Smuk og hydreret hud handler om vand

Få smuk hud med vand - iWater.dk

Smuk og hydreret hud handler om vand

Vidste du, at surt vand med pH 3,5 – 5,5 bevarer hudens naturlige pH-værdi og reducerer hudens stressniveau samt urenheder og rynker?

Det kan lyde som en floskel – men det er ikke desto mindre sandt, at et sundt indre er den sikreste vej til et smukt ydre; smuk og lækker hud. Dels fordi et sundt indre styrker hud, hår, negle og resten af kroppen – dels fordi sundhed giver en glæde og et velvære, som også afspejles i dine øjne og hele din udstråling.

Derfor er det vigtigste, du kan gøre for din hud, at drikke rigeligt vand. Tommelfingerreglen er, at du skal gange din vægt med 0,03 = den mængde, som du dagligt bør drikke hver dag.

Chanson Moist Water med pH 3,5 – 5,5

Chansons ioniserede Moist water med en pH-værdi på 3,5 – 5,5 sprøjtes på huden ligesom en facemist og giver hudcellerne besked om at danne nye friske celler indefra. Resultatet er en blødere hud med færre urenheder og solskader samt formindskede linjer og rynker. Moist Water styrker hudens eget forsvar grundet den lave pH, mens indholdet af oxygen booster produktionen af nye hudceller.

Acidic Water med pH 2,5 – 3,5

Chansons ioniserede Acidic Water med pH på 2,5 – 3,5 bruges til aktivering af hudens eget immunforsvar. Acidic Water er yders effektiv til til lindring af eksempelvis kløe ved insektbid og problemer med huden – herunder eksempelvis akne, svamp og psoriasis. Som sportsmad kan man med fordel bruge Acidic Water til at forebygge vabler og til hurtig heling af siddesår og vabler, men også til behandling af solskader.

Drik dig appelsinfri

Han er vist ikke helt appelsinfri, siger vi om en beruset person. Udtrykket hentyder til gærede appelsiner, hvor alkoholprocenten kan komme op på omkring 5,6 procent – svarende til en guldøl.

Det er nok ikke ligefrem gæring, der giver op mod 90% af alle kvinder – og mange mænd – appelsinhud, også kaldet cellulite. Til gengæld tyder alt på, at dårlig cirkulation, dårlig hydrering og ophobning af affaldsstoffer og frie radikaler i bindevævet er medvirkende årsager til, at vi udvikler cellulite. Årsager, du kan dæmme op for ved at drikke ioniseret vand. Som ikke bare gør dig skøn, men også smager skønt.

Forkæl dit bindevæv

Cellulite opstår altså, når bindevævet ikke fungerer optimalt. Bindevævet forbinder hele kroppen indvendigt fra top til tå, sidder rundt om vores knogler, organer, muskler og sener og fungerer ved at ”smøre” kroppen.

Hvis ikke bindevævet har det godt, vil det blive mere stift, ufleksibelt og trække sig sammen, så der dannes små fordybninger i huden – det vi ser som cellulite.

Bindevævet fungere desuden som et slags filter, der udskiller affaldsstoffer. I løbet af 2 dage passerer der faktisk op til 15 liter væsker gennem kroppens bindevæv. Hvis bindevævet ikke fungerer, vil kroppens affaldsstoffer, og frie radikaler sætter sig i bindevævet og skyde op i den svage hud. Det viser sig som de små buler, vi også genkender fra cellulite.

Bindevævet har brug for væske til at holde sig sundt og smidigt. Med Chansons ioniserede vand får vi ikke ”bare” vand, men vand fyldt med ny energi og antioxidanter. Ioniseret vand holder bindevævet hydreret, så det kan skylle affaldsstofferne ud af bindevævet – og ikke mindst reducere frie radikaler. På denne simple måde kan du altså langsomt, men sikkert, minimere cellulite. Samtidig med, at du får en mere sund og lækker hud.

Læs mere om bindevævet og bindevævets betydning for din trivsel.

“Min psoriasis forsvandt allerede efter 10 dage, hvor jeg dagligt brugte ioniseret vand med en pH værdi på 3,5. Jeg skulle lige lære at forstå, hvorfor jeg skulle bruge syrevand uden på huden og drikke basisk vand…..men efter at have læst den meget grundige brugervejledning, giver det rigtig god mening”.

Christina Allen – psoriasispatient

Se alle vores hudpleje- og skønhedsprodukter her

Skriv et svar