Lad os få renset ud!

Udrensning med vand

Detox med hydrogenrigt vand

Der er rigtig mange af os, der døjer med smerter, spændinger, uro og lignende. Her kan det være en fantastisk god idé at få renset ud i kroppen. Men selv, hvis man egentlig har det godt i sin krop, så kan det være gavnligt at få renset ud. En udrensning kan gøre underværker for din sundhed og kropsfølelse. Her kan vand være en fantastisk kilde.

Hver eneste dag gør vores krop det bedste den kan for, at du skal føle, at den er et godt sted for dig at være. Kroppen forsøger altid at heale og reparere dig. Men for at det skal lykkes, så kræver det, at du tillader det, at du lader kroppen hjælpe og støtte dig.

Det kan blive bedre, hvis du selv er klar! Har du mod på en udrensning af din krop og dit sind?

Tilmeld dig gruppen

Når vi tilpasser os kropslig mistrivsel

Manglende kommunikation og forståelse mellem krop og hovedet. Kropslig mistrivsel er, når vi over tid har vænnet os til, at noget mistrives. Knæene gør ondt, der er altid lidt hovedpine sidst på dagen, trykken i tindingerne eller en storetå, som gør ondt – hver dag!

En kropslig mistrivsel starter typisk i det små — og vi tilpasser os. Pludselig er det bare blevet en ny måde at være i verden på. En måde hvor mistrivsel er blevet hverdag, og der er en accept af aldrig rigtig at være i top.

Det er her, du skal sætte dig ned og mærke efter, om du selv gradvis har ladet din krop mistrives igennem længere tid og blot har “accepteret” situationen.

Eksempler på din krop mistrives

  • Typiske tegn på udrensning
  • Følelsen af at gå i en osteklokke
  • Smerter
  • Uro
  • Dårlig kropslugt sved og udånding
  • Mere afføring og anderledes konsistens
  • Hovedpine
  • Mere ørevoks, puds fra øjnene, udflåd etc.

Mange oplever en kropslig kulmination, hvor kroppen helt automatisk stopper dig. Det bliver enten på den blide måde eller hårde måde, men stoppe dig, det gør kroppen. Du vælger selv, hvornår du får øjnene op for, at du selv er ansvarlig — og at der skal nye boller på suppen. En ny beslutning om at ændre sit liv skal ske.

Så hvorfor ikke handle og tage en beslutning nu — inden kroppen stopper dig for altid?

Udrensning kan give ubehag

Hvad sker der, når kroppen pludselig får 2 liter vand, som indeholder store mængder af gode antioxidanter?

For det første får du måske den mængde vand, som kroppen er designet til at skulle have. For det andet får du vand, som er fyldt med antioxidanter, og som sætter gang i den store oprydning i alle dine celler — som måske ligger halvdøde og kvabber rundt i kroppen.
Der sker det samme, som hvis du har prøvet at træde ud i en sø med bundslam. Det begynder at hvirvle op om fødderne på dig. Alt den døde bundslam vil begynde at bevæge sig rundt i dit lymfesystem og vil i en periode skabe uro i din krop. Det sker, indtil du med mere vand (særligt vand med antioxidanter) har fået det ud af kroppen via urin, sved eller udånding.
Derfor skal du ikke blive bange, når du træder ud sumpen. Du skal vide, at vi er her for at støtte dig. Du vil stortrives med meget meget mere energi og glæde i dit liv. Glæd dig — det er hele rejsen og besværet værd.
Læs også artiklen om Detox

Skriv et svar