2 liter vand om dagen. Da hun ved, at nyrerne på de 2 liter renser 180 liter blod igennem et døgn. Drik 2 liter vand dagligt — send kærlighed til dine nyrer og magi vil opstå i din krop, lød det.

Det undrer Lærke, at vi generelt ikke passer bedre på vores nyrer. De har jo vores ryg, som hun siger. Derfor skal man drikke 2 liter vand dagligt — og sende masser af kærlighed til dem. Magien, der vil opstå, er i både krop og sind. Lærke oplevede, at selvom det kan være svært at pege præcist på årsagen, så har det, at hun konsekvent drikker basisk vand hjulpet med hendes vægttab og svampeinfektion, men også givet hende humør, energi og overskud! Hun vidste ikke engang, at en bedre livsform rent faktisk fandtes. 

Det er med udgangspunkt i Lærkes egne erfaringer, uddannelse og faglige kompetencer, at hun nu bruger denne viden i sit daglige virke som fysioterapeut. 

Du kan også booke din egen personlig rådgivning hos Mette-Marie i dag.